• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۵۷۵۷
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
بین الملل » غرب آسیا

آنروا: امداد به شمال غزه بدون بازگشایی گذرگاه‌ها غیرممکن است

سخنگوی آژانس امداد و کاریابی آوارگان فلسطین (آنروا) با اشاره به وضع بحرانی شمال نوار غزه و اقدام رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از بازگشایی گذرگاه‌های این منطقه، اعلام کرد: بدون بازگشایی گذرگاه‌های «ایریز» و «زکیم»، امکان امداد به شمال نوار غزه وجود ندارد.

آنروا: امدادرسانی به شمال غزه بدون بازگشایی گذرگاه‌ها غیرممکن است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عدنان ابوحسنه، سخنگوی آژانس امداد و کاریابی آوارگان فلسطین (آنروا) گفت: بدون بازگشایی گذرگاه‌های زیکیم و ایریز امکان ارائه کمک‌رسانی به شهری که حدود یک میلیون فلسطینی در آن زندگی می‌کند، وجود ندارد.

وی افزود: انتقال کمک‌ها به شمال این باریکه و شهر غزه همچنان بسیار محدود است، و بدون بازگشایی گذرگاه‌های شمالی، نمی‌توان نیازهای ساکنان آن مناطق را برآورده کرد.

سخنگوی آنروا بازگشایی همه پنج گذرگاه زمینی میان سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ و نوار غزه را خواستار شد و تأکید کرد که نباید فقط به گذرگاه کرم ابو سالم بسنده کرد تا جریان کمک‌های بشردوستانه با حجم و سرعت لازم تضمین شود.

وی اعلام کرد که میزان کمک‌هایی که در روزهای اخیر وارد نوار غزه شده، نسبت به قبل از برقراری آتش‌بس افزایش یافته است.

ابوحسنه گفت: تعداد کامیون‌هایی که پیش‌تر روزانه وارد نوار غزه می‌شدند، بین ۶۰ تا ۷۰ دستگاه بود، در حالی که اکنون این تعداد به بیش از ۲۰۰ تا ۲۵۰ کامیون در روز رسیده است. با این حال، آنچه تاکنون وارد شده، فقط بخش کوچکی از نیازهای گسترده انسانی ساکنان این منطقه را پوشش می‌دهد.

سخنگوی آنروا تصریح کرد: غزه پس از چهار هفته بمباران مداوم پیش از برقراری آتش‌بس، با ویرانی کامل روبه‌رو شد و تمامی ساکنان این منطقه، که شمارشان به ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر می‌رسد، به‌شدت نیازمند کمک‌های فوری انسانی هستند.

وی تأکید کرد که پاسخ‌گویی به نیازهای ساکنان نوار غزه نمی‌تواند تنها در عرض ۱۰ روز انجام شود، بلکه نیازمند ورود مستمر و پیوسته کمک‌های بشردوستانه است.

ابوحسنه تأکید کرد که بحران انسانی تنها محدود به جنوب و مرکز نوار غزه نیست، بلکه شمال این منطقه را نیز در بر می‌گیرد که ویرانی‌ها و بسته بودن مسیرها، حرکت کامیون‌ها را به‌طور کامل مختل کرده‌اند.

وی افزود: راه‌ها تقریباً به‌طور کامل مسدود شده‌اند، و حتی اگر کمک‌ها فراهم باشد، کامیون‌ها نمی‌توانند بدون بازگشایی مسیرها با استفاده از ماشین‌آلات سنگین برای پاک‌سازی آوار، حرکت کنند.

ابوحسنه این وضعیت را «پیام‌های فوری انسانی» توصیف کرد که باید بی‌درنگ به آن‌ها رسیدگی شود.

سخنگوی آنروا تاکید کرد: رأی روز چهارشنبه دیوان بین‌المللی دادگستری بسیار مهم بود و این دیوان به عنوان بالاترین نهاد قضایی در دنیا اعلام کرد که آنروا یک سازمان بی‌طرف و پایبند به قوانین سازمان ملل متحد است که این رأی، تأثیرات سیاسی و قانونی مهمی خواهد داشت.

او خاطرنشان کرد: با این حال، اسرائیل تنها پنج دقیقه پس از صدور این تصمیم، مخالفت کامل خود را با آن اعلام و تأکید کرد که این تصمیم را به رسمیت نمی‌شناسد و به آن پایبند نخواهد بود.

ابوحسنه افزود: این تصمیم به‌ویژه با روشن شدن حقایق مربوط به ضرورت پرهیز از استفاده از «سلاح گرسنگی» در درگیری‌ها برای دستیابی به اهداف سیاسی یا نظامی، فشار بین‌المللی بر اسرائیل را افزایش می‌دهد.

دیوان بین‌المللی دادگستری روز چهارشنبه ۳۰ مهرماه در رأی مشورتی تازه‌ای که از آن به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اسناد حقوقی سال‌های اخیر یاد می‌شود، رژیم اسرائیل را به نقض تعهدات بین‌المللی در قبال مردم فلسطین متهم و تاکید کرد که هیچ توجیه امنیتی نمی‌تواند محاصره غزه، تعطیلی آنروا و ممانعت از امداد انسانی را مشروع جلوه دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
البرز ۵۰ درصد کمبود پرستار دارد
هلال احمر استان زنجان درگود پیشگیری از اعتیاد
هیئت پارلمانی ایران برای حضور در اجلاس کمیته فرهنگی-اجتماعی APA عازم مسکو شد
بازآفرینی در ۹ شهر استان زنجان
خود کفایی ایران در تولید پروتز لگن و زانو
آذربایجان‌شرقی قلب تپنده روابط ایران و ترکیه است
مسیر جسارت؛ روایت بانوی اتوبوسران زنجانی
مزارع پرورش ماهی به روایت تصویر
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۷ زخمی در پی واژگونی اتوبوس
فردا، غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح در ۴ شهرستان خوزستان
شناسایی ۶۵ نقطه حادثه خیز در جاده‌های آذربایجان شرقی
مدیرعامل اسبق استقلال درگذشت
امنیت منطقه‌ای لازمه توسعه اقتصادی کشورهای عضو اکو
نیرو‌های مسلح در حداکثر آمادگی قرار دارند
تجلیل از پرستاران آذربایجان شرقی
پیش بینی غبارآلودگی هوا در سمنان
بزرگترین گردهمآئی صنعت قهوه ایران در تهران برگزار می‌شود
نمایشگاه قهوه ایران، رویداد مرجع صنعت قهوه کشور است
به یادسفیدپوشان رو سفید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
تجلیل از پرستاران نمونه بیمارستان شهید محلاتی تبریز
گام بلند شبکه بانکی برای تامین مالی پروژه‌های نیمه تمام
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
کشتی آزاد بازی‌های آسیایی جوانان؛ صعود طهماسبی، الهی و زرین کام به نهایی
اوقات شرعی اهواز، ۶ آبان ۱۴۰۴
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)