• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۸۵۳۶۸
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴
کهگیلویه و بویراحمد » اقتصادی
در نشست با اصناف؛

تجلیل استاندار از حمایت بازاریان از دولت و نظام اسلامی

استاندار گفت: حمایت بازاریان در همه عرصه‌ها از دولت و نظام ستودنی است. 

تجلیل استاندار از  حمایت بازاریان از دولت و نظام اسلامی به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، استاندار در نشست با اصناف از حمایت بازاریان در همه عزصه‌ها از دولت و نظام تقدیر کرد و گفت: با توجه به اینکه در حوادث اخیر دشمن نقشه کشیده بود با استفاده از امواج اعتراضات جامعه را دچار اغتشاش کند،  بازاریان با هوشمندی خودشان از صف اغتشاشگران  جدا کرده و پایبندی خود را به نظام اسلامی نشان دادند. 
رحمانی با اشاره به اینکه اعتراضات مردم در خصوص گرانی‌ها را به حق می‌دانیم و برای رفع مشکلات مردم تلاش خواهیم کرد افزود: از هیچ کوششی برای رفع مشکلات بازار کوتاهی نمیکنیم و متولیان باید تمام قد در اختیار مردم باشند.
 استاندار با اشاره به طرح تامین اصلاح اقتصادی و اصلاح یارانه‌های دولت افزود: دولت با این طرح که همان سیاست عدالت اجتماعی است یارانه را از اول زنجیره به آخر زنجیره انتقال داده است که بتواند کالای ارزان در اختیار مردم قرار دهد. 
وی اضافه کرد: هدف دولت از اجرای طرح تامین اصلاح اقتصادی و اصلاح یارانه‌ها، جلوگیری از رانت و فساد است و لازمه اجرای این طرح در ابتدا تحمل سختی هاست تا بتوانیم به آرامش و ثبات بازار برسیم.
استاندار با بیان اینکه اجرای این طرح، از قاچاق کالا‌ها و رانت که مهم‌ترین آسیب در اقتصاد است جلوگیری می‌کند، ادامه داد: متولیان تنظیم بازار به جد بر بازار نظارت کرده و از افزایش قیمت اقلامی که جز کالا‌های اساسی نیستند جلوگیری کنند.
وی با اشاره مشکلات کمبود نقدینگی بازاریان اضافه کرد: از بانک‌ها میخواهم که به همه بازاریان یک میلیارد تومان تسهیلات بدون سپرده پرداخت کنند.
اکبری مدیرعامل بانک‌های ملی استان هم در این جلسه با بیان اینکه تسهیلاتی برای اصناف در نظر گرفته شده است گفت: کسانی که واجد شرایط باشند حتما این تسهیلات را دریافت می‌کنند و با وجود کمبود منابع این آمادگی را داریم تا جایی که بودجه ما اجازه دهد تسهیلاتی در اختیار بازاریان قرار دهیم.
ابراهیم مهرجو مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان هم با بیان اینکه برای کارگاه‌های مجوزدار پرداخت تسهیلات مشکلی وجود ندارد گفت: در سال گذشته ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به این کارگاه‌ها اختصاص یافت که از این مبلغ ۶۰ میلیارد تومان به کارگاه‌های بخش صنعت و معدن پرداخت شد.
سید امیرتیمور موسویان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان هم گفت: حدود ۴۳ هزار واحد صنفی در استان وجود دارد که ۷۰ درصد آنها نیازمند سرمایه در گردش هستند.
رئیس اتاق اصناف استان با بیان اینکه بازار استان همیشه در کنار نظام و انقلاب بودند که نمونه آن در جنگ ۱۲ روزه اثبات شد، گفت: در حوادث چند روز اخیر بازاریان ما اجازه ندادن اعتراضات به حاشیه کشیده شود.
الهی با بیان اینکه تاکنون به حداقل نیاز‌های بازاریان پاسخ داده نشده است، افزود: تامین نقدینگی در بازار بعد افزایش قیمت‌ها از مهم‌ترین مشکلات بازاریان است و این که مردم انتظار دارند بازاری کالایی که خرید کرده است با همان قیمت قبل خرید کرده بفروشد منصفانه نیست و این در حالی است که دولت کالا‌هایی را که از قبل انبار کرده است در حال حاضر با قیمت جدید به مردم ارائه می‌دهد.
وی افزایش عوارض شهرداری‌ها را یکی دیگر از مشکلات بازاریان عنوان کرد و ادامه داد: در استان‌های همجوار عوارض شهرداری بین یک تا ۵ میلیون تومان است و این در حالیست که شهرداری یاسوج فیش ۴۰ میلیون تومانی برای بازاریان این شهر صادر کرده است.
در این نشست نمایندگان صنف‌های مختلف به بیان مشکلاتشان پرداختند که عمده این مشکلات پرداخت مالیات‌های سنگین، خرده فروشی، وجود ماشین‌های دوره گردمیوه فروش، ثابت نبودن قیمت‌ها، کمبود شکر در بازار استان و خروج آن به استان‌های دیگر، رشد قارچ گونه فروشگاه‌های زنجیره‌ای و فراهم نیودن زیر ساخت شهرک‌های صنعتی بوده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای برنامه قرار همدلی در ۱۰۰ مسجد آذربایجان غربی
نرخ گذاری مرغ با حفظ تعادل تولید و قدرت خرید مردم
نشست برخط مدیران قضایی چهارمحال و بختیاری و شهرداری شهرکرد با مسئولان قوه قضایی
ربیعی: بازی تاکتیکی با ملوان خواهیم داشت
اجرای طرح نوروزی ۱۴۰۵ با ۳۴۰۵ دستگاه ناوگان مسافربری در آذربایجان‌غربی
صدور ۱۱ هزار سند تک برگه دولتی در استان زنجان
شهادت رزمندگان حزب‌الله در حمله اسرائیل به بقاع لبنان
انتخابات انجمن‌های ورزشی دانش‌آموزی در رامیان
انسداد مقطعی محور کرج چالوس از یکشنبه سوم اسفند
آغاز سریع برنامه‌های مرتبط با نوروز در شهرهای استان کرمان
آغاز به کار پویش «مثبت ماه» در کردستان
در هفته منابع طبیعی نهال رایگان بگیرید
افزایش ۱۹ درصدی ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های روستا در میان جلگه
از انتخابات شهر و روستا چه خبر
استان کرمان پارسال در شمار برترین ها در جذب کمک های مردمی
امیر سرتیپ جهانشاهی: تحرکات دشمن در مرز‌ها رصد می‌شود
رونق صادرات به افغانستان از مرز ماهیرود
کشف ۱۵ کیلوگرم شمش طلا در نقطه صفر مرزی پاوه
طنین نوای ملکوتی قرآن کریم در مسجد جامع مهاباد
کشف ۶۵۰۰ لیتر سوخت خارج از شبکه توزیع در تیران وکرون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تاکایچی به چین هشدار داد
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
هشدار جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی درباره سرمازدگی باغات و مزارع
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
‏زمین‌لرزه ۵/۸ ریشتری، کابل و سه استان افغانستان را لرزاند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
دیوان عالی آمریکا اکثر تعرفه‌های ترامپ را لغو کرد
آغاز عملیات شانه‌سازی آزادراه کرج قزوین
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)