• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۶۰۲۲
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۲
خراسان رضوی » اجتماعی

آغاز ششمین دوره پویش کودکان سایبری در خراسان رضوی

ششمین دوره پویش «کودکان سایبری» با هدف ارتقای سطح سواد فضای مجازی در کودکان و نوجوانان، در خراسان رضوی آغاز شد.

آغاز ششمین دوره پویش کودکان سایبری در خراسان رضوی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی خراسان رضوی گفت: این پویش، به عنوان یک برنامه ملی، آموزشی و پیشگیرانه، از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و در پنج دوره گذشته توانسته است صد‌ها هزار کودک و نوجوان را با مفاهیم پایه‌ای همچون حریم خصوصی، احترام دیجیتال، رفتار مسئولانه در فضای مجازی و خطرات ناشی از اطلاعات نادرست آشنا کند.

سرهنگ مرتضی حقی افزود: امروزه کودکان بیش از هر زمان دیگری در معرض تهدیدات و آسیب‌های فضای مجازی قرار دارند که از جمله آنها می‌توان به بدافزارها، باج‌افزار‌ها و لینک‌های فیشینگ، آزار و قلدری سایبری، تهدید به انتشار تصاویر خصوصی و وابستگی بیش از اندازه به بازی‌های آنلاین و شبکه‌های اجتماعی اشاره کرد؛ از این رو آموزش هدفمند و پیشگیرانه به این قشر از جامعه ضرورتی انکارناپذیر است.

او ادامه داد: ششمین دوره پویش کودکان سایبری از تاریخ ۲۵ تا ۳۰ بهمن‌ماه با شعار «با کودکان، ایمن‌تر در دنیای دیجیتال» به‌صورت هم‌زمان در سراسر کشور و در خراسان رضوی اجرا خواهد شد که این دوره با رویکردی نوین، تعاملی و جذاب طراحی شده و هدف آن تبدیل کودکان از کاربران منفعل فضای مجازی به کاربران آگاه، مسئول و مطالبه‌گر امنیت در فضای دیجیتال است.

این مسئول با اشاره به اهداف این پویش اظهار داشت: افزایش سطح سواد دیجیتال و اخلاق رسانه‌ای در میان دانش‌آموزان، ترویج فرهنگ استفاده ایمن و مسئولانه از فناوری‌های نوین، کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از فضای مجازی و ایجاد شبکه‌ای از سفیران نوجوان امنیت سایبری در مدارس کشور از جمله اهداف کلان این پویش است.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی خراسان رضوی افزود: در بخش اهداف اختصاصی، آموزش قوانین و حقوق دیجیتال به زبان ساده با محوریت کاراکتر‌های «امین و ثمین»، ایجاد ارتباط مثبت میان کودکان و والدین در استفاده از رسانه‌های هوشمند، آموزش تشخیص اخبار جعلی و فریب‌های سایبری، تقویت احساس مسئولیت جمعی در گزارش محتوای مضر و حمایت از تولید محتوای سالم و بومی توسط نوجوانان در دستور کار قرار دارد.

سرهنگ حقی تاکید کرد: در ششمین دوره این پویش سه مسابقه کشوری شامل مسابقه کتابخوانی، مسابقه نقاشی با موضوع «امنیت من» و مسابقه طراحی پوستر برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را از طریق سایت سایبربان یا کانال پلیس فتا در شبکه شاد ارسال کنند.

وی گفت: از دیگر برنامه‌های اجرایی این پویش می‌توان به برگزاری کارگاه‌های حضوری و مجازی ویژه کودکان، نوجوانان، والدین و مربیان، تولید و انتشار پوستر، عکس‌نوشته، اینفوگرافی و موشن‌گرافی آموزشی، پخش برنامه‌های رسانه‌ای و برگزاری نشست‌های خبری و جلسات تخصصی با دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های مختلف اشاره کرد.

رئیس پلیس فتا خراسان رضوی ضمن دعوت از همه دستگاه‌های اجرایی، آموزش و پرورش، رسانه‌ها، خانواده‌ها و فعالان فرهنگی تصریح کرد: همراهی و مشارکت این مجموعه‌ها نقش مهمی در موفقیت این پویش ملی دارد و امیدواریم با اجرای این برنامه بتوانیم گامی مؤثر در صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی برداریم.

 

آغاز ششمین دوره پویش کودکان سایبری در خراسان رضوی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چهارمحال و بختیاری میزبان چهاردهمین جشنواره ملی دوسالانه مشاعره رضوی
تحصیل در کنار ورزش
دیدار با خانواده شهید مدافع حرم در بوکان
معاملات ۵۱ درصد سهام در محدوده مثبت
تصویب گرایش «هوش مصنوعی کاربردی در علم اطلاعات» در کمیته برنامه‌ریزی
رونمایی از کتاب «شوق خدمت ستاره‌های آسمان نظارت شرعی» در یزد
صدای سیلی روستائیان ایران در مونیخ
اجرای «طرح رمضان بهار قرآن» در دانشگاه آزاد اسلامی
زرآباد قطب تولید موز کشور
معراج شهدای اهواز میزبان پیکر شهیدان تازه تفحص شده
وزیر رفاه: دهک‌بندی از معیار دریافت یارانه حذف شد
پلمپ ۱۱ واحد صنفی متخلف در شهرکرد
میزبانی پرسپولیس از خیبر در پاس قوامین
«به اضافه مردم» به چاپ بیست و دوم رسید رسید
افزایش سقف تسهیلات مسکن روستایی به ۵۰۰ میلیون تومان
اختصاص تسهیلات برای طرح‌های صنایع دستی هرمزگان
خامه‌دوزی سيستان هنری اصیل و بومی
دو جانباخته درتصادفِ محور ِانار ـ یزد
آغاز طرح نظارت بر بازار کردستان
رقابت ۳ فرنگی‌کار خوزستانی در تورنمنت رنکینگ آلبانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
راه‌آهن سریع‌السیر ارومیه – تبریز؛ مسیر جدید رشد و تجارت در شمال‌غرب کشور
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
تجلیل ازدکتر رسول خدابخش دانشمند هسته‌ای کشور در اردبیل
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
رونمایی از تندیس « سرباز وطن »
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۴ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)
عنایت بخشی درگذشت  (۱ نظر)
تعلل وزارت صمت در واردات خودرو  (۱ نظر)
موسیقی ارزشی، عامل تقویت حس مقاومت در جوانان  (۱ نظر)
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در روستای صومعه ترکمانچای  (۱ نظر)