• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۰۳۷۰
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

هشدار هواشناسی؛ نفوذ توده سرما و تخریب محصولات کشاورزی در ۳۰ استان کشور

­رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: تا روز پنجشنبه (۲ بهمن) نفوذ توده هوای سرد سبب کاهش شدید دما و احتمال تخریب محصولات کشاورزی در ۳۰ استان کشور خواهد شد.

 

هشدار هواشناسی؛ نفوذ توده سرما و تخریب محصولات کشاورزی در ۳۰ استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، ­صادق ضیائیان، سرپرست دفتر امور عملیات راهداری و ماشین آلات و مدیریت بحران با اشاره به بارش برف و باران در ۲۰ استان کشور و صدور هشدار هواشناسی گفت: راهداران به صورت ۱۰۰ درصدی در جاده‌های کشور آماده خدمات رسانی هستند. همچنین در این ۲۰ استان ۶۵۰۰ دستگاه ماشین آلات راهداری و ۷هزار نیروی راهدار مستقر شده‌اند.

­وی با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور گفت: امروز­ بارش‌ها در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، زنجان، قزوین، کردستان، کرمانشاه، همدان، ایلام، لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد تشدید خواهد شد.

­رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی افزود: در برخی مناطق­ فارس، شمال بوشهر و سمنان، کرمان، یزد، اصفهان، مرکزی، قم، تهران و مازندران نیز بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

صادق ضیائیان گفت: روز سه‌شنبه (۳۰ دی) بارش‌ها در نیمه شمالی کشور، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی ادامه خواهد داشت و در سواحل دریای خزر شدت می‌گیرد. همچنین روز چهارشنبه (یکم بهمن) این سامانه بارشی در سواحل دریای خزر، شمال شرق و شرق کشور فعال خواهد بود و در برخی مناطق ­­مرکز، ارتفاعات البرز، ارتفاعات زاگرس و جنوب شرق، بارش پراکنده دور از انتظار نیست.

وی­ افزود: روز پنجشنبه (۲ بهمن) نیز بارش در نوار غربی کشور و ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس پیش‌بینی می‌شود که در مناطق سردسیر و کوهستانی به‌صورت برف و در مناطق جنوبی کشور همراه با رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی خواهد بود.

­رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی گفت­: روز سه‌شنبه و چهارشنبه برای بیشتر مناطق کشور و روز پنجشنبه برای شرق، جنوب شرق و جنوب، وزش باد شدید رخ خواهد داد که خیزش گرد و خاک در مناطق مستعد دور از انتظار نیست. همچنین روز سه‌شنبه در شمال غرب، غرب و مرکز و روز چهارشنبه در اغلب مناطق کشور به‌جز جنوب شرق و نوار جنوبی، کاهش محسوس دما پیش‌بینی می‌شود.

این مقام مسئول سازمان هواشناسی درباره وضعیت پایتخت گفت: آسمان تهران امروز نیمه‌ابری تا ابری، در بعضی ساعت‌ها بارش باران و برف و وزش باد شدید، و در ارتفاعات بارش پراکنده و برف پیش‌بینی می‌شود. حداقل دما ۲- و حداکثر دما ۵ درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

صادق ضیائیان­ همچنین افزود:­ با توجه به فعالیت سامانه بارشی و هشدار سطح زرد هواشناسی، در سطح استان تهران تا روز سه‌شنبه به تناوب در مناطق مختلف، به‌ویژه دامنه‌ها و ارتفاعات، بارش باران و برف و مه رخ خواهد داد و طی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه وزش باد به نسبت­شدید تا شدید و کولاک برف در ارتفاعات همراه با کاهش محسوس دما و یخبندان سطح زمین پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی از کاهش محسوس دما در ۳۰ استان کشور خبر داد و گفت: از روز سه‌شنبه (۳۰ دی) تا روز پنجشنبه (۲ بهمن)، با نفوذ توده هوای سرد، کاهش محسوس دما، سرمای نامتعارف و در نواحی سردسیر، تداوم یخبندان مورد انتظار است.

­رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی افزود: این توده هوای سرد روز سه‌شنبه (۳۰ دی‌ماه) استان‌های اردبیل، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، همدان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس و بوشهر را در بر می‌گیرد.

ضیائیان گفت­: روز چهارشنبه (یکم بهمن) نیز استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، همدان، مرکزی، قزوین، البرز، تهران، قم، گیلان، مازندران، گلستان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، فارس، یزد، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان، سمنان و بوشهر تحت تأثیر این سامانه سرد قرار خواهند گرفت.

­وی افزود: بر اساس اطلاعیه هواشناسی، روز پنجشنبه (۲ بهمن) نیز نفوذ توده هوای سرد در استان‌های خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، فارس، سمنان، گلستان، مازندران و یزد ادامه خواهد داشت.

هشدار هواشناسی؛ نفوذ توده سرما و تخریب محصولات کشاورزی در ۳۰ استان

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
مناظر استرالیا از آسمان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)