• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۵۸۲۸۰
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۶
قم » سیاسی
آیت الله فاضل لنکرانی:

حضور مردم در میدان در تاریخ اسلام بی‌نظیر است

عضو جامعه مدرسین حوزه با اشاره به حماسه حضور مردم در صحنه دفاع از اسلام و میهن اسلامی خود گفت: حضور شما در تاریخ اسلام بی‌نظیر است، امروز تک‌تک مردان و زنان ایران، پیر و جوان، کوچک و بزرگ همه یک کلمه الهی هستند.

حضور مردم در میدان در تاریخ اسلام بی‌نظیر است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی در آستانه چهلمین روز شهادت مظلومانه امام و پیشوای مسلمین جهان شهید والامقام مقام امام خامنه‌ای (ره) با استمرار حضور در میادین شبانه در قم، شب گذشته در جمع خروشان و انقلابی مردم قم در میدان توحید حضور یافت و با جهاد گران همیشه در صحنه سخن گفت.

سخنان حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی در اجتماع عظیم شبانه مردم انقلابی قم در میدان توحید:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

«یرِیدُ اللهُ أَنْ یحِقَّ الْحَقَّ بِکلِماتِهِ وَیقْطَعَ دابِرَ الْکافِرِینَ»

خدمت شما مردم بزرگوار، برادران و خواهران غیور و مجاهدی که در میدان توحید همانند همه ملت سرافراز ایران که در این شب‌ها در همه میادین و خیابان‌ها حضور دشمن شکن دارند، اجتماع پیدا کرده‌اید، عرض سلام و ادب دارم. من به عنوان یک فرد مطلع به شما عرض می‌کنم این حماسه حضور شما در صحنه دفاع از اسلام و میهن اسلامی خود در تاریخ اسلام بی‌نظیر است، از صدر اسلام تا به حال چنین امتی دیده نشده، این امتی است که به دست خمینی کبیر و با تربیت و هدایت‌های خامنه‌ای شهید رضوان الله تعالی علیهما این چنین رشید و بصیر تربیت و هدایت شده است.

باید توجه کنید که این عنایت خدا بر شماست، همان‌طوری که انقلاب سال ۱۳۵۷ عنایت خاص خدا به ملت ایران بود و موجب احیاء دین در این کشور گردید و نام خدا و پیغمبر و ائمه: را زنده کرد و این کشور را از سلطه بیگانگان رها و به استقلال رساند. منشا این حضورگسترده مردمی فقط اراده خداست، ما برای این حضور هیچ توجیه و تحلیلی غیر از اینکه اعجاز خداست نمی‌توانیم داشته باشیم. به این آیه شریفه کمی دقت کنید تا به ارزش این حضورتان بیشتر پی ببرید. برای این جهاد حضورمی توان به آیات متعددی از قرآن کریم استناد کنیم. خداوند متعال در سوره مبارکه انفال می‌فرماید: «یرِیدُ اللهُ أَنْ یحِقَّ الْحَقَّ بِکلِماتِهِ وَ یقْطَعَ دابِرَ الْکافِرِینَ» از اراده و سنت‌های قطعی خدا این است که حق را بوسیله کلمات خودش محقق می‌کند، حق یعنی خداشناسی، یعنی حکومت خدا و رسول گرامی اسلام وامیرالمومنین و اولاد او، حق یعنی توحید، یعنی جمیع ارزش‌ها، یعنی حکومت قرآن. خدا در این آیه می‌فرماید یکی از راه‌های تحقق این حق، کلمات اوست. به تفسیر قرآن مراجعه کنید، این آیه در جنگ بدر نازل شده، دراین جنگ تعداد مسلمانان یک سوم سپاه دشمن بود، مردم می‌گفتند مگر می‌شود ما براین خیل جمعیت و این همه سلاح و امکانات پیروز شویم؟ اما همین جمعیت کم مورد عنایت خدای متعال قرار گرفت. حضرت علی (ع) و حمزه سیدالشهدا با شجاعت بی نظیر افراد دشمن را بدرک واصل می‌کردند.

مردم عزیز، برادران و خواهرانی که این شب‌ها در خیابان‌ها حضور دارید، شما تاریخ ایران را عوض کرده و تاریخ اسلام را درخشان کردید، بدانید در این شب‌ها یکی از مصادیق این کلمات شما هستید، اگر در جنگ بدر حضرت علی و حمزه سیدالشهدا کلمات حق بودند، امروز تک‌تک مردان و زنان ایران، پیر وجوان، کوچک و بزرگ، همه کلمه الهی هستند. امروز رزمندگان هوافضای ما کلمات الهی‌اند، امروز همه آنهایی که جنگ و این کشور را تدبیر می‌کنند کلمات الهی‌اند و این یک افتخار بزرگ برای شماست. من این سخن را بدون هیچ تردیدی عرض می‌کنم. مفسران قرآن تاکنون در معنای کلمه به ما گفته‌اند: کلمه یعنی انبیاء، حضرت عیسی و موسی و پیامبر گرامی اسلام (ص)، اما، چون قرآن مخصوص یک زمان نیست و کما یجری الشمس و القمر؛ همچون خورشید وماه برای همیشه تاریخ است، امروز ما اراده خدا را دراین حضور شما می‌بینیم. پس در برابراین دشمن خبیث استقامت کنید که ما در تاریخ خبیث‌تر از سران امریکا و اسراییل سراغ نداریم. چرا رهبری شهید ما اسم نحس ترامپ را کنار نمرود و فرعون قرار داد؟ سرّش اینست که شما امروز می‌بینید ادعا‌های این ملعون هزاران برابر از فرعون بالاتر است. می‌گوید من باید آقای عالم باشم، اما همه ملت ایران یکصدا می‌گویند تو غلط می‌کنی. تو از هر حیوانی پست‌تر و بی‌ارزش‌ترهستی. ان شاالله بزودی ما تو و آن مزدور حلقه به گوشت را به لطف و اذن خدا با قدرت فرزندان این کشور نابود خواهیم کرد.

در این آیه تدبر کنید. این یکی از سنت‌های خداست و مخصوص جنگ بدر و زمان رسول خدا هم نیست، الان هم این سنت الهی جاری است و انشاالله تا ظهور موفور السرور ولی نعمت ما امام زمان (عج) ادامه دارد.

خدا را شکر که ما را امت پیامبر عظیم الشان خود قرار داده است که بالاترین امت هاست. پیامبر فرمود هر امتی یک سیاحت و جولانی دارد و سیاحت امت من جهاد در راه خداست. مردم شریف ایران بدانید که این حضور شما جهاد است. حضور عزیزان شما در پای لانچر‌ها جهاد است، شهدای ما از مجاهدان بزرگ این راه هستند. قدر خودتان را بدانید و استغاثه کنید. در مورد همین جنگ بدر قرآن می‌فرماید: «اذ تستغیثون ربکم فاستجاب لکم» به درگاه خدا استغاثه کردید و خدا ملائکه خود را برای نصرت شما نازل نمود. برادران و خواهران، اشک بریزید و ضجه بزنید برای پیروزی اسلام، این شب‌ها حال تضرع داشته باشید. دشمن همه امکاناتش را به میدان آورده، ترامپ به خیال خام خودش، مرتب تهدید می‌کند و ضرب الاجل و زمان معین می‌نماید، خاک بر سر تو که ضرب الاجل را هم نمی‌فهمی. ملت ما از این تهدید‌ها هراسی ندارد، مردم ما ۴۷ سال است که فداکارانه ایستاده و نسل امروزما از نسل سال ۵۷ آگاه‌تر و مقاوم‌تر در میدان حضور دارد.

ما امروز گرچه امام شهیدمان را از دست داده‌ایم، گرچه باید تا آخر عمر عزادار آن امام شهید باشیم، اما خدا را شکرنموده و افتخار می‌کنیم که بر خلاف میل و نقشه‌های فراوان دشمن، امروز کشور ما رهبری دارد به نام آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای که با اقتدار قدم بر جای پدر نهاده و با همان استقامت در برابر دشمن زبون به مقابله برخاسته است. خدا را شکر می‌کنیم که از مسئولان و رزمندگان قوی برخورداریم و به برکت تدابیر آن مرد بزرگ امکانات فراوان در کشور وجود دارد.

باز تاکید می‌کنم استغاثه، استغاثه. از اینکه در این ایام برخی از بزرگان در برخی میدان‌ها نماز استغاثه خواندند باید تشکر کنیم، نماز و دعای استغاثه را بخوانید، سر به سجده بگذارید، اشک بریزید و بگویید خدایا ما همه امکاناتمان را در طبق اخلاص گذاشتیم، ما امام و قائد عزیزتر از جانمانمان را تقدیم اسلام کردیم، ما دانش آموزان خردسال میناب را تقدیم کردیم، بر ما منت گذار و هرچه زودتر ریشه دشمنان خودت را قطع بفرما. ملت ایران، این ملت اسلام، ملت امیرالمومنین و امام زمان را پیروز بفرما، خدایا تمام دلخوشی ما این است که زیر سایه امام زمان ۷ هستیم، خدایا ظهور آن حضرت را نزدیک بفرما. خدایا در این شب که این ملت بیش از پیش مورد تهدید جنایتکار تاریخ قرار گرفته ملائکه خودت را برای یاری این مردم نازل بفرما.

در حین سخن شما که این پرچم‌ها را بالای سر خود می‌چرخاندید به خود گفتم اینها انسان را به یاد ملائکه و جنود الهی می‌اندازد، گویا حضور ملائکه را مشاهده می‌کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تداوم پیشتازی یزد در اجرای برنامه ایمنی آب سامانه‌های شهری کشور
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی در استانداری آذربایجان‌غربی با هدف حمایت از هنرمندان بومی 
ادای احترام به شهدای جنگ تحمیلی سوم
بررسی نرخ‌گذاری کالا‌ها و روند اجرای کالابرگ در یزد
هفت خوان ثبت نام در مدارس
اردوی تیم ملی کبدی در ساری؛ آماده‌سازی برای مسابقات آسیایی
تأکید هلدینگ خلیج‌فارس بر حمایت از اجرای پروژه پتروشیمی گلستان؛ تقسیم دو ریال سود بین سهامداران
جا به جایی زائران اربعین در زنجان با ۱۳۰ دستگاه اتوبوس
بازسازی واحد‌های تولیدی آسیب‌دیده با تمام توان و تا رفع کامل موانع دنبال می‌شود
کشف ۶ قطعه شی تاریخی در آبدانان / قدردانی مدیرکل میراث فرهنگی از پلیس
آزادراه ارومیه - تبریز شاهراه توسعه آذربایجان‌غربی است
دستگیری سه شکارچی متخلف در بندرعباس
دیدار معاون وزیر صمت با استاندار آذربایجان‌غربی
اجتماع حماسی سمنانی ها در تجمع شب‌های اقتدار
هدف ایران در رقابت نخبگان مهارتی شانگهای ارتقای رتبه جهانی
کودک ۱۱ ساله اردکانی از چنگال آدم ربایان آزاد شد
برپایی موکب «کتاب حسینی» در مرز تمرچین
نگاهی به خبر‌های امروز رسانه
یکصد و چهل‌ و چهارمین اجتماع مردم شهرستان فیروزکوه
رویارویی تیم امید ایران با چین، امارات و کره‌شمالی در گروه B
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش قاطع قرارگاه‌خاتم به تهدید حمله آمریکا به مراکز هسته‌ای
پیام تسلیت رهبر انقلاب به‌مناسبت درگذشت مادر شهیدان مظفر
حمله هوایی دشمن آمریکایی به جنوب غرب تبریز
رفع تصرف ۴۵ هکتار بستر و حریم رودخانه‌های خراسان رضوی 
۵۸ شهر کشور همچنان درگیر تنش آبی هستند
چگونه از زمان‌بندی دقیق محدودیت‌های برق باخبر شویم؟
هگست: بدون شک ایران هنوز هم توانمند است
تسهیل شرایط ساخت نیروگاه‌های خورشیدی خانگی و صنعتی
ابرازنگرانی سازمان‌ملل ازحملات به‌زیرساخت‌های غیرنظامی ایران
با مراکزی که آغازکننده آسیب به منافع ما باشند، مقابله می‌کنیم
سهمیه ۶۰ لیتری بنزین مرداد، بامداد پنجشنبه شارژ می‌شود
مدیریت هوشمندانه مصرف؛ کلید تضمین پایداری شبکه برق
حمله سنگین موشکی - پهپادی سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن
کاهش بیش از ۳ درصدی تقاضای برق با مدیریت مصرف
افتخار ترامپ به کشته‌شدن نیرو‌های آمریکایی نهایت بی‌شرمی است
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش  (۱ نظر)
  جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۳۰ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تنگه هرمز عامل تعیین سرنوشت مردم ایران است  (۱ نظر)
سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های ارتش  (۱ نظر)
هشدار یمن به عربستان: به محاصره پایان دهید  (۱ نظر)
حملات بامدادی آمریکا به شیراز ؛ پرتابه دشمن به ارتفاعات اصابت کرد  (۱ نظر)
درخواست محکومیت فوری حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین  (۱ نظر)
تحویل سه محصول معوق سایپا به مشتریان تا پایان شهریور  (۱ نظر)
باز شدن تنگه هرمز بدون اراده ایران محال است  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت شرکت آمریکایی آمازون در بحرین  (۱ نظر)
ادامه جنگ با ایران به ضرر آمریکا است  (۱ نظر)
حمله سنگین موشکی - پهپادی سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن  (۱ نظر)
ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های آمریکا در منطقه  (۱ نظر)
اعتراض حماس به نقض آتش بس توسط صهیونیست‌ها  (۱ نظر)
انتصاب اعضای کلیدی کابینه نخست وزیر جدید انگلیس  (۱ نظر)