• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۴۸۹۳
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۷
کرمان » اجتماعی

جزئیات ثبت‌نام نامزدهای انتخابات روستاهای استان کرمان

 رئیس ستاد انتخابات استان کرمان گفت: ۹۸.۲ درصد افراد ثبت نامی در انتخابات شوراهای شهر استان کرمان تائید صلاحیت شده‌اند و همین رویکرد در تائید صلاحیت نامزدهای روستاها در دستور کار است.

جزئیات ثبت‌نام نامزدهای انتخابات روستاهای استان کرمان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان، ابوذر عطاپور در نشست خبری اظهار کرد: در روزهای اخیر طبق برنامه زمان‌بندی، ثبت نام نامزدهای انتخابات شوراهای روستا در استان کرمان نیز انجام شد و ۱۹ هزار و ۷۳۷ نفر ثبت نامی داشتیم که در مقایسه با دوره قبل، ۱۷ و نیم درصد رشد دارد.

وی افزود: ۱۹ درصد از این تعداد را بانوان و ۸۱ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند و در زمینه مشارکت بانوان نیز چهار درصد افزایش داشتیم.

عطاپور با اشاره به ثبت نام افراد از گروه‌ها، اقشار و مشاغل مختلف گفت: ۲۸ نفر با مدرک دکتری در انتخابات شوراهای روستاهای استان کرمان ثبت نام کرده‌اند.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار کرمان گفت: استقبال خیلی خوبی برای ثبت نام انتخابات شوراهای روستا داشتیم و روستایی نبوده که متقاضی باشد و نامزد انتخاباتی نداشته باشد.

وی اظهار کرد: در ۲۹۹۹ روستای استان انتخابات شوراها را برگزار می‌کنیم و بر سر ۹۲۹۳ کرسی شورا رقابت خواهد شد. ضمن اینکه در تعداد روستاهایی که انتخابات خواهند داشت، پنج درصد رشد داریم.

عطاپور با اشاره به اینکه در روستاهای بالای ۲۰ خانوار انتخابات برگزار می‌شود؛ افزود: در ثبت نام نامزدهای انتخابات شوراهای روستا، ۱۴۴۰ نفر کمتر از ۳۰ سال و ۱۲۵ نفر بالای ۷۵ سال نام‌نویسی کرده‌اند.

رئیس ستاد انتخابات استان کرمان در بخش دیگر سخنانش ضمن قدردانی از همکاری رسانه‌ها در اطلاع رسانی برای نام‌نویسی، افزایش مشارکت نامزدهای انتخاباتی را مرهون این همکاری دانست.

وی در بخش دیگر سخنانش گفت: از روز جمعه(اول اسفند) نتایج بررسی صلاحیت‌های نامزدهای انتخابات شوراهای شهر اعلام و به اطلاع افراد رسانده شده و کسانی که رد صلاحیت شده‌اند، مهلت دارند به مدت پنج روز به هیئت نظارت استان اعتراض خود را تحویل بدهند تا بررسی شود و در صورت عدم تائید، به هیئت عالی نظارت اعلام کنند.

عطاپور بیان کرد: ۹۸.۲ درصد افراد ثبت نامی در انتخابات شوراهای شهر استان کرمان تائید صلاحیت شده‌اند و همین رویکرد در تائید صلاحیت نامزدهای روستاها در دستور کار است.

وی با اشاره به اینکه در هیئت اجرایی ۵۵ نفر از نامزدهای انتخابات شورای شهر رد صلاحیت شده و ۷۰ نفر انصراف دادند، اظهار کرد: ۲۷ اسفند انتشار اسامی قطعی نامزدهای انتخابات شورای شهر را خواهیم داشت.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار کرمان در پاسخ به سئوالات خبرنگاران گفت: کار اعضای شوراهای شهر و روستا، عمران و آبادانی است و به همه نامزدها که خود را در معرض رای مردم قرار داده‌اند، توصیه می‌کنم حتما برای روستا و شهر برنامه داشته باشند.

وی در ادامه با اشاره به افزایش ثبت نام نامزدهای انتخابات شوراها بیان کرد: قطعا افزایش مشارکت را در انتخابات خواهیم داشت زیرا مردم شناخت خوبی از شوراها دارند.

عطاپور همچنین تاکید کرد: اصل ما در سلامت و شفافیت انتخابات است و این را در عمل ثابت کردیم از جمله در انتخاب معتمدان در شهرستان‌ها. ضمن اینکه در بحث انتخابات هیچ محرمانگی نداریم و آمار و فرآیندها شفاف است و روند برگزاری به صورت تمام الکترونیکی خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
لزوم راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ اسفند ۱۴۰۴
تشکیل ۶ کارگروه تخصصی در شورای راهبردی بانوان و خانواده هرمزگان
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۶ اسفند ماه ۱۴۰۴
۵۱ درصد از اراضی مستعد زنجان زیر چتر آبیاری نوین
دعای هر روز و روز هفتم ماه مبارک رمضان
مهلت بخشودگی جرائم مالیاتی زنجان تا ۱۴ اسفند
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ضرورت احداث کمپ ترک اعتیاد در بستان‌آباد
کشف ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در حاجی آبادِ هرمزگان
گسترش همکاری ها بین آذربایجان شرقی و جمهوری آذربایجان
ایران جان، مقوم انسجام و امید ملی
هشدار نارنجی تشدید گردوخاک با منشا عراقی در خوزستان
نظارت هوشمند در جاده‌های سیستان و بلوچستان تقویت می‌شود
اختصاص ۲ آمبولانس پیشرفته به بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اعتبار امروز تبریز ریشه در هویت تاریخی آن دارد
بارش پراکنده باران در سمنان
هم‌اندیشی فرمانده سپاه خوزستان با قضات بسیجی؛ قدردانی از همراهی دستگاه قضا در مأموریت‌ها
لزوم رعایت توصیه‌های ایمنی هنگام استفاده از شوینده‌ها
اضافه شدن یک دستگاه آمبولانس به ناوگان نقلیه بیمارستان بزرگ دزفول
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
شهادت خلبان و کمک خلبان در درچه خمینی شهر
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
پیش بینی خیزش گردوخاک محلی در خوزستان
شیفت عصر مدارس مازندران فردا چهارشنبه تعطیل شد/ فعالیت ادارات تا ۱۲ ظهر
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)