• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۶۰۲۱۳
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۸
کیش » سیاسی

تامین امنیت منطقه با همکاری جمهوری اسلامی ایران و کشور‌های منطقه

امام جمعه کیش، گفت: آمریکا توان تامین امنیت منطقه را ندارد و جمهوری اسلامی ایران و کشور‌های منطقه می‌توانند امنیت منطقه را تامین کنند.

تامین امنیت منطقه با همکاری جمهوری اسلامی ایران و کشور‌های منطقه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا بی نیاز در خطبه‌های نماز جمعه با برشمردن شروط ده گانه ایران در مذاکره با امریکا، گفت: آمریکا با پذیرش شروط ایران شکست بزرگی خواهد خورد و پیروزی جمهوری اسلامی قطعی است.

او افزود: تنگه هرمز آبراهه حیاتی در حوزه انرژی است و نبرد در این آبراهه جنگ ایمان و شرک است و جمهوری اسلامی ایران با اقتدار تسلط خود را بر این منطقه مهم و حساس حفظ کرد و همین اقتدار موجب می‌شود انصار الله یمن نیز باب المندب را تحت کنترل بگیرند.

امام جمعه کیش، بیانیه‌ شورای عالی امنیت ملی را پیروزی تاریخی جمهوری اسلامی ایران در جنگ تحمیلی سوم برشمرد و گفت: حرف ما این بود جنگ اگر شروع شود منطقه‌ای خواهد شد و تمام نمی‌شود مگر با شکست دشمن، البته جمهوری اسلامی پای این حرف هم ایستاد.

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا بی نیاز، گفت: با بی اعتمادی کامل به آمریکا و غرب پای میز مذاکره در پاکستان حاضر می‌شویم و از شروط ده گانه عقب نشینی نمی‌کنیم.

امام جمعه کیش مقاومت و انسجام ملی را تا نهایی شدن پیروزی قطعی، لازم برشمرد و گفت: کاروان خودرویی و تجمعات شبانه همچنان ادامه دارد و آنچه آمریکای جنایتکار را مجبور به پذیرش شروط ایران کرد، وحدت ملی بود.

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا بی نیاز، حمایت از حزب الله لبنان و محور مقاومت را ضروری برشمرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران تا پیروزی نهایی با قدرت کنار حزب الله لبنان و محور مقاومت خواهد ماند.

امام جمعه کیش با اشاره به سالروز تأسیس بنیاد مسکن، گفت: یکی از مشکلات مهم در کیش بهای بالای اجاره مسکن است و روی اقتصاد و گردشگری تاثیر مستقیم دارد.

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا بی نیاز با گلایه از اینکه چرا طرح‌های مسکن در کیش در حد کلنگ زنی باقی مانده و به نتیجه نرسیده، گفت: در دوران حضورم در کیش دو سه مراسم کلنگ زنی برگزار شد که شرکت نکردم، چرا که متوجه شدم زمینه‌ای برای اجرای طرح وجود ندارد و فقط تبلیغات است، این شیوه برازنده مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران نیست.

امام جمعه کیش، گفت: طرح ملی مسکن، تعاونی مسکن و یا مسکن خدمت که قرار بود تا پایان ۱۴۰۴ به نتیجه برسد به سرانجام نرسیده است.

او از مسئولان خواست به بهانه نزدیک شدن به سالروز تأسیس بنیاد مسکن، مشکلات حوزه مسکن را با برنامه ریزی، تدبیر و پیگیری، برطرف کنند.

امام جمعه کیش با تسلیت سالروز شهادت امام جعفر صادق از درجات علمی و معرفتی او یاد کرد و گفت: ایشان هزاران شاگرد را تربیت کردند و برخی از علمای اهل سنت نیز در مکتب ایشان آموزه‌های دینی و علمی را فراگرفتند.

حجت الاسلام و المسلمین بی نیاز، افزود: مراسم سوگواری در شب شهادت امام جعفر صادق (ع) با حضور مردم در مسجد امام صادق کیش برگزار می‌شود.

او از سپهبد صیاد شیرازی به عنوان سربازی ولایتمدار یاد و کرد و گفت: از برکات انقلاب اسلامی، تربیت سربازانی، چون سپهبد صیاد شیرازی، سردار حاج قاسم سلیمانی و سرداران غیور ایران اسلامی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سپاه چند مرکز پشتیبانی آمریکا در بحرین را هدف قرار داد
زمین‌لرزه بامدادامروز در سی‌سخت بدون خسارت
هشدار رئیس جمهور برزیل درباره پیامد‌های ازسرگیری جنگ علیه ایران
آمریکا همچنان کوبا را تحریم می کند
حمله سپاه‌ پاسداران به دو فروند سوپر نفتکش متخلف
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش
دروغ نگو و جنگ را تمام کن!
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران
تعطیلی سفارت آمریکا در امارات
عربستان مسئول حملات و پیامد‌های آن است
حملات هوایی دشمن آمریکایی_صهیونی به نقاطی از امیدیه، ۴ نفر مجروح شدند
حملات تجاوزکارانۀ عربستان به یمن با مجوز آمریکا
جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، ایران را به مردم روسیه معرفی‌کرد
تکرار ادعاهای ضدایرانی اروپا و شورای همکاری خلیج فارس
۱۸ شهید و زخمی در حملات روز دوشنبه صهیونیست‌ها به غزه
وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۳ تیرماه
حادثه دریایی در شمال شرق سواحل عمان
نبیه بری: توافق چارپوب دیگر موضوعیت ندارد
جهش ۱۰ درصدی بهای نفت در یک روز
ادعای انتقال تجهیزات نظامی به یمن ساختگی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
وقوع چند انفجار در هرمزگان؛ ۲۲ تیر ۱۴۰۵
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند
آخرین وضعیت اختلال در خدمات ۴ بانک
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد
حمله سپاه به زیرساخت‌های ارتش آمریکا در عمان و بحرین
ادامه حملات ارتش به پایگاه‌های آمریکا با پهپاد‌های انهدامی
کنایه عراقچی به ترامپ؛ ۲۰ درصد رقم بسیار بالایی است!
به هیچ عنوان نمی‌گذاریم آمریکا در تنگه هرمز دخالت کند
نهایی شدن بندهای اصلی قرارداد گاز ایران و روسیه
انهدام مخازن سوخت و زاغه مهمات پایگاه پرنس حسن اردن
تقویم و اوقات شرعی دو شنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ آغاز شد  (۱ نظر)
سامانه یکپارچه خدمات مشترکان شرکت‌های برق منطقه‌ای عملیاتی شد  (۱ نظر)
قالیباف: دوران توافقات یک‌طرفه به پایان رسیده است  (۱ نظر)
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد  (۱ نظر)