• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۱۳۵۷
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۰
خراسان رضوی » سیاسی
تولیت آستان قدس رضوی:

ایستادگی نخبگان در برابر مشکلات، مسئولیتی ملی برای ساختن کشور است

ایستادگی نخبگان در برابر مشکلات، مسئولیتی ملی برای ساختن کشور است.

ایستادگی نخبگان در برابر مشکلات، مسئولیتی ملی برای ساختن کشور است
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  تولیت آستان قدس رضوی امروز در دیدار اعضای بنیاد ملی نخبگان خراسان رضوی و رونمایی از کتاب «شاهدی از آمریکا» در حرم مطهر رضوی با تبریک فرارسیدن ایام الله دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت:  رهبر معظم انقلاب اسلامی به نخبگان باور عمیق دارند و اعتقاد دارند که این قشر فرهیخته می‌تواند جامعه را اداره کند و کشور را به قله‌های پیشرفت و تعالی برساند.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی با بیان اینکه در برخی سطوح اجرایی و اداری موانعی پیش روی نخبگان ایجاد می‌شود، افزود: این موانع گاه ریشه در انگیزه‌های شخصی، رقابت‌های ناسالم یا تنگ‌نظری‌ها دارد. غافل از آنکه مسدود کردن مسیر یک نخبه در واقع محروم کردن میلیون‌ها ایرانی از ثمره دانش و توان اوست.
 
تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: اگر مسئولی مانع فعالیت، نوآوری و خلاقیت یک نخبه شود، باید بداند چنین رفتاری صرفاً یک خطای اداری نیست، بلکه مسئولیتی سنگین و پاسخ‌گویی بزرگ را در روز قیامت به همراه دارد و باید بداند که روز قیامت باید پاسخگوی تمام ملت ایران باشد.
حجت‌الاسلام والمسلمین مروی همچنین با اشاره به بروکراسی سخت اداری و موانع سرمایه‌گذاری، گفت: بروکراسی پیچیده و رفتار‌های سلیقه‌ای در بسیاری موارد باعث می‌شود سرمایه‌گذاران داخلی از سرمایه‌گذاری منصرف شوند و سرمایه خود را به کشور‌های دیگر منتقل کنند. 
 
وی با تأکید بر اینکه کارشکنی‌ها در مسیر فعالیت نخبگان نباید به حساب نظام اسلامی گذاشته شود، گفت: دلیل بسیاری از مهاجرت‌های نخبگان، فراهم نبودن بستر فعالیت است؛ در برخی موارد نیز عناصر نفوذی، عامدانه با ایجاد مشکل و کارشکنی کاری میکنند که نخبگان را خسته کرده و وادار به ترک کشور کنند. اما نخبگان نباید خسته شوند و عقب‌نشینی کنند؛ ایستادگی و ماندن برای ساختن کشورتان یک مسئولیت ملی است.
 
تولیت آستان قدس رضوی همچنین با اشاره به رفتار دوگانه دشمن، گفت: از یک‌سو سخن از مذاکره به میان می‌آورند و هم‌زمان به وضع تحریم‌های جدید و طراحی توطئه‌های سیاسی و اقتصادی می‌پردازند. این دوگانگی رفتاری بیش از هر چیز، نشان‌دهنده استیصال و ناتوانی آنها در مهار کردن نفوذ فکری و اقتدار انقلاب اسلامی است.
 
وی تصریح کرد: دفاع ما از قدرت و اقتدار انقلاب به معنای نادیده گرفتن نقاط ضعف نیست. اشکالات و نقاط ضعفی نیز وجود دارد و هر جا که دشمن توانسته فرصت پیدا کند، ریشه آن در کوتاهی‌ها و نقاط ضعف خود ما بوده است.
 
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به نگاه آستان قدس رضوی در استفاده از ظرفیت نخبگان، اظهار کرد: کار علمی، زیربنای هر اقدام ماندگار است و هر طرح و فعالیت اثرگذار و پایدار باید بر پایه دانش و پژوهش استوار باشد. از این رو ما در آستان قدس رضوی از پیشنهاد‌ها و طرح‌های نوآورانه نخبگان استقبال می‌کنیم.
 
وی با اشاره به کتاب «شاهدی از آمریکا» که زندگی نامه دکتر شاهد شجاعی پور است؛ بیان کرد: این شهید بزرگوار از نخبگان علمی ساکن آمریکا بود و یک شرکت صنعتی مسئولیت داشت. با این حال، همه را رها کرد و برای خدمت به مردم مظلوم غزه و شیعیان لبنان، راهی آن کشور شد.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین مروی افزود: زندگی چنین شهیدانی، الگویی ارزشمند برای نسل جوان ماست. ایشان با وجود مسئولیت‌ها و تخصص‌های علمی، هنگامی که رسالت انسانی را بر دوش خود احساس کرد، راحتی و زندگی شخصی خود را رها کرد و برای یاری به مردم به لبنان رفت و مزد این مجاهدت خود را که شهادت بود گرفت.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جلوه‌ای تماشایی از حضور حماسی مردم پارس آباد
برگزاری ­نمایشگاه محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، هسته‌های فن آور و نوپا(استارت آپ) در حوزه ورزش
«لرستان مقتدر؛ حضور ملت پیروز در چهل‌وهفتمین سالروز انقلاب»
قدردانی نماینده ولی فقیه و استاندار همدان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیام قدردانی فرمانده انتظامی آذربایجان غربی از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
کاهش ۱۷ درصدی سود خالص توتال
برگشت ساعات بهره‌برداری مترو مشهد مانند روال قبل
جشن پیروزی انقلاب در شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری
پیام قدردانی نماینده ولی‌فقیه در استان واستاندار آذربایجان‌غربی از حضور حماسی مردم
جشن اقتدار قم؛ حضور مردم بخش‌های استان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
حضور پرشور روستائیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اسلامی: فناوری هسته‌ای باید در زندگی مردم ملموس باشد
تجلی حضور مردم شهرستان‌های فارس در راهپیمایی ۲۲ بهمن
تاکید ایران بر تقویت گفتگوهای منطقه‌ای است
کمینه و بیشینه دمای بیست و دوم بهمن ماه در سمنان
اهدای خون ۲۶۱ نفر دراستان اصفهان
بصیرت عمیق مردم تکاب حماسه حضور دیگری را رقم زد
مروری بر خبر‌های ورزشی ۲۲ بهمن ماه استان قزوین
نجات مصدوم در منطقه کوهستانی دیناران اردل
حضور سران قوا در راهپیمایی ۲۲ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)