• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۴۵۰۲
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۵
آذربایجان غربی » سیاسی

امام جمعه چهاربرج: ماهیت فتنه اخیر آمریکایی بود

امام جمعه چهاربرج گفت: منشأ بی‌ثباتی ارز و وقایع خشونت‌بار و تروریستی اخیر کار دشمن بود و هدف فتنه آمریکایی نیز بلعیدن ایران و بازگرداندن سلطه خود بر کشور بود.

امام جمعه چهاربرج: ماهیت فتنه اخیر آمریکایی بود

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛  حجت‌الاسلام جلالی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته چهاربرج با اشاره به تحلیلی از فتنه اخیر در کشور، اظهار کرد: تحلیل‌هایی که سیاست‌های اقتصادی دولت (مانند حذف ارز ترجیحی) را عامل اصلی آشوب‌ها دی‌ماه ۱۴۰۴ می‌دانند، یک خطای راهبردی است و در نهایت در جهت تکمیل پازل و طرح دشمن قرار خواهد گرفت.

 امام جمعه چهاربرج با بیان اینکه با استناد به بیانات رهبر جمهوری اسلامی در این مقطع حساس، نقطه ثقل تحلیل باید بر دشمنی آمریکا و رژیم صهیونی باشد، افزود: مقام معظم رهبری در سخنرانی‌های اخیر خویش؛ منشأ بی‌ثباتی ارز و وقایع خشونت‌بار و تروریستی را، کار دشمن دانسته و ماهیت فتنه را آمریکایی با هدف بلعیدن ایران و بازگرداندن سلطه خود بر کشور خواندند و تصریح کردند که مسئولان (از جمله رئیس‌جمهور) در میدان حاضر و در کنار مردم بوده‌اند و نباید به آنان اهانت شود.

 وی با تأکید بر اینکه تبیین اصلی باید معطوف به جنگ‌افروزی دشمن باشد، گفت: هرگونه تحلیل که با برجسته‌سازی انتقاد از دولت، منازعات داخلی را دامن بزند، ناخواسته به دشمن کمک می‌کند و حتی در نگاهی بلندمدت و راهبردی، فشار اقتصادی بر مردم را تشدید می‌کند.

 جلالی مروری بر بیانات رهبر انقلاب در فتنه اخیر داشت و تصریح کرد: ایشان در اولین سخنرانی، ضمن درست دانستن دغدغه بازاری‌ها و کسبه، تأکید کردند که منشأ بالا و پایین رفتن نرخ ارز، دشمن است و در دومین سخنرانی نیز، بدون اینکه اشاره‌ای به مسائل و اعتراضات اقتصادی داشته باشند، منشأ وقوع حوادث ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه را مستقیماً متوجه ترامپ و مزدوران او دانستند.

 امام جمعه چهاربرج با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در سخنرانی سوم هم ماهیت فتنه اخیر را آمریکایی خوانده و به تبیین هدف اصلی آمریکایی‌ها در توطئه‌های گوناگون پرداختند، اظهار کرد: ماحصل تبیین‌ها و مواضع رهبر معظم انقلاب گویای این بصیرت بخشی است که تمرکز بر نقد سیاست‌های اقتصادی دولت به‌عنوان ریشه وقوع حوادث زمستان ۱۴۰۴، خطایی راهبردی است.

 وی گفت: برجسته‌کردن هر عاملی غیر از آمریکا و رژیم صهیونی خطایی راهبردی است و می‌تواند طرح و پازل سیاسی دشمن را تکمیل کند؛ زیرا به‌جای معطوف‌سازی اذهان عمومی به جنگ‌افروزی دشمن، مجموعه‌ای از منازعه‌های داخلی را برمی‌انگیزد و از سوی دیگر، در افکار عمومی مردم ایران، تفکیک دولت از حاکمیت و نسبت‌دادن مشکلات به دولت و مبرّا کردن حاکمیت از آن، اساساً ممکن نیست.

 جلالی با تأکید بر اینکه باید مراقب بود، تصریح کرد: دشمنی‌های آمریکا از روز‌های ابتدایی انقلاب همواره برقرار بوده است؛ اما دلیل عمده و اصلی در ورود آمریکا در طرح منسجم فشار همه‌جانبه اقتصادی، و اعمال تحریم‌های چندگانه نفتی و بانکی از نقطه‌ای آغاز شد که جریان سلطه دریافت که می‌تواند از ناحیه اعتراضات داخلی و به آشوب کشاندن دوره‌ای کشور سیاست‌ها و اراده خود را تحمیل کند در واقع عامل اساسی در کشاندن غرب به میدان تحریم‌های اقتصادی، افرادی در داخل کشور بودند که با بروز التهابات خیابانی و رسانه‌ای، دشمن را نسبت به تنگ کردن این حلقهٔ فشار امیدوار کردند.

 امام جمعه چهاربرج اظهار کرد: از زمان فتنه و اغتشاشات سال ۸۸، شبکه صهیونی تلاش کرد تا با سازمان‌دهی منسجم‌تر و حساب‌شده‌تر تیم‌های عملیاتی در داخل کشور و برگزاری دوره‌های آموزشی متنوع، نسلی از خرابکاران و مزدوران را در دامن خود پرورش دهد و به‌صورت هم‌زمان نیز با سناریوسازی و طراحی‌های دائمی، تمام تلاش خود را برای ایجاد بلوا‌های بی‌وقفه در ایران به کار گرفتند.

 وی در ادامه با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب و با بیان اینکه «سرنگونی» در انتظار رئیس‌جمهور آمریکا است، تصریح کرد: رئیس‌جمهور فعلی آمریکا، نمونه‌ای بارز از استبداد مدرن است؛ استبدادی که نه از مسیر کودتا، بلکه از درون سازوکار‌های دموکراتیک و با بهره‌گیری از شکاف‌های اجتماعی، رسانه‌ای و نهادی شکل می‌گیرد.

 جلالی به رفتار‌ها و اظهارات مستبدانه و سیاست داخلی و خارجی ترامپ اشاره کرد و افزود: در عمل ترامپ قدرت را به دارایی شخصی خود تبدیل کرده و نهاد‌های مستقل، از دستگاه قضایی تا رسانه‌ها و دادگاه‌ها تنها زمانی مورد احترام او هستند که تابع دستورات و اهداف شخصی‌اش باشند.

امام جمعه چهاربرج با بیان اینکه یکی از شاخصه‌های بارز استبداد مدرن، بی‌اعتنایی به حقیقت و عادی‌سازی دروغ است، اظهار کرد: ترامپ بار‌ها اظهاراتی مطرح می‌کند که قابل راستی‌آزمایی نیستند، اما تکرار مداوم آنها باعث می‌شود بخش قابل توجهی از جامعه نسبت به مفهوم حقیقت بی‌اعتماد شود و «واقعیت جایگزین» شکل بگیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش خردسالان بوکس چهارمحال و بختیاری در مسابقات کشوری
شناسایی ۵۶ نوع مخاطره در ایران
پایان هفته بیستم لیگ برتر بسکتبال
خطر ابتلا به روده تحریک پذیر در اثر مصرف فست فود در دانش آموزان
روحانیت اصیل اسلام ،پیشگام در عرصه شهادت
ایران جان در بیان ظرفیت‌های هرمزگان موفق بود
فوتبال لیگ اروپا؛ قرعه پلی آف امروز مشخص می‌شود
سپاه سرمایه‌ای مردمی است که با برچسب‌های سیاسی مخدوش نمی‌شود
تأمین ۹۰ میلیون دلار برای اجرای زیرساخت‌های مرز‌های منذریه و سوماردر عراق
بررسی ویژه‌برنامه‌های هفته جوان در آذربایجان‌غربی
با فعالیت بزرگترین گلخانه استان مرکزی در زرندیه
پاکستان: به توافق سازش با رژیم اسرائیل ملحق نمی‌شویم
اثرگذاری آتش‌نشانی اصفهان در تصمیم‌های کلان حوزه ایمنی کشور
فوتسال جام ملت‌های آسیا؛ امروز: مصاف ایران با عربستان برای مجوز صعود
آذربایجان‌غربی بر قله راه و شهرسازی ایستاد
آغاز ساخت مسکن برای کارکنان نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد
کیفیت قابل قبول هوا در سمنان
مشمولان غایب می‌توانند از مشوق‌های مهارت آموزی بهره‌مند شوند
توسعه و تکمیل راههای اصلی و فرعی فریمان
اجرای ۶ هزار برنامه برای بزرگداشت دهه فجر در کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)