• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۲۵۷۴۹
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۷
اجتماعی » انتظامی و حوادث

مرحله دوم کمک امدادی و تخصصی تحویل هلال احمر شد

معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران از تحویل مرحله دوم کمک‌های بشردوستانه کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به سازمان امداد و نجات خبر داد.

مرحله دوم کمک امدادی و تخصصی تحویل هلال احمر شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما راضیه عالیشوندی، معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به همکاری‌های مستمر و سازنده میان کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و جمعیت هلال احمر در سال‌های اخیر گفت: روابط و همکاری‌های دو نهاد بر پایه اصول بنیادین بشردوستانه و در راستای حمایت از افراد آسیب‌پذیر، ارتقای ظرفیت‌های امدادی و توسعه خدمات انسان‌دوستانه شکل گرفته و طی سال‌های گذشته نتایج و دستاوردهای ارزشمندی به همراه داشته است.

وی افزود: در همین چارچوب، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ طی دو مرحله کمک بشردوستانه شامل اقلام زیستی و بهداشتی، کیت‌های کمک‌های اولیه، تجهیزات تخصصی تروما و همچنین اقلام مرتبط با حوادث شیمیایی، بیولوژیک، رادیولوژیک و هسته‌ای (CBRN) را برای حمایت از توان عملیاتی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ارسال کرده است.

عالیشوندی با بیان اینکه مرحله نخست این محموله پیش از این وارد کشور شده بود، تصریح کرد: مرحله دوم این کمک‌ها که شامل ۱۰ کامیون و وزن حدود ۱۸ تن اقلام امدادی و تخصصی است، امروز به سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر تحویل می‌شود تا در راستای تقویت آمادگی عملیاتی، افزایش تاب‌آوری و ارتقای توان پاسخگویی به حوادث و شرایط اضطراری مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: همکاری‌های مشترک میان کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و جمعیت هلال احمر تنها به حوزه تأمین اقلام امدادی محدود نبوده و در سال‌های اخیر طیف گسترده‌ای از برنامه‌ها و پروژه‌های بشردوستانه را دربر گرفته است.

معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر ادامه داد: حمایت از مراکز توانبخشی و ارتقای خدمات فیزیوتراپی، تأمین بخشی از تجهیزات تخصصی مورد نیاز افراد دارای معلولیت و آسیب‌دیدگان حوادث، برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی، توسعه آموزش حقوق بین‌الملل بشردوستانه، حمایت از مهاجران و پناهندگان، اجرای برنامه‌های سلامت‌محور و تقویت ظرفیت‌های امداد و نجات از جمله مهم‌ترین زمینه‌های همکاری مشترک میان دو نهاد بوده است.

عالیشوندی به همکاری‌های دو طرف در حوزه دیپلماسی بشردوستانه اشاره و تصریح کرد: گفت‌وگوهای مستمر برای حمایت از غیرنظامیان در مناطق درگیر مخاصمات، حفاظت از امدادگران و کارکنان درمانی و تقویت هماهنگی‌های بشردوستانه در چارچوب نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر از دیگر محورهای همکاری‌های مشترک در سال‌های اخیر به شمار می‌رود.

وی با اشاره به پیامدهای انسانی ناشی از درگیری‌ها و مخاصمات اخیر گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد که نهادهای بشردوستانه بین‌المللی در کنار ارائه کمک‌های امدادی و حمایتی، صدای قربانیان غیرنظامی نیز باشند. زنان، کودکان، سالمندان، بیماران، امدادگران و کارکنان درمانی که در جریان مخاصمات و حملات آسیب دیده‌اند، نیازمند حمایت، حفاظت و توجه جامعه جهانی هستند.

معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر افزود: انتظار می‌رود کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در چارچوب مأموریت‌های بشردوستانه و وظایف انسانی خود، بیش از پیش برای حمایت از غیرنظامیان، حفاظت از مراکز درمانی، نیروهای امدادی و زیرساخت‌های بشردوستانه تلاش کرده و صدای درد و رنج قربانیانی باشد که در نتیجه جنگ و خشونت متحمل خسارات و آسیب‌های جبران‌ناپذیر شده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جزئیات حملات هوایی دشمن آمریکایی_صهیونیستی به ۸ شهر خوزستان،دوشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند
وقوع چندین انفجار در هرمزگان، ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵
اوقات شرعی ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
اجرای عملیات «هرس سبز» در ۳۲۰۰ هکتار از تاکستان‌های خرمدره
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ تیر ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی دو شنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
تکذیب ادعای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر
تغییر ساعت حرکت قطار مسیر اندیمشک–دورود شماره ۹۱۴
۲۱ تیر، سالروز قیام گوهرشاد و پاسداشت فرهنگ حجاب و عفاف
پیش بینی خسارت های ناشی از وزش باد در سمنان
تداوم حماسه مردمی در صد و سی و چهارمین شب تجمعات جنوب‌غرب خوزستان
اهتزار پرچم جمهوری اسلامی ایران در میدان ساحل کیش
جدول قطعی برق ۲۲ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری
گسترش خدمات مشاوره، توانبخشی و محله‌محور بهزیستی در کیش
بازگشت ۵ میلیارد وجه کلاهبرداری شده با سرعت عمل پلیس فتا
رفع موانع سرمایه‌گذاری در گردشگری، اولویت مدیریت استان کرمان است
کاهش هزینه‌های درمان با اجرای طرح پزشک خانواده
غرق‌شدن جوان ۱۸ ساله در رودخانه روستای گوراب
عهد و قرار لرستانی‌ها در ایستگاه ۱۳۳ سنگر خیابان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
کاروان بزرگ زائران اربعین «عشاق‌الحسین(ع)» از رامشیر به سوی کربلا
علی نعمتی به لوسیل قطر پیوست
حمله سپاه به پایگاه آمریکایی دُقم در عمان
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!
جام جهانی ۲۰۲۶؛ برنامه مرحله نیمه نهایی با چهار مدعی قهرمانی
قدردانی سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ناجی ایرانی
سازمان تروریستی سنتکام از حمله به ایران خبر داد
آبادان، هندیجان و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن
جنگ با ایران ارتباطی با تنگه هرمز یا برنامه هسته‌ای ندارد
امروز؛ آغاز امتحانات نهایی دانش آموزان یازدهم و دوازدهم
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
سرنگونی یک موشک کروز با آتش پدافند نوین هوافضای سپاه
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا
وقوع چند انفجار در هرمزگان؛ ۲۱ تیر ۱۴۰۵
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۴ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز  (۱ نظر)
فیلمی از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر  (۱ نظر)
ذوالقدر: در حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد  (۱ نظر)