• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۸۶۰۵
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷
اجتماعی » جامعه و شهری
نادعلی:

انتخابات شوراهای شهر و روستا به صورت تناسبی معایب و محاسنی دارد

سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه در دوره قبل روی برخی طرح‌ها خاک ریختند بیان کرد: میدان فتح یکی از این طرح‌ها بود که در دوره قبل ۵ درصد پیشرفت داشت، اما روی همین ۵ درصد هم خاک ریختند و آن را کنار گذاشتند.

**انتخابات شوراهای شهر و روستا به صورت تناسبی معایب و محاسنی دارد
 
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، علیرضا نادعلی در برنامه گفتگوی ویژه خبری که در رابطه با برگزاری انتخابات شورا به صورت تناسبی بود تصریح کرد: مثل همه طرح‌ها محاسن و معایبی دارد، همینکه امکان حضور بخشی از احزاب و گرایش‌های مختلف را فراهم می‌کند روی مشارکت تاثیر خواهد داشت، اما ما یک عقب ماندگی هم داریم.
 
وی ادامه داد: قانون شورا‌ها با اینکه از ابتدای انقلاب اسلامی بوده، اما مهیا شدن قابلیت اجرایی اش در دهه هفتاد اتفاق افتاد و بعد هم وقتی روی زمین به اجرا رسید خیلی سخت و با احتیاط بسط ید برای شورا رخ داد و تا اینکه این شش شورا را داشتیم و تمرین کردیم خیلی اوقات احساس می‌کنیم قوانین آنقدری که باید دست شورا‌ها را در خیلی از زمینه‌ها باز نمی‌کند.
 
سخنگوی شورای شهر افزود: من فکر می‌کنم در نتیجه عملیات‌های تصمیم گیری از جنس سیاست گذاری و نظارت شورا شرایط بهتری را فراهم می‌کند و این طور نیست بگوییم اصولگرایان یا اصلاح طلبان در مجموع در خصوص تناسبی شدن شورا نظر مشخصی دارند در اصولگرایان هم نظرات متفاوتی در این رابطه وجود دارد در شورای فعلی هم بخشی از اعضا موافق قانون هستند.
 
نادعلی یادآور شد: شاید اگر نقدی وجود دارد بر این است که آزمودن این قانون را ابتدا بهتر بود در یک کلانشهر دیگر به صورت آزمایشی اجرا می‌شد بعد در تهران آن را تعمیم می‌دادند و پایتخت را یک  دفعه زیر بار اقدام جدید نمی‌بردیم و شاید مهمترین چالشی که در این رابطه وجود داشته باشد انتخاب شهردار باشد، چون مهمترین کار شورا همین موضوع خواهد بود.
 
وی تاکید کرد: مردم سالاری که از دین اسلام بر می‌خیزد تعیین کنندگی دارد و در جمهوری اسلامی سالیان سال است این مردم سالاری با انتخابات به منصه ظهور می‌رسد و در ایران تا قبل از اینکه قانون همزمانی انتخابات را داشته باشیم هر سال یک انتخابات داشتیم و مردم شرایط کشور را با این انتخابات رقم می‌زدند الان برای انتخابات شورا یک انرژی و راوت و شادابی اتفاق می‌افتد ما حتی پارسال هم که یک سال به شورای فعلی که ما عضوش هستیم اضافه شد با اینکه شرایط کشور شرایط خاصی بود، اما انتخابات را ترجیح می‌دادیم حتی با شهردار تهران هم که صحبت کردم با اینکه برای دوستان شهرداری ادامه کار برای تکمیل کارهایشان مهم است، اما با این نشاط مجدد موافق بودند.
 
نادعلی با اشاره به عملکرد شورای فعلی بیان کرد: ما تلاش کردیم  با وجود اینکه کشور تحریم است، مشکلات اقتصادی هست و دولت عوض شده و جنگ را داشتیم و شرایط پسا جنگ را داشتیم یکی از طرحها متوقف نشد. طرحهایی مثل میدان فتح که در دوره قبل ۵ درصد کارش پیش رفته بود، اما در دوره قبل روی آن خاک ریختند و کنار گذاشتند یا پایانه شرق. ما در این دوره سعی کردیم به جای اینکه ایراد قبلی‌ها را بگیریم طرحها را دنبال کنیم تا مردم احساس کنند در شهرکاری انجام می‌شود.
 
 عضو شورای شهر با اشاره به ساماندهی ۲۰هزار معتاد متجاهر در شهر بیان کرد: کودکان کار به حداقل رسیده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
برگزاری همایش ملی حکمرانی جمعیت در تمدن نوین اسلامی در گرگان
آغاز بهره برداری و ساخت ۴۶ طرح افتصادی و عمرانی در شهرستان لنده
دعوت سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی از مردم برای حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲بهمن
برگزاری رویداد کارسوق فیزیک در یزد
عمیات والفجر ۸ یک شاهکار اطلاعاتی و عملیاتی
بهره برداری ۴۲۵ طرح در هرمزگان بمناسبت دهه فجر
برپایی جشن بزرگ انقلاب در حسینیه سنندج
گلبانگ صدای تکبیر و فریاد الله‌اکبر مردم در استان مرکزی
رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ردیف دانشمندان پراستناد جهان
۲۲ بهمن ۱۳۵۷؛ بزرگترین انقلاب قرن به پیروزی رسید
بمباران رسانه ای شیطان برنسل جوان برای عوض کردن جای جلاد و مظلوم
رد پای قاچاق در بارلوازم آشپزخانه در بندرانزلی
مهاباد، دیار استواری؛ فرزندان شهر در آستانه جشن بزرگ ۲۲ بهمن
افتتاح ۹ طرح با ۸۰۰ میلیاردتومان هزینه در فریمان
لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های مسن در دادسراهای اهواز تا پایان امسال
گزارش پیشرفت کشاورزی در مهاباد در چهار دهه، از وابستگی تا خودکفایی مقطعی
مرحله اول طرح آبرسانی به شهر های دهدشت، چرام، سوق و لنده با ۸۰ درصد پیشرفت کاری
پایان مسابقات کیوکوشین کاراته در شاهرود
تودیع و معارفه فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
رونمایی از ۱۹ دارو و مواد اولیه دارویی برای اولین بار کشور
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)