• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۸۰۷۲۰
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۱
هرمزگان » اجتماعی

هرمزگان بی بهره از حق ۲۰ هزار میلیارد تومانی عوارض سبز

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: حق استان از محل عوارض سبز ماده ۲۷ قانون مالیات بر ارزش افزوده ۲۰ همت، اما اکنون دریافتی هرمزگان در حد صفر است.

هرمزگان بی بهره از حق ۲۰ هزار میلیارد تومانی عوارض سبز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ مجتبی قهرمانی در نشست شورای اداری هرمزگان با حضور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور افزود: با توجه به حجم و شمار صنایع آلاینده در هرمزگان، حقی مسلم مردم استان است که از این ظرفیت به صورت جدی بهره‌مند شود.
براساس ماده ۲۷ قانون مالیات بر ارزش افزوده (مصوب سال ۱۴۰۰)، همه واحد‌های تولیدی، صنعتی، معدنی و خدماتی آلاینده بر حسب تشخیص سازمان حفاظت محیط زیست و معیار‌های آلایندگی مشخص شده، ملزم به پرداخت نیم تا ۲ درصد از محل فروش کالا یا خدمات، به عنوان عوارض سبز هستند.
وی دور زدن قانون از سوی برخی صنایع را یکی از چالش‌های اصلی در این زمینه عنوان کرد و گفت: بعضی شرکت‌های بزرگ، به‌جای معرفی شرکت مادر با درآمد بالا، تنها یک بخش جزئی و کم درآمد را به عنوان صنعت آلاینده معرفی، تا از پرداخت سهم واقعی استان فرار کنند.

بیشتر بخوانید؛ رئیس کل دادگستری هرمزگان: ادعای ریختن برنج در دریا صحت ندارد
رئیس کل دادگستری هرمزگان با مقایسه عوارض سبز و ارزش افزوده گفت: در حوزه عوارض چهاردرصدی ارزش افزوده، درآمد استان از حدود ۵۰۰ میلیارد تومان به شش تا ۷ همت افزایش یافته و تنها در هشت ماهه امسال حدود ۷ همت به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها پرداخت شده است، اما در حوزه عوارض سبز همچنان با عقب‌ماندگی جدی رو‌به‌رو هستیم.
مجتبی قهرمانی با انتقاد از ضعف در تعیین معیار‌های آلایندگی گفت: در برخی موارد، کارشناسی‌ها به‌گونه‌ای است که عملاً آلایندگی تشخیص داده نمی‌شود، در حالی که در غرب شهر بندرعباس و مناطق اطراف اسکله، گچین و تازیان، آلودگی هوا و بوی گاز به وضوح قابل احساس است.
رئیس کل دادگستری هرمزگان همچنین به آلودگی‌های زیست‌محیطی ناشی از قاچاق سوخت اشاره کرد و گفت: تخلیه سوخت در دریا از سوی قاچاقچیان و نبود استاندارد بارگیری و تخلیه، آسیب‌های جدی به محیط زیست دریایی، آبزیان، جنگل‌های حرا و خور‌ها وارد کرده است.
قهرمانی افزود: حذف آزمون‌های تکراری زیست محیطی برای کالا‌ها و خودرو‌هایی که یک بار تأیید شده‌اند می‌تواند موجب تسهیل تجارت و کاهش هزینه‌های تحمیلی به مردم شود.
وی گفت: تشخیص صنایع آلاینده باید زیر نظر کمیته‌های تخصصی و شفاف صورت گیرد و نمی‌توان تصمیمات چند هزار میلیاردی را به نظر یک کارمند محدود کرد.
رئیس کل دادگستری هرمزگان همچنین خواستار تفویض اختیارات بیشتر به استان شد و افزود: هرمزگان محل اصلی واردات خودرو است، اما برای آزمون‌ها باید منتظر اعزام نیرو از تهران باشد.
قهرمانی گفت: براساس حکمرانی مطلوب، باید تصمیم‌گیری و ارائه خدمات در نزدیک‌ترین محل به صاحبان منافع و در خود استان صورت گیرد.
وی افزود: شهرداری تهران برای ورود هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس شهری برقی، ۱۰ هزار دستگاه اتوبوس بین‌شهری و تاکسی برقی، قرارداد‌ها و توافقات لازم را انجام داده و بخشی از این ناوگان نیز وارد کشور شده است.
وی با اشاره به شرایط خاص شهر تهران گفت: در وضعیت فعلی، استفاده از اتوبوس و تاکسی برقی برای شهری مانند تهران که با شد آمد سنگین و آلودگی هوا روبروست، منفعت و سود برای شهروندان و کل نظام، را در پی دارد.
رئیس کل دادگستری هرمزگان تأکید کرد: معطل ماندن این ناوگان برقی برای ماه‌ها در بندر و اسکله‌های هرمزگان خوب نیست و باید سریعتر پس از تخلیه از کشتی، بدون توقف و معطلی، عازم تهران شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
برگزاری همایش ملی حکمرانی جمعیت در تمدن نوین اسلامی در گرگان
آغاز بهره برداری و ساخت ۴۶ طرح افتصادی و عمرانی در شهرستان لنده
دعوت سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی از مردم برای حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲بهمن
برگزاری رویداد کارسوق فیزیک در یزد
عمیات والفجر ۸ یک شاهکار اطلاعاتی و عملیاتی
بهره برداری ۴۲۵ طرح در هرمزگان بمناسبت دهه فجر
برپایی جشن بزرگ انقلاب در حسینیه سنندج
گلبانگ صدای تکبیر و فریاد الله‌اکبر مردم در استان مرکزی
رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ردیف دانشمندان پراستناد جهان
۲۲ بهمن ۱۳۵۷؛ بزرگترین انقلاب قرن به پیروزی رسید
بمباران رسانه ای شیطان برنسل جوان برای عوض کردن جای جلاد و مظلوم
رد پای قاچاق در بارلوازم آشپزخانه در بندرانزلی
مهاباد، دیار استواری؛ فرزندان شهر در آستانه جشن بزرگ ۲۲ بهمن
افتتاح ۹ طرح با ۸۰۰ میلیاردتومان هزینه در فریمان
لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های مسن در دادسراهای اهواز تا پایان امسال
گزارش پیشرفت کشاورزی در مهاباد در چهار دهه، از وابستگی تا خودکفایی مقطعی
مرحله اول طرح آبرسانی به شهر های دهدشت، چرام، سوق و لنده با ۸۰ درصد پیشرفت کاری
پایان مسابقات کیوکوشین کاراته در شاهرود
تودیع و معارفه فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
رونمایی از ۱۹ دارو و مواد اولیه دارویی برای اولین بار کشور
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)