• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۱۷۰۰
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۴
سیاسی » دولت
رئیس جمهور:

ارتقاء مهارت‌ نیروی انسانی از لوازم ارتقاء بهره‌وری است

رئیس جمهور، یکی از لوازم ضروری ارتقاء بهره‌وری را توجه به ارتقاء مهارت‌های نیروی انسانی عنوان و سازمان اداری و استخدامی کشور را موظف کرد با کمک کارشناسان، محتوای آموزشی متناسب را برای ارتقاء مهارت‌ها در مشاغل و مسئولیت‌های مختلف، تهیه کنند و در اختیار دستگاه‌ها قرار دهند.

ارتقاء مهارت‌ نیروی انسانی از لوازم ارتقاء بهره‌وری است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نشست هیئت دولت، امروز چهارشنبه به ریاست آقای پزشکیان برگزار شد.

رئیس جمهور در این نشست، پس از طرح و بررسی مسائل و موضوعات اجرایی از طرف اعضا، با توجه به سخنان دیروز آقای عارف در نشست انجمن علوم مدیریت، اظهار داشت: یکی از موضوعات رشد اقتصادی، توجه جدی به بهره‌وری است. یکی از لوازم ضروری ارتقاء بهره‌وری، توجه به آموزش و ارتقاء مهارت‌های نیروی انسانی است.
 
آقای پزشکیان از دستگاه‌های اجرایی خواست که برنامه‌ریزی‌های لازم را برای ارائه آموزش‌های مرتبط با ارتقاء مهارت‌های شغلی مدیران و کارکنان‌ خود داشته باشند و گفت: این موضوع به هیچ وجه به معنای کاهش تعداد نیروی انسانی نیست، بلکه یک ضرورت برای ارتقاء مهارت‌ها و توانمندی‌های شغلی به‌خصوص در دستگاه‌های اجرایی و در جهت بهبود انجام مأموریت‌های اداری و تکریم ارباب رجوع است. ماه مبارک رمضان به عنوان ماه خودسازی، فرصتی مغتنم برای اجرای برنامه‌های ارتقاء مهارت‌های شغلی است و امیدوارم به این ترتیب بتوانیم گامی در مسیر حل مشکلات مردم برداریم.
 
رئیس جمهور، همچنین سازمان اداری و استخدامی کشور را موظف کرد با کمک کارشناسان، محتوای آموزشی متناسب را برای ارتقاء مهارت‌ها در مشاغل و مسئولیت‌های مختلف، تهیه کنند و در اختیار دستگاه‌ها قرار دهند.
 
در ادامه نشست امروز، الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، ضمن قدردانی از حضور اعضای هیئت وزیران در دانشگاه‌ها و مراکز علمی به مناسبت روز دانشجو، گزارشی از برخی مسائل مرتبط با عرصه فرهنگ و ورزش و حواشی تأسف‌بار در جزیره کیش، ارائه کرد.
 
رئیس جمهور در واکنش به این گزارش با بیان اینکه نباید کاری کنیم که مردم از نظام، رانده و ناراضی شوند، گفت: نباید بی‌جهت برای مردم، محدودیت ایجاد کرد یا آنان را زیر فشار گذاشت! هر اقدامی که موجب نارضایتی مردم شود، کمک به رژیم صهیونیستی است! ما نه تنها موافق ناهنجاری‌ها نیستیم، بلکه مخالف جدی آن هم هستیم، اما بحث بر سر نحوه و چگونگی مواجهه با این ناهنجاری‌ها است!
 
آقای پزشکیان تصریح کرد: مردم با انبوه مشکلات اداری و معیشتی روبرو هستند که کسی به این مشکلات، حساسیت نشان نمی‌دهد، اما به محض اینکه یک ناهنجاری کوچک در جایی مشاهده شود، عده‌ای فریاد وا اسلاما سر می‌دهند! نباید به جای حل ریشه‌ای مسئله به دنبال پاک کردن صورت مسئله باشیم. در عرصه پزشکی، گاه تأکید می‌شود که برای برخی درد‌ها نباید مسکن تجویز شود، چرا که نوعی سرپوش گذاشتن بر آن عارضه و درد بوده و ممکن است که موجب بروز عوارض یا رویداد‌های شدیدتر و تلخ‌تر شود.
 
همچنین، احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان نیز گزارشی از برگزاری این مسابقه تأسف‌بار در جزیره کیش، ارائه کرد و گفت: جوسازی‌ها درباره این برنامه از قبل آغاز شده بود و در عین حال، فدراسیون مربوطه هم ورودی غیر موجه به موضوع داشت، اما با همه اوصاف، وزارت ورزش و جوانان و منطقه آزاد کیش، بیانیه مشترکی در این‌باره منتشر کردند!
 
رئیس جمهور از وزیر ورزش و جوانان و رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت خواست که گزارشی از سوابق و مسائل پیش‌آمده درباره این رویداد، تهیه و ارائه کنند.
 
در بخش دیگری از نشست امروز هیئت دولت، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، گزارشی از همایش ۲۰ هزار همسر و مادر شهید، ارائه کرد. 
 
سعید اوحدی گفت: از جمله نکات جالب این همایش، این بود که همسران و مادران شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه از طرف همسران و مادران شهدای ۸ سال دفاع مقدس، قدردانی شدند و همچنین این آیین به حضور یک مادر ۷ شهید از استان اصفهان، مزین بود.
 
گفتنی است، اعضای هیئت دولت در این نشست، همچنین اساسنامه سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی را تصویب کردند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قدردانی فرمانده قرارگاه امام سجاد (ع) و سپاه مهاباد ازحضور حماسی مردم
مرکزی، یک استان شور و شعور در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
حضور پرشور و حماسی مردم لارستان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
وزش باد همراه با تندباد‌های لحظه‌ای در جنوب غرب خوزستان
یادواره‌ای به پاس قدردانی از مقام شامخ شهدا در فومن
برگزاری جلسه داوری جایزه ملی صنایع‌دستی در جشنواره صنایع فرهنگی و خلاق ایران
سکوت انگلیس درباره حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
عباس اقبال؛ از تصحیح انتقادی تا تاریخ نگاری نوین
­آغاز لیگ ژیمناستیک هنری از فردا
قدردانی رئیس قوه قضائیه از حضور پرشکوه مردم در یوم‌الله ۲۲ بهمن
حضور دهه نود و چهارصدی‌ها در راهپیمایی ۲۲ بهمن زنجان
بازدید میدانی وزیر میراث فرهنگی از طرح‌های گردشگری
انگلیس شمار نظامیانش را در نروژ دو برابر می‌کند
حضور حماسی روستائیان اردبیل در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مردم ایران پای عهد خود ایستاده‌اند
افتتاح ۶۵ طرح عمرانی و خدماتی در کازرون
اعزام بانوان زائر اولی همدانی به کربلا معلی
قدردانی نماینده ولی‌فقیه در لرستان از حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برگزاری چهلمین روز شهادت «فرج الله شوشتری»، پنجشنبه در مشهد
پیام زینبیان ایلامی به دنیا مخابره شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)