• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۲۵۲۲۰
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۳:۰۲
ورزشی » فوتبال و فوتسال

قلعه‌نویی: از کشور بزرگ و قدرتمند ایران در اینجا هستم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در نشست خبری پیش از دیدار با نیوزیلند گفت: امیدوارم فوتبال وسیله‌ای شود که کشور‌ها و فرهنگ‌ها به هم نزدیک شوند.

قلعه‌نویی: از کشور بزرگ و قدرتمند ایران در اینجا هستم

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، تیم ملی فوتبال ایران در نخستین دیدار خود در جام‌جهانی ۲۰۲۶، بامداد فردا (سه‌شنبه) از ساعت ۴:۳۰ به وقت تهران، در لس‌آنجلس به مصاف نیوزیلند می‌رود.
امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در نشست خبری پیش از این دیدار اظهار کرد: خیلی خوشحالم که از کشور بزرگ و قدرتمند ایران در اینجا حضور دارم و امیدوارم فوتبال وسیله‌ای شود که کشور‌ها و فرهنگ‌ها به هم نزدیک شوند.
 
او ادامه داد: ما اینجا هستیم که به نمایندگی از ملت بزرگ ایران بازی کنیم. فقط به فوتبال فکر می‌کنیم. ما سیاستمدار نیستیم و فوتبال از سیاست جداست ولی همه ملت بزرگ ایران برای ما قابل احترام هستند.
 
قلعه‌نویی در پاسخ به سوالی درباره مشکلات سفر به آمریکا گفت: به خاطر این مشکلات کمپ ما دو بار جابجا شد، اما جا دارد از مردم و دولت مکزیک تشکر کنیم. ما ایرانیان از سختی‌ها فرصت می‌سازیم. به غیر از شادی مردم کشورمان به چیز دیگری فکر نمی‌کنیم و نتیجه هم دست خداست.

او ادامه داد: برنامه این بود که دو هفته قبل از مسابقات وارد آمریکا یا مکزیک شویم. از این بابت شاید ضرر کنیم، اما بازیکنان همه متحد هستند که تمام تلاش خود را به کار ببرند. آنها هم مانند سایر فوتبالیست‌ها با قلبشان بازی می‌کنند.

قلعه‌نویی همچنین گفت: از کسانی که شرایط سخت ما را درک کردند تشکر می‌کنم. این رفتار‌ها روح فوتبال را عذاب می‌دهد. برد و باخت احساسی است، اما خود فوتبال برای لذت بردن است. تمرکز فنی ما را تا حدودی گرفته‌اند، اما من تلاش می‌کنم که تمرکز تیم فقط روی مسائل فنی باشد.

سرمربی تیم ملی درباره شناختش از نیوزیلند هم گفت: همه تیم‌هایی که اینجا هستند جزو بهترین تیم‌های منطقه خود هستند، چه نیوزیلند و چه آرژانتین. همه سختی کشیدند و بازی کردند تا شایستگی حضور را پیدا کردند. نیوزیلند لژیونر‌های زیادی دارد و روی ضربات ایستگاهی خطرناک است. سیستم‌های دفاعی این تیم را آنالیز کرده‌ایم.

او همچنین درباره استقبال هواداران از بازی‌های تیم‌ملی گفت: ایرانیان زیادی از دهه‌های مختلف در لس‌آنجلس هستند. انتظار داریم اینها به دور از هر مساله‌ای بیایند، تیم ملی خود را تشویق کنند، از فوتبال لذت ببرند و به ما انرژی بدهند.

قلعه‌نویی در پاسخ به این سوال که آیا جابجایی تیم ملی بین شهر‌های محل برگزاری بازی‌ها و تیخوانا در روند تیم تاثیر منفی نمی‌گذارد؟ گفت: طبیعتا جابجایی بین شهر‌ها تاثیرگذار است، اما بر اساس پروتکل، ما یک کمپ اصلی داریم که در مکزیک است و ما آنجا خوشحالیم. آنها ما را تشویق می‌کنند و دوست داریم به آنجا برگردیم.

سرمربی تیم ملی فوتبالایران در پایان درباره غیبت سردار آزمون در جام جهانی گفت: ما به دنبال این هستیم که بازی‌های خوبی انجام دهیم و به دنبال مسائل حاشیه‌ای نیستیم. سردار آزمون بازیکن بزرگی است و زحمات زیادی برای تیم ملی کشیده، اما در این اردو با ما نیست. دوست داشتیم کنار ما باشد، اما فوتبال همین است. مثلا نیمار یکی از بازیکنان بزرگ فوتبال برزیل است، اما گاهی در شرایط خوبش نیست وبه تیم ملی دعوت نمی‌شود.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ادعای معاون ترامپ درباره تحقق اهداف آمریکا در جنگ علیه ایران
ادعای ترامپ: ایران بازار جدید است!
پیام عراقچی: شهادت سیدالشهدای انقلاب را نمی‌بخشیم
ابراز تمایل کانادا به بازگشایی سفارتخانه‌هایش در ایران و ونزوئلا
تطبیق جنگ ۱۲ روزه با جنگ احزاب و تأکید بر ناکامی دشمن
هشدار درباره تشدید جنگ ترکیبی و عملیات روانی آمریکا و رژیم صهیونی
استارت‌آپ میلیارد دلاری ایرانی‌تبارها برای شکستن انحصار هوش مصنوعی
آمادگی ناتو، برای رویارویی با روسیه
مجوز مجلس دانمارک به اعزام نیرو و تجهیزات به تنگه هرمز
رضا کلهر طلا گرفت؛ هستی ولی نژاد به نشان نقره رسید
نباید از اقدام ایران بدفهمی شود
عبور اکوادور از سد آلمان؛ صعود سه تیم از گروه E
۱۳ اسیر از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد شدند
برتری مجارستان مقابل ایران در هندبال ساحلی قهرمانی جهان
حماس: اشغالگران، نسل‌کشی در غزه را با محاصره و کشتار ادامه می‌دهند
مراسم عزاداری شام غریبان حسینی در جوار محل شهادت قائد شهید
سکوت یک دقیقه ای تیم اسپانیا برای قربانیان زلزله ونزوئلا
درگیری رزمندگان مقاومت و نظامیان صهیونیست در جنوب لبنان
رژیم صهیونیستی باز هم آتش بس در لبنان را نقض کرد
سازمان بین‌المللی دریانوردی تخلیه کشتی‌ها از تنگه هرمز را متوقف کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
با متخلفان آزمون سمپاد برخورد شود
ورود سامانه بارشی به مازندران از شنبه شب
ظرفیت ۶۸هزار نفری کاردانی به کارشناسی ؛ جمعه آخرین روز مهلت ثبت نام
لفاظی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره ایران
حضور رئیس جمهور در جمع عزاداران عاشورای حسینی در تبریز
ورود ۲ دستگاه اتوبوس‌مدرن شهری به ناوگان اتوبوسرانی مشهد
برگزاری آیین شمع پایلاما در تبریز
اعمال روز عاشورا
واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی
تازه ترین اثر حسن روح الامین منتشر شد
درگیری لفظی ترامپ با سناتور آمریکایی بر سر ایران
دولت برای رفع مشکلات معیشتی تلاش خواهد کرد
هرگونه تهدید علیه ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند
سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز تنها از مسیر‌های اعلامی ایران ممکن است
آئین نخل‌گردانی محرم در روز عاشورای حسینی ۱۴۰۵ _ استان البرز
اختلال در ۲ بانک تجارت و ملی ادامه دارد  (۱۶ نظر)
اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب رفع می‌شود  (۳ نظر)
با متخلفان آزمون سمپاد برخورد شود  (۳ نظر)
شهرستان باوی صاحب بزرگترین شهرک صنعتی شمال خوزستان می‌شود  (۱ نظر)
رده بندی فیفا، بازگشت ایران به رده ۲۲  (۱ نظر)
یادگیری رایگان هنرهای سنتی؛ ثبت‌نام دوره‌های تابستانی در شیراز آغاز شد  (۱ نظر)
ورود کاروان نظامی رژیم صهیونیستی به خاک سوریه  (۱ نظر)
واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی  (۱ نظر)
ماندگاری هوای گرم در اغلب مناطق خراسان رضوی تا پایان هفته  (۱ نظر)
سنای آمریکا به پایان جنگ با ایران رأی داد  (۱ نظر)
مجوز‌های بی‌ضابطه صنفی، علت ترافیک تبریز  (۱ نظر)
روز تاسوعا در کربلا چه گذشت؟  (۱ نظر)
اعتراض کتبی وزارت صمت به افزایش قیمت محصولات ایران خودرو  (۱ نظر)
ایران برای گسترش همکاری‌ها با هند آماده است  (۱ نظر)
ایمن سازی مسیر‌های اربعین در همدان  (۱ نظر)