• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۲۳۶۶۴
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی

شناسایی شرکت‌های صوری با اعتبارسنجی برخط و تحلیل داده‌ها

سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: با اتصال سامانه ثبت شرکت‌ها به پایگاه اطلاعاتی حاکمیتی، اعتبارسنجی برخط هویت اشخاص، بررسی سوابق مدیریتی و شناسایی شرکت‌های مشکوک به صورت برخط انجام می‌شود.

شناسایی شرکت‌های صوری با اعتبارسنجی برخط و تحلیل داده‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، اعظم قویدل درباره اقدامات سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برای مقابله با ایجاد شرکت‌های صوری و کاغذی و همچنین ارتقای سلامت و شفافیت فضای کسب‌وکار، با تشریح اقدامات انجام شده در این حوزه گفت : رویکرد جدید سازمان ثبت مبتنی بر پیشگیری هوشمند است.

وی افزود: در این رویکرد، به جای برخورد‌های پسینی، با اتصال سامانه ثبت شرکت‌ها به پایگاه اطلاعاتی حاکمیتی، امکان اعتبارسنجی برخط هویت اشخاص، بررسی سوابق مدیریتی و کنترل همزمان چندین شاخص ریسک فراهم شده است.

قویدل ادامه داد: همچنین با داده‌کاوی مستمر و تحلیل الگو‌های رفتاری، شناسایی شرکت‌های مشکوک به صورت برخط انجام می‌شود که این اقدامات عملاً فضای سوءاستفاده را به شدت محدود کرده است.

سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای مقابله با مدیران صوری و جلوگیری از حضور همزمان یک فرد در سمت‌های مدیریتی متعدد گفت: در این زمینه محدودیت‌های گسترده‌ای در سامانه اعمال شده است؛ به گونه‌ای که سامانه اجازه حضور یک شخص حقیقی را به عنوان مدیرعامل در بیش از یک شرکت نمی‌دهد.

وی افزود: همچنین با برقراری ارتباط الکترونیکی با پایگاه اطلاعات کارکنان دولت، عضویت کارکنان دولت در سمت مدیرعاملی شرکت‌ها که مطابق مقررات ممنوع است، به صورت سیستمی شناسایی می‌شود و با توجه به قانون منع تصدی بیش از یک شغل، محدودیت‌های لازم اعمال خواهد شد.

قویدل در خصوص درباره اقدامات انجام شده برای جلوگیری از سوءاستفاده از اشخاص به عنوان سمت‌دار در شرکت‌ها و مؤسسات، بار دیگر بر اجرای سامانه‌های هوشمند و کنترل‌های الکترونیکی تأکید کرد و گفت: این اقدامات به صورت شفاف و دقیق در سامانه‌ها پیش‌بینی شده و نقش مؤثری در پیشگیری از تخلفات احتمالی ایفا می‌کند.

سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در بخش دیگری به یکی از چالش‌های مهم فعالان اقتصادی در فرآیند ثبت شرکت‌ها، یعنی انتخاب نام شرکت‌های تجاری و مؤسسات غیرتجاری، اشاره کرد و گفت: انتخاب نام همواره یکی از دغدغه‌های فعالان اقتصادی در حوزه ثبت شرکت‌ها و مؤسسات بوده است.

وی افزود: خوشبختانه با هوشمندسازی سامانه‌های ثبت شرکت‌ها، فرآیند انتخاب نام به میزان قابل توجهی تسهیل شده است. متقاضیان می‌توانند نام‌های مورد نظر خود را به ترتیب اولویت در سامانه ثبت کنند و سامانه به صورت خودکار و بدون دخالت کارشناس، نام‌های مشابه یا نام‌های غیرفارسی را شناسایی و نتیجه را به متقاضی اعلام می‌کند.

قویدل تصریح کرد: سامانه همچنین این امکان را فراهم کرده است که بر اساس واژگان وارد شده توسط متقاضی، نام‌های مشابه و پیشنهادی نیز ارائه شود تا فعال اقتصادی بتواند با انتخاب یکی از گزینه‌های پیشنهادی، درخواست خود را برای بررسی نهایی به کارشناس مربوطه ارسال کند.

وی خاطرنشان کرد: این روند موجب شده است احتمال تأیید نام توسط اداره تعیین نام ثبت شرکت‌ها به شکل قابل توجهی افزایش یابد و در نتیجه فرآیند تأسیس شرکت‌ها با سرعت بیشتری انجام شود.

سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تأکید کرد: هوشمندسازی فرآیند‌ها علاوه بر تسهیل امور برای فعالان اقتصادی، موجب کاهش مراجعات حضوری به اداره کل ثبت شرکت‌ها و واحد‌های ثبت شرکت‌ها در سراسر کشور شده و نقش مهمی در تسریع ارائه خدمات و افزایش رضایتمندی مراجعان ایفا کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آورگان خنک‌ترین نقطه چهارمحال و بختیاری
واژگونی نیسان در فیروزآباد با هشت مصدوم
مواد اولیه صنعت شوینده در اولویت نخست تخصیص ارز قرار گرفت
ضرورت تقویت رشته‌های استراتژیک برای شرایط پساجنگ
واریز بیش از ۳۷۶ میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده برای توسعه خراسان جنوبی
تمدید قرار داد دو بازیکن فوتبال سپاهان اصفهان
تمهیدات ترافیکی مراسم پاسداشت رهبر مجاهد شهید
تمجید از خوارزمی، در حقیقت تمجید از تمدن و فرهنگ ایران است
اتمام رسیدگی به پرونده‌­های تخلفاتی رسوبی در بورس تهران
صد و سی و چهارمین شب میدان داری مردم استان اصفهان
رهبری شهید، ایران را وارد دوره‌ای از نوزایی هنری کرد
برق ادارات پرمصرف این هفته قطع می‌شود
آموزش قوانین راهنمایی و رانندگی در ۵ روستای مجاور جاده کبودراهنگ
تسهیل فرآیند‌های ویزا، اقامت و تردد دانشجویان بین‌الملل
اعزام تیرانداز مازندرانی به جام جهانی چین
فوت کارگر جوان سبزواری بر اثر سقوط در چاله آسانسور
فروش ارز اربعین
تعیین تکلیف حریم ۱۸ شهر استان تهران در شورای‌عالی شهرسازی
جنگلداری نوین تا رفع ابهامات اجرایی نمی‌شود
رونمایی از طرح بیمه فراگیر گندم آبی و دیم کردستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
کاروان بزرگ زائران اربعین «عشاق‌الحسین(ع)» از رامشیر به سوی کربلا
علی نعمتی به لوسیل قطر پیوست
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان
برنامه زمان‌بندی مدیریت بار اضطراری برق تبریز
حمله سپاه به پایگاه آمریکایی دُقم در عمان
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
کمربندی برغان تا دو ماه آینده افتتاح می‌شود
تشییع شهید علیرضا زارعی ثانی در بردسکن؛ وداع با پدری که نوزاد دوماهه‌اش را به یادگار گذاشت
جام جهانی ۲۰۲۶؛ برنامه مرحله نیمه نهایی با چهار مدعی قهرمانی
آبادان، هندیجان و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن
قدردانی سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ناجی ایرانی
سازمان تروریستی سنتکام از حمله به ایران خبر داد
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
فیلمی از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر  (۱ نظر)
ذوالقدر: در حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد  (۱ نظر)
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ آغاز شد  (۱ نظر)