• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۶۹۴۲
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۱
لرستان » اجتماعی

بسیج نیرویی مردمی، کارآمد ومؤمن

تشکیل بسیج یکی از برکات ماندگار نظام جمهوری اسلامی است که تاکنون با حضور نیرو‌های مومن، مخلص و فداکار این تشکل در تمامی میدان‌های، کارآمدی خود را در خدمت به کشور و ملت نشان داده است.

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان. بسیج نماد نیروی‌های جان برکف، مخلص، با ایمان، پرافتخار و آماده به کار در تمامی بخش‌ها و پدیده شگفت انگیز انقلاب اسلامی است که در دوران هشت سال دفاع مقدس در خط مقدم جبهه از مرز‌های عزت و شرف دفاع کرد.
 
حضور داوطلبانه بسیجیان فداکار در دفاع مقدس در مرز‌های غرب و جنوب کشور و دفاع جانانه آنان از آب، خاک و ناموس و شرف کشور صحنه‌هایی جاویدانی از ایثار و دفاع همه جانبه را در برابر دشمنان به نمایش گذاشت که نتیجه آن پیروزی میهن اسلامی بود.
 
در ۴۶ سال گذشته هرجا که نظام اسلامی به حضور قوی نیرو‌های مردمی در بخش‌های فرهنگی، سازندگی و اجتماعی نیاز داشته، حضور بسیجیان در سخت‌ترین میدان‌ها مشهود بوده است.
 
نیرو‌های مردمی بسیج در قالب اردو‌های جهادی در مناطق محروم، با انجام طرح‌های عمرانی و سازندگی، فعالیت‌های آموزشی، فرهنگی، امداد و نجات و همیاری در رسیدگی به اقشار آسیب‌پذیر جامعه و همکاری در اجرای طرح‌های کمک مومنانه همواره راهگشا بوده است.
 
در شرایط بحران کرونا نیز که کشور شاهد همه‌گیری بیماری کووید- ۱۹ است باز هم بسیجیان دلار در کمک به مسئولان و رسیدگی به کادر درمان مشارکت چشمگیری دارند و بر حسب نیاز وظایف خود را در کنار سایر مجموعه‌ها انجام می‌دهند.
 
بسیج و بسیجی را نباید تنها به زمان و مکان خاصی محدود و به قشر خاصی اختصاص داد که این نیروی با ایمان مردمی و ولایتمدار یک افتخار ارزشمند و جزو اساسی‌ترین ثمرات انقلاب اسلامی است که با گذشت سال‌ها از تشکیل آن همچنان پویا در میدان‌های مختلف با کارآمدی بالا نقش آفرین است.
 
هفته بسیج فرصت مناسبی است تا با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان و قدردانی از فداکاری و ایثار‌های بسیجیان، بار دیگر اهمیت ترویج فرهنگ این نیروی مردمی را که همانا ایمان، اخلاص و عشق است را در جامعه و بین نوجوانان و جوانان نهادینه کنیم.
 
اگر فرهنگ ناب بسیج و بسیجی در عمل جاری شود همانند گذشته نتایج بسیار ارزشمندی در ابعاد مختلف نصیب مردم و کشور می‌کند و چشم طعمه دشمنان را از نظام دور و شاهد شکوفایی و موفقیت کشور در تمامی ابعاد خواهیم بود. 
 
حضرت امام خمینی (ره) در توصیف بسیج فرمودند: بسیج شجره طیبه و درخت تناور و پر ثمری است که شکوفه‌های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می‌‏دهد، بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته ‏های رفیع آن اذان شهادت و رشادت سر داده‌‏اند.
 
 مقام معظم رهبری نیز در ارتباط با بسیج می‌فرمایند: اگر بخواهیم بسیج را در یک تعریف کوتاه معرفی کنیم باید بگوئیم بسیج عبارت است از مجموعه‌ای که در آن پاک‌ترین انسان‌ها، فداکارترین و آماده به کارترین جوانان کشور در راه اهداف عالی این ملت و برای رسیدن و به خوشبختی رساندن این کشور جمع شده‌اند.
 
بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام (ره) در پنجم آذر ۱۳۵۸ خورشیدی به منظور پاسداری از انقلاب، صیانت از ارزش‌ها، اهداف انقلاب و رویارویی با کشور‌های استعمارگر فرمان تشکیل بسیج مستضعفان را صادر کردند، از ۳۰ آبان تا  ۵ آذر هفته بسیج نامگذاری شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام تیم بوکس چهارمحال و بختیاری به مسابقات کشوری
افزایش ۷ میلیون متر مکعبی آب سد کوثر گچساران
بن‌بست در شورای سیاسی اهل‌سنت؛ دو نامزد برای ریاست مجلس
اطلاعیه دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت یوم‌الله ۹ دی
دعوت از اساتید دانشگاه‌ها به داوری طرح‌های پژوهشی
آغاز ششمین دوره رقابت‌های نشاط سالمندی در تهران
صدور ۷۷۸ کارت هوشمند رانندگان حمل و نقل برون شهری در مازندران
دیدار مسئولان سلماسی با خانواده جانباز مسیحی به مناسبت سال نو میلادی
تغییر ساعت بازی تراکتور با ملوان
پیش‌بینی بارش پراکنده باران و کاهش دما برای بوشهر
رویداد «رعنا» زمینه‌ساز پیوند دانش‌بنیان‌ها با نیاز‌های واقعی مردم شد
عرضه ۳۰۰ هزار لیتر بنزین سوپر این هفته در بورس انرژی
تأکید معاون سیاسی استاندار بر نقش مشورتی روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی
ثبت بیش از ۷۰۰ مورد چندقلوزایی در آذربایجان‌غربی
قهرمانی ورزشکار چنارانی در مسابقات جهانی هندوستان
۷۰ درصد منابع آب تهران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود
همکاری بازآفرینی شهری و آموزش فنی‌وحرفه‌ای برای تقویت اشتغال
تداوم طرح حذف گاردریل و نصب نیوجرسی در محورهای پرتردد مازندران
مومنی: انتخابات ۱۴۰۵ خاص‌تر از سایر انتخابات‌ها خواهد بود
تعامل سازمان بورس با مجلس برای پیگیری مطالبات بازار سرمایه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واریز سود سهام عدالت در بیست و هفتم دی
فریدونشهر برفی‌ترین منطقه نصف جهان
نمایش اقتدار پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در قاب تلویزیون
درگذشت حضرت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری
تعطیلی برخی مدارس آذربایجان غربی در ۸ دی ماه
پخش زنده پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در کانون پرورش فکری اهواز
پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ
واریز سود سهام عدالت همزمان با عید مبعث
مشکلات ساختاری اقتصاد؛ علت التهابات ارزی
افزایش ۲۰درصدی حقوق‌کارمندان درلایحه بودجه اصلاح شود
ایران در جمع ۱۰ کشور برتر جهان در چرخه کامل فناوری فضایی
هشدار نارنجی بارش برف و باران در۱۳ استان
رد درخواست سروش رفیعی در کمیته استیناف
بیش از ۳۰ ماهواره فضایی در کشور در دست ساخت است
اجرای پویش ملی «پیام امید ما از فضا»  (۹ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
پیش‌بینی هواشناسی تا سه‌شنبه، برف و باران و وزش باد  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره ایرانی: گامی دیگر در عرصه فضا  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)