• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۶۳۹۵
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۴
خوزستان » اجتماعی

تأمین امنیت پایدار نیازمند مشارکت همه‌جانبه دستگاه‌ها است

دادستان مرکز استان خوزستان گفت: کنترل و ساماندهی مجرمین حرفه‌ای و خطرناک صرفاً بر عهده دستگاه قضایی و فراجا نیست و همه نهاد‌ها باید با ایفای نقش مؤثر خود، در حفظ امنیت پایدار جامعه مشارکت فعال داشته باشند.

تأمین امنیت پایدار نیازمند مشارکت همه‌جانبه دستگاه‌ها است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امیر خلفیان در نشست ستاد کنترل مجرمین حرفه‌ای و خطرناک که با حضور پورسلیمی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، بیرانوند و نوروزی معاونین دادستان مرکز خوزستان، هاشم‌نیا مدیرکل زندان‌های استان و جمعی از مسئولان دستگاه‌های امنیتی، انتظامی و اجرایی برگزار شد، با اشاره به اهمیت رویکرد جامع در مقابله با جرایم سازمان‌یافته و حرفه‌ای اظهار داشت: کنترل، رصد و ساماندهی مجرمین حرفه‌ای و خطرناک تنها وظیفه دستگاه قضایی، فراجا یا نهاد‌های امنیتی نیست، بلکه همه دستگاه‌ها باید با مشارکت فعال و مسئولانه، در این مسیر نقش‌آفرینی کنند تا این افراد به نحو احسن مدیریت و کنترل شوند و خدشه‌ای به امنیت عمومی جامعه وارد نشود.

وی افزود: همکاری و هماهنگی مستمر میان تمامی دستگاه‌ها در رفع معضلات اجتماعی و کاهش آسیب‌ها، تأثیر بسزایی در ایجاد امنیت و آرامش پایدار دارد و این مهم تنها با عزم و همکاری جمعی محقق خواهد شد.

خلفیان در ادامه با اشاره به موضوع محکومان متواری و غایب تصریح کرد: این افراد باید در اسرع وقت، با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و ابزار‌ها شناسایی، دستگیر و تعیین تکلیف شوند تا از هرگونه تهدید برای جامعه جلوگیری شود.

دادستان مرکز استان خوزستان به راه‌اندازی سامانه‌های مختلف ثبت و احراز هویت مجرمین حرفه‌ای و خطرناک اشاره کرد و بیان داشت: این سامانه‌ها نقش مؤثری در رصد و کنترل مجرمین دارند و می‌توانند به طور مستقیم موجب ارتقای سطح امنیت در جامعه شوند، اما شرط اثربخشی آنها، به‌روزرسانی مستمر و استفاده هوشمندانه از اطلاعات ثبت‌شده است.

وی بر استفاده مؤثر از سامانه پابند الکترونیکی تأکید کرد و افزود: بهره‌گیری هدفمند از پابند الکترونیکی برای کنترل مجرمین حرفه‌ای و خطرناک، یکی از ابزار‌های مهم برای کاهش تکرار جرم و افزایش نظارت هوشمندانه است و باید به شکل جدی‌تری مورد توجه قرار گیرد.

دادستان مرکز خوزستان با بیان اینکه وضعیت مجرمین حرفه‌ای و خطرناک باید به‌صورت منظم و متولی‌محور رصد شود، خاطرنشان کرد: داشتن تصویر دقیق و به‌روز از وضعیت این مجرمین، لازمه اتخاذ تصمیمات صحیح و پیشگیرانه در حوزه امنیت اجتماعی است.

خلفیان در ادامه موضوع جمع‌آوری معتادان متجاهر را یکی از معضلات مهم استان دانست و گفت: جمع‌آوری و ساماندهی معتادان متجاهر نیازمند توجه ویژه است، اما متأسفانه کمپ ماده ۱۶ که محل نگهداری این افراد است، با مشکلاتی مواجه است که باید در اسرع وقت رفع شود. در این زمینه، همه سازمان‌ها و نهاد‌های مرتبط باید به تعهدات و وظایف قانونی خود عمل کنند و مشارکت جدی‌تری داشته باشند.

وی تأکید کرد: ایجاد امنیت و آرامش در جامعه یک مسئولیت همگانی است و همه ما باید با احساس مسئولیت مضاعف، در تحقق این هدف مهم اهتمام ویژه داشته باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دختر و پسر منطقه ۳ کشور
آغاز فصل جدید عملیات اجرای سد مشمپا با قرارداد ۳۰ هزار میلیارد ریالی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
هوای سرد در تهران ماندگار است
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)