• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۲۱۹۱
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۳
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

ارتقای زیرساخت‌ها و حضور ۶۵ کشور در دومین المپیک فناوری ۲۰۲۵

معاون علمی رئیس جمهور گفت: دومین المپیک فناوری با حضور شرکت‌کنندگانی از ۶۵ کشور و ارتقای چشمگیر زیرساخت‌های فنی نسبت به دوره نخست برگزار شد.

ارتقای زیرساخت‌ها و حضور ۶۵ کشور در دومین المپیک فناوری ۲۰۲۵

حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور امروز در حاشیه مراسم اختتامیه دومین المپیک فناوری ۲۰۲۵ و در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، گفت: در این دوره از المپیک فناوری بیش از ۱۲ هزار نفر به‌صورت داوطلبانه در رقابت‌ها شرکت کردند.

وی در این مراسم که در پارک فناوری پردیس برگزار شد، با اشاره به اهمیت برگزاری چنین رویداد‌هایی گفت: یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های المپیک فناوری، یادگیری از تجربه و آزمون است. ما آموخته‌ایم که شکست مقدمه‌ای برای یادگیری و رشد است و هدف اصلی این المپیک آن بود که تیم‌های مختلف بیاموزند چگونه کار گروهی مؤثر انجام دهند و خلاقیت و نوآوری را در خدمت جامعه به کار گیرند.

افشین با مرور تجربه نخستین دوره المپیک فناوری افزود: نخستین دوره این رقابت‌ها سال گذشته به‌صورت داخلی برگزار شد و تنها شرکت‌کنندگان ایرانی در آن حضور داشتند. در آن دوره بیش از ۶۳۰۰ داوطلب در شش حوزه فعالیت کردند. تجربه آن رویداد نشان داد که دو عامل اساسی برای موفقیت در حوزه نوآوری وجود دارد؛ نخست، روحیه کار گروهی و دوم، میان‌رشته‌ای بودن فعالیت‌ها.

وی با بیان اینکه دومین المپیک فناوری به سطح بین‌المللی ارتقا یافته است، گفت: این دوره از مسابقات در شش حوزه شامل برنامه‌نویسی، هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، امنیت سایبری، ربات جنگجو و پهپاد برگزار شد. در سه حوزه از این رشته‌ها، رقابت‌ها به‌صورت بین‌المللی و با حضور شرکت‌کنندگانی از ۶۵ کشور برگزار شد. پس از برگزاری مراحل مقدماتی، ۱۵ کشور شامل ۱۴ کشور خارجی به‌ همراه ایران موفق به کسب سهمیه حضور در مرحله نهایی شدند.

معاون علمی رئیس‌جمهور با اشاره به ضرورت بین‌المللی بودن این رقابت‌ها اظهار داشت: بسیاری از چالش‌های امروز جهان مانند تغییرات اقلیمی، امنیت داده و سلامت، تنها با همکاری جهانی قابل حل هستند؛ بنابراین تعامل و همکاری میان کشور‌ها در چنین رویداد‌هایی می‌تواند مسیر نوآوری جهانی را هموارتر کند.

وی افزود: یکی از اهداف اصلی این المپیک آن است که شرکت‌کنندگان توانمندی‌های خود را در عرصه بین‌المللی محک بزنند و از طریق رقابت، نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کرده و برای بهبود آن تلاش کنند.

افشین درباره تفاوت‌های دوره دوم نسبت به دوره نخست گفت: پس از برگزاری اولین المپیک، نیاز به تقویت زیرساخت‌ها و حمایت‌های بیشتر از تیم‌ها احساس شد. خوشبختانه امسال با ارتقای زیرساخت‌های فنی و ایجاد امکانات بهتر برای برگزاری مسابقات، وضعیت به‌مراتب مطلوب‌تری را شاهد بودیم.

وی خاطرنشان کرد: با بررسی دقیق نقاط قوت و ضعف این دوره، برنامه‌ریزی برای برگزاری المپیک فناوری سال آینده آغاز شده است. انتظار می‌رود در دوره بعدی، شاهد حضور تیم‌های بین‌المللی بیشتری باشیم و رویدادی برگزار کنیم که هم رقابتی و هم آموزشی باشد. همچنین از تمامی برگزار کنندگان، داوران و شرکت‌کنندگان، چه آنان که موفق به کسب مدال شدند و چه آنهایی که تجربه‌اندوزی کردند، قدردانی می‌کنم. هدف نهایی ما یادگیری، همکاری و توسعه خلاقیت در مسیر آینده فناوری است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تساوی ملوان مقابل ذوب آهن در هیجان انگیز‌ترین بازی هفته
واژگونی خودروی سواری در بزرگراه کرج قزوین
نمایش قدرت بانوان کاراته ایران در مسکو؛ چهار فینال در روز نخست
بازدید امام جمعه نورآباد از روند ساخت مسجدحضرت زهرا(س)
ایران به دیدار رده‌بندی رفت
صعود نماینده تنیس ایران به فینال دونفره تورجهانی ایتالیا
ماندگاری هوای خنک در سمنان
آتش سوزی در باغ تفریحی چشمه بلقیس چرام
راه‌اندازی پایانه صادرات حبوبات و خشکبار آذرشهر
دومین برد شاگردان رافائل مقابل گینه ثبت شد
حل بحران‌های زیست محیطی نیازمند عزم ملی است
فردا، آغاز با تاخیر ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
تأکید بر برنامه‌ریزی هوشمند فرهنگی و ترویج گفتمان فاطمی
همایش امنیت محله محور در کوهدشت
نهم آبان مصادف با سالروز شهادت حجت‌الاسلام «عیسی توسلی»
برگزاری دوره تربیتی شهید برونسی برای فرماندهان گردان علی‌اکبر (ع) خوزستان
درخشش جوانان هلال‌احمر ایلام در مسابقات کشوری «رفاقت مهر»
بازسازی شهرهای مرزی استان کرمانشاه از اولویت‌های توسعه‌ای کشور است
۲ کشته و ۹ مصدوم در تصادف جاده داراب
دیدار دانش آموزان نخبه با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
واکنش چین به فرمان از سرگیری آزمایش‌های اتمی آمریکا
تجدید خاطرات گذشته در تالار وحدت
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت
عارف: نگاه دولت چهاردهم اصلاح نظام آموزشی کشور است
وزیر اقتصاد: اقداماتی برای جبران کسری بودجه آغاز شده است
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)