• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۷۸۷۰۰
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۳
خوزستان » اجتماعی

آغاز فعالیت تالار صدای مردم شوش

فعالیت تالار صدای مردم فرمانداری شوش به عنوان دومین تالار در خوزستان با برگزاری نخستین نشست با حضور بازنشستگان این شهرستان آغاز شد.

آغاز فعالیت تالار صدای مردم شوش

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، طرح ابتکاری «تالار صدای مردم» اواخر آذر امسال در استانداری خوزستان به منظور برگزاری قانونی تجمعات صنفی و مردمی ایجاد شد که به دلیل وجود مطالبه‌های صنفی و کارگری در شوش نیز در فرمانداری این شهرستان الگوبرداری شد.

کارگران بازنشسته شوش، کرخه و هفت تپه که ماه‌ها هر هفته در قالب طرح یکشنبه‌های اعتراض با حضور در مقابل فرمانداری و یا سازمان تامین اجتماعی مطالبه‌های صنفی خود را بیان می‌کردند، با دعوت شخص فرماندار نخستین میهمانان تالار صدای مردم فرمانداری این شهرستان بودند.

هدف از ایجاد «تالار صدای مردم» گفتار درمانی نیست

فرماندار شوش در این نشست، ایجاد تالار صدای مردم را اقدامی برای گفت و گوی بدون واسطه و مطالبه گری موثر دانست و گفت: هدف از ایجاد «تالار صدای مردم» گفتار درمانی نیست بلکه اقدامی به منظور برگزاری قانونی تجمعات صنفی و مردمی و ایجاد رابطه بدون واسطه مطالبه گران با مسوولان است.

امید صبری‌پور با بیان اینکه مطالبه بازنشستگان برای بهبود وضعیت معیشت برحق است، افزود: بیمه تکمیلی و پایین بودن مستمری بازنشستگان از مطالبه‌های مهم بازنشستگان است.

وی کم کاری در تبیین اقدام‌ها و دستاورد‌های دستگاه‌های شوش را مورد انتقاد قرار داد و ادامه داد: تکمیل و بهسازی بیمارستان نظام مافی که سال‌ها با وقفه مواجه بود، با پیگیری‌های انجام شده با مرغوب‌ترین مصلاح بهسازی و مقاوم سازی شده و در آستانه تکمیل است.

احداث بیمارستان تامین اجتماعی شوش به طور جدی در حال پیگیری است

فرماندار شوش با بیان اینکه مسایل اقتصادی گریبان گیر همه قشر‌های جامعه از جمله کارکنان دولت است، اظهارکرد: بازنشستگان شوش که ماه‌ها پیگیر مطالبه‌های خود در خیابان بودند، با حضور در این نشست نشان دادند که اجازه سوء استفاده معاندان برای پیگیری‌های صنفی خود را نخواهند داد.

وی با اشاره به پیگیری‌های مستمر برای حل مسایل بازنشستگان شوش با سازمان تامین اجتماعی افزود: احداث بیمارستان تامین اجتماعی و ارتقای درمانگاه تامین اجتماعی شوش به پلی کلینیک تخصصی از جمله مطالبه‌هایی است که در نشست‌های مختلف پیگیری شده است.

صبری‌پور با بیان اینکه تحقق برخی مطالبه‌ها از جمله احداث بیمارستان تامین اجتماعی دارای فرایندی طولانی است، گفت: احداث بیمارستان تامین اجتماعی با توجه به آمار بالای افراد زیرپوشش تامین اجتماعی در این شهرستان مطالبه‌ای بر حق و قانونی است و سازمان تامین اجتماعی باید به وظیفه قانونی خود در این زمینه عمل کند.

مدیران کلی که به وظایف خود در قبال مردم شوش عمل نکردند به دادستانی احضار می‌شوند

فرماندار شوش اظهار کرد: طرح شکایت حقوقی و احضار مدیران کل دستگاه‌هایی که مصوبه‌های مرتبط با شوش را اجرا نکرده‌اند، در دستور کار دادستانی شهرستان است.

وی بازاریان شوش را متدین دانست و افزود: برخورد با معدود کسبه‌ای که با احتکار و گرانفروشی موجب تشدید مسایل اقتصادی شهرستان شده‌اند، در دستور کار قرار دارد و تاکنون با چندین واحد صنفی برخورد شده است.

صبری‌پور گفت: سهمیه برنج یارانه‌ای شوش با پیگیری‌های انجام شده از ۱۰ تن به ۳۰ تن افزایش یافت و علاوه بر آن ۳۵ تن برنج از بازار آزاد برای تنظیم بازار در شهرستان خریداری و توزیع شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خانواده‌های اسرای لبنانی به دنبال سراب وعده‌ها
پیش بینی افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهر‌های صنعتی خوزستان
محکومیت اقدام غیرقانونی و خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
کتاب «گنج قصه ها » روشی نو در باز آفرینی
بررسی اجرای طرح جامع شهری در شهر تم شولی بختگان
جابه جایی ۱۱ میلیون تن کالا با ناوگان حمل و نقل جاده‌ای قزوین
ساخت مدرسه ۱۲ کلاسه در منطقه محروم پیام نور دزفول
هفته دوازدهم لیگ برتر والیبال
ماجرای یک تصویر
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
کاشت ۲۵ هزار اصله درخت در بوستان چیتگر
واگذاری ۴۳۲ قطعه زمین به مشمولان طرح جوانی جمعیت در دامغان
بهره برداری از ۱۴ هزار واحد مسکونی ملی مسکن در قم
پیش بینی منابع واقعی برای طرح‌های آب و برق در سال آینده ضرورت دارد
استقرار ۵ گروه راهداری در جاده های نيشابور
وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی آذربایجان غربی
سردار رادان: برخی سلبریتی‌ها، جوانان را به جنایت وادار می‌کنند
برگزاری ۸۶ هزار دادرسی الکترونیک در دادگستری خوزستان
اعلام برنامه های بزرگداشت دهه فجر در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
طلایه‌داران امنیت غذایی ایران
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)