• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۳۰۲۲
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۰
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

آغاز تحول دیجیتال در مدارس غیردولتی

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی از اجرای برنامه راهبردی و فراگیر برای توانمندسازی معلمان و دانش‌آموزان مدارس غیردولتی در سراسر کشور با محوریت فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی خبر داد.

 

آغاز تحول دیجیتال در مدارس غیردولتیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما،  احمد محمودزاده؛ رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی در آیین اختتامیه مرحله اول آموزش هوش مصنوعی دانش آموزان و معلمان مدارس غیر دولتی از اجرای برنامه راهبردی و فراگیر برای توانمندسازی معلمان و دانش‌آموزان مدارس غیردولتی در سراسر کشور با محوریت فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی خبر داد.

وی افزود: این طرح با الهام از اسناد بالادستی و برنامه هفتم توسعه و با نگاه به فناوری‌های نوین طراحی شده است که به دنبال ایجاد یک تحول بنیادی در روش‌های تدریس و یادگیری است.

محمودزاده با اشاره به ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت فناوری‌های جدید در نظام آموزشی اظهار داشت: با توجه به تأکید برنامه هفتم توسعه بر بحث هوش مصنوعی در وزارت آموزش و پرورش، بر آن شدیم تا استفاده از این ظرفیت را به صورت نظام‌مند در مدارس غیردولتی نهادینه کنیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: رویکرد ما در این برنامه، استفاده از ظرفیت دوجانبه دانش‌آموزان و معلمان است؛ به این معنا که هم معلمان را برای استفاده از فناوری‌های نوین در امر آموزش تجهیز کنیم و هم از توانایی‌های دانش‌آموزان در این حوزه بهره‌مند شویم.

وی از برگزاری گسترده دوره‌های آموزشی در مدارس غیر دولتی ۵ قطب اصلی کشور خبر داد و گفت: خوشبختانه در سال جاری موفق شدیم این برنامه را برای تمام کشور تدارک ببینیم و امروز شاهد برگزاری مراسم اختتامیه بخش اول آن هستیم. در قطب اول که استان‌های تهران، البرز، مازندران، قزوین، قم و مرکزی را پوشش می‌داد، نزدیک به ۴۰ هزار معلم در مرحله آموزش مجازی شرکت کردند.

معاون وزیر آموزش و پرورش به تشریح جزئیات این فرآیند چندمرحله‌ای پرداخت و گفت: ۴۰ هزار معلم مدارس غیردولتی در دوره‌های مجازی پایه شرکت کردند که از میان این تعداد، ۴ هزار نفر انتخاب و در کارگاه‌های ۶ ساعته تکمیلی شرکت نمودند؛ و در نهایت، ۱۰۰ نفر از معلمان برتر برای آموزش‌های تخصصی و پیشرفته به صورت حضوری دعوت شدند که در دو گروه ۵۰ نفره، طی دو روز آموزش‌های ویژه‌ای را دریافت کردند.

محمودزاده با تأکید بر تمایز این مرحله از آموزش‌های قبلی خاطرنشان کرد: تفاوت اساسی این دوره در این است که این معلمان، امروز آموزش می‌بینند تا بتوانند در آینده به عنوان مدرس، دانش و مهارت‌های خود را به دیگر همکارانشان در استان هامنتقل کنند و هدف نهایی، ایجاد زنجیره‌ای از انتقال دانش و توانمندسازی معلمان دیگر در سراسر کشور است.

وی افزود: در پایان این دوره، معلمان شرکت‌کننده توسط داوران ارزیابی می‌شوند و به افرادی که موفق به احراز صلاحیت شوند، "گواهی صلاحیت آموزش‌دهندگی" اعطا خواهد شد.

به گفته محمودزاده، این فرآیند یک اقدام مستمر خواهد بود و برای سایر معلمان نیز در ادامه مسیر تکرار می‌شود.

رییس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه‌های آتی سازمان در این خصوص تصریح کرد: به موازات آموزش معلمان، به زودی حوزه دانش‌آموزی را نیز با همین رویکرد آغاز خواهیم کرد.

وی ادامه داد: فلسفه اصلی ما این است که ابتدا معلمان به عنوان افسران آموزشی، با کاربرد هوش مصنوعی در امر تدریس و انتقال مفاهیم به دانش‌آموزان آشنا شوند و سپس این جریان به سمت دانش‌آموزان هدایت شود.

وی از ادامه این طرح در سایر نقاط کشور خبر داد و گفت: «قطب بعدی ما، هفته آینده روز پنجشنبه در مشهد مقدس برای استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی خواهد بود. پس از آن نیز برنامه‌ریزی برای استان آذربایجان شرقی و دیگر استان‌ها در دستور کار است و پیش‌بینی می‌کنیم تمام این قطب‌ها تا پایان سال جاری به سرانجام برسد.

محمودزاده در پایان ضمن درخواست از اصحاب رسانه برای ارزیابی فرآیند اجرا و مصاحبه با معلمان شرکت‌کننده، بر اهمیت بازخوردگیری تأکید کرد و گفت: ما به دنبال این هستیم که نواقص احتمالی را در قطب‌های بعدی برطرف کنیم. این طرح، یک برنامه مقطعی نیست؛ بلکه به یک رویه همیشگی در مدارس غیردولتی تبدیل خواهد شد و برای تعمیق آموزش‌ها و ارائه محتوای به‌روزتر در سال‌های آتی نیز برنامه‌ریزی شده است.

وی در پاسخ به سوالی درباره کیفیت محتوای آموزشی اطمینان خاطر داد که محتوای ارائه‌شده با دقت و با هدف توانمندسازی معلمان و حفظ ایمنی و مفید بودن آن برای دانش‌آموزان طراحی و تدوین شده است.

گفتنی است این دوره به وسیله مهارتکده خرد بینا موسسه تخصصی آموزش هوش مصنوعی در کشور برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­اعلام برنامه حذف و اضافه نیمسال دوم دانشگاه علم و فرهنگ
افزایش ۴ درصدی تردد بین استانی در مازندران 
واکنش عراق به اظهارات سفیر آمریکا درباره سلطه رژیم صهیونیستی بر خاورمیانه
قرآن؛ تنها منبع «معارف ابدیت انسان»
فعالیت ۳۵۰ راهنمای گردشگری در نوروز
صادرات صنایع دستی مازندران به آلمان و ازبکستان
ثبت نام جذب اعضای هیات علمی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی از امروز 
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و گرمسار
آسمانی صاف و آفتابی در چهارمحال و بختیاری
پیگیری وزیر علوم از رئیس‌جمهور برای اعزام دانشجو به خارج
افزایش ۴۷ درصدی میانگین بارش‌ها در لرستان
وزارت علوم اجازه نمی‌دهد دانشگاه ناامن شود
فراخوان چهارمین جشنواره بین‌المللی کاریکاتور روز جهانی قدس
برگزاری مسابقات جام رمضان در تبریز
کشف دو تن خوراک دام بدون مجاز در الیگودرز
ضرورت تامین مالی طرح‌های آبخیزداری
نخستین برنامه رویداد «شب آیین هنر و موسیقی» برگزار شد
افتتاح پل معلق بوستان شهرداری بروجرد تا پایان امسال
پرونده هفته شانزدهم لیگ حرفه‌ای بسکتبال بسته شد
پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور از روز سه‌شنبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
طرح زندگی با آیه‌ها یکی از جریان‌های اثرگذار قرآنی کشور
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
نیروی دریایی و هوایی اعضای اتحادیه اروپا تروریستی اعلام شد
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)