• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۳۴۹۹
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
بوشهر » اجتماعی

انسجام ملی، مهم‌ترین عامل بازدارنده در برابر تهدیدات خارجی است

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا با بیان این‌که پشتوانه اصلی کشور مردم آن هستند، گفت: انسجام ملی، مهم‌ترین عامل بازدارنده در برابر تهدیدات خارجی است و ملت ایران با اتکا به همین اتحاد، مسیر خود را در برابر فشار‌ها ادامه خواهد داد.

انسجام ملی، مهم‌ترین عامل بازدارنده در برابر تهدیدات خارجی است
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، سردار رسول سنایی‌راد امروز در اجتماع بزرگ راهپیمایان ۲۲ بهمن بوشهر با قدردانی از حضور گسترده مردم این استان، بوشهر را «سرزمین دیانت، رشادت و مقاومت» توصیف کرد و گفت: حضور در جمع مردم شهری که نام‌هایی، چون رئیس‌علی دلواری و شهید نادر مهدوی را در تاریخ خود دارد، افتخار بزرگی است.
وی با اشاره به رشادت‌های رزمندگان بوشهری همچون نادر مهدوی در سال ۱۳۶۶ و مقابله نیرو‌های بوشهری با ناوگان آمریکایی در خلیج‌فارس، تأکید کرد: سابقه مقاومت این سرزمین همواره در حافظه تاریخی ملت ایران ثبت شده است.
سنایی‌راد در تشریح ماهیت استکبار جهانی اظهار کرد: آمریکا به‌عنوان سردمدار نظام سلطه، میراث‌دار روحیه توسعه‌طلبی امپراتوری‌های گذشته است؛ روحیه‌ای که به گفته او بر تکبر، زورگویی و اعمال فشار بر ملت‌ها استوار است.
وی با برشمردن نمونه‌هایی تاریخی از زیاده‌خواهی قدرت‌های غربی، بیان کرد: الگوی رفتاری امروز واشنگتن و برخی متحدانش ادامه همان سیاست‌های سلطه‌جویانه است و تحولات اخیر نیز نشان‌دهنده نگرانی آنان از تحولاتی است که انقلاب اسلامی در منطقه رقم زده است.
معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به تأثیر انقلاب اسلامی بر معادلات جهانی گفت: ملت ایران با رهبری امام خمینی (ره) و با تکیه بر باور‌های دینی، توانست از دنباله‌روی غرب عبور کند و الگویی تازه برای ملت‌های مظلوم و تحت فشار ایجاد کند.
به گفته وی، پیشرفت‌های دفاعی، علمی و فناوری ایران از جمله ورود به عرصه توان موشکی، موضوعی است که غرب آن را برنمی‌تابد و در پی محدودسازی آن است، چراکه این توانمندی‌ها انحصار قدرت را از دست آنان خارج می‌کند.
سردار سنایی‌راد حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال را پاسخی صریح به تهدیدات و سیاست‌های خصمانه آمریکا توصیف و تصریح کرد: تهدیدات اخیر نه‌تنها اراده ملت ایران را تضعیف نکرده بلکه موجب تقویت غیرت و انسجام ملی شده است.
وی این حضور را نشانه‌ای از ایستادگی مردم دانست و افزود: ملت ایران در بزنگاه‌های تاریخی همواره در برابر فشار‌های خارجی ایستاده و اجازه نداده است تهدیدات مسیر کشور را تغییر دهد.
سردار سنایی به فداکاری نیرو‌های دفاعی کشور در جنگ‌های اخیر اشاره و نمونه‌هایی از رشادت‌های نیرو‌های داوطلب را روایت کرد و گفت: انقلاب اسلامی نسلی عاشورایی تربیت کرده که هویت دینی و هویت ملی را در کنار هم قرار داده و در شرایط سخت، برای حفاظت از امنیت کشور آماده فداکاری است.
به گفته معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا، تجربه‌های دفاعی سال‌های اخیر و ایثارگری‌های صورت‌گرفته نشان داده است که اتکای کشور بر نیرو‌های مردمی و دفاعی، عاملی مهم در ایجاد بازدارندگی مؤثر بوده است.
سردار سنایی با اشاره به مقایسه‌های نادرستی که برخی قدرت‌ها درباره ایران با کشور‌های بحران‌زده منطقه انجام می‌دهند، تأکید کرد: ایران از زیرساخت‌های دفاعی، هماهنگی ملی و ساختار‌های نظامی مستحکم برخوردار است و شرایط داخلی کشور با کشور‌هایی که با فروپاشی یا درگیری‌های قبیله‌ای مواجه شدند قابل قیاس نیست.
وی همچنین با اشاره به حمایت نیرو‌های مسلح در برابر تحریم‌ها و فشارها، گفت: تهدیدات خارجی در کشور با انسجام بیشتری پاسخ گرفته و اقدامات خصمانه دشمن تاکنون نتیجه‌ای برای آنان در پی نداشته است.
معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا با تأکید بر اینکه اقتدار ایران تنها به تجهیزات نظامی محدود نمی‌شود، گفت: پشتوانه اصلی کشور مردم آن هستند؛ مردمی که با حضور خود در صحنه، قدرت نرم و سخت جمهوری اسلامی را شکل می‌دهند.
سردار سنایی اضافه کرد: این انسجام ملی، مهم‌ترین عامل بازدارنده در برابر تهدیدات خارجی است و ملت ایران با اتکا به همین اتحاد، مسیر خود را در برابر فشار‌ها ادامه خواهد داد.
وی با لحنی صریح خطاب به آمریکا گفت: آمریکایی‌های احمق باید بدانند که امروز جریان صهیونیستی، منافع آمریکا را گروگان گرفته است. نتانیاهو در آستانه حرکت به سمت آمریکا، تلاش می‌کند مبانی دیپلماسی را به آنها دیکته کند و آنان را در مسیر منافع صهیونیسم قرار دهد.
سردار سنایی افزود: انگلیسی‌ها نیز با همراهی لشکرکشی‌های آمریکا، تلاش دارند خطر را از اروپا دور کرده و آن را به سمت خاورمیانه سوق دهند.
معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا با تأکید بر آمادگی کامل ملت و نیرو‌های مسلح تصریح کرد: آمریکایی‌ها باید بدانند این ملت و فرزندان نظامی‌اش برای هر اقدامی آماده‌اند. ما بدترین سناریو‌ها را پیش‌بینی کرده‌ایم و برای دفاع از کشور، جان‌دادن را افتخار می‌دانیم. اما سؤال اینجاست؛ آیا آمریکایی‌ها حاضرند کشته بدهند و تلفات خود را برای چه کسانی تحمل کنند؟ برای صاحبان قدرتی که پرونده‌هایی، چون اپستین و نمونه‌های مشابه، نماد انحطاط اخلاقی، شهوت‌رانی و کودک‌آزاری آنهاست؟
سردار سنایی رمز ایستادگی ملت ایران را عامل اصلی ناکامی دشمنان دانست و تأکید کرد: حضور حماسی مردم در ۲۲ بهمن، پیام روشنی به همه بدخواهان دارد؛ اینکه ملت ایران متحد، آگاه و آماده دفاع همه‌جانبه از انقلاب و میهن اسلامی خود است.
وی با قدردانی از حضور گسترده مردم، این حضور را نشانه‌ای روشن از وفاداری ملت ایران به انقلاب، امام راحل و رهبر معظم انقلاب دانست. 
وی بوشهر را سرزمین دیانت، رشادت و مقاومت توصیف کرد و گفت مردم این استان با سابقه‌ای درخشان از مقابله با استعمار تا ایستادگی در برابر تجاوزات بیگانه، همواره در خط مقدم دفاع از عزت و استقلال کشور قرار داشته‌اند.
معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا با تبیین ماهیت استکبار جهانی، اظهار کرد: آمریکا به‌عنوان سردمدار نظام سلطه، همان مسیر تاریخی امپراتوری‌های زورگو را دنبال می‌کند؛ مسیری مبتنی بر تحمیل اراده، فشار و تهدید. به گفته سردار سنایی، انقلاب اسلامی این معادله را برهم زد و ملت ایران را از دنباله‌روی غرب خارج کرد و به جایگاه یک بازیگر مستقل و اثرگذار در معادلات منطقه‌ای و جهانی رساند.
وی با اشاره به مؤلفه‌های قدرت ملی تأکید کرد: مذاکره زمانی معنا دارد که پشتوانه آن قدرت باشد، توان دفاعی، ظرفیت‌های موشکی و از همه مهم‌تر اتحاد و انسجام ملی، ستون‌های اصلی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران هستند و همین سرمایه اجتماعی، قدرت کشور را در میدان دیپلماسی و دفاعی تقویت می‌کند.
به گفته سردار سنایی، ایران دارای ساختار‌های مستحکم حکمرانی و نیرو‌های مسلح سازمان‌یافته است و برداشت‌هایی که با برچسب‌زنی‌های سیاسی، توان دفاعی کشور را قابل تضعیف می‌پندارد، نادرست است.
وی همچنین بر همدلی و همراهی نیرو‌های مسلح کشور تأکید کرد و گفت: هرگونه فشار خارجی، به انسجام درونی بیشتر منجر شده است.
معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به نقش مردم در امنیت ملی، تصریح کرد: در ایران، مردم عزت خود را در ایستادگی مقتدرانه در برابر تهدید خارجی و حفظ امنیت می‌دانند. ازاین‌رو، امروز کشور در موقعیتی قرار دارد که هم در عرصه دیپلماسی بر خطوط قرمز خود با تمام توان تأکید می‌کند و هم در برابر تهدیدها، منطق بازدارندگی متقابل را مدنظر قرار می‌دهد.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب، تاکید کرد: بر اساس این دیدگاه، منازعه محدود تعریف‌پذیر نیست و هر خطای محاسباتی می‌تواند پیامد‌های منطقه‌ای گسترده داشته باشد.
سردار سنایی با قدردانی از فضای حماسی مراسم، جمع حاضر را «حماسه‌ساز» توصیف کرد و گفت حضور مردم در کنار جشن انقلاب، پیام روشنی از پویایی، امید و آمادگی ملت ایران برای صیانت از عزت و امنیت ملی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از شش طرح آب و فاضلاب نیشابور با اعتبار ۱۸۰۰ میلیارد ریال
حضور باشکوه مردم کلاله در راهپیمایی ۲۲ بهمن
زمین لرزه‌ای به بزرگی ۳.۳ ریشتر در حوالی گزیک سربیشه
تقدیر نماینده ولی فقیه در استان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
ملت ایران در دفاع از استقلال و امنیت خود متحد است
تشریح طرح های علمی و فناوری دهه فجر در استان سمنان
حضور مردم شهرها و روستاهای سرزمین مان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جشن چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب در گوشه گوشه ایران اسلامی
قدردانی استاندار و نماینده ولی فقیه در استان از مردم کرمان
جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در کارگیل هند
حماسه‌ی دیگر در ۲۲ بهمن در صغاد آباده
برگزاری جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در کاراکاس
یوم الله ۲۲ بهمن، مظهر اقتدار ملی
اختتامیه نخستین دوره مسابقات رباتیک دانش آموزی در لنگرود
قدردانی استاندار از حضور پر شور ملت شهیدپرور استان البرز
جشن پیروزی انقلاب در زورخانه شهید سلیمانی قم
خروش مردم انقلابی استان بوشهر در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان ۵۰۰ هزار خودروی بی‌ام دبلیو به علت احتمال آتش سوزی
طرح ها و برنامه های گرامیداشت دهه فجر در آذربایجان غربی
کاروانسرای شاه عباسی سمنان موزه می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)