• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۲۹۹۹۴
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۴
بین الملل » غرب آسیا
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد؛

ایران جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را به شدت محکوم کرد

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت خارجه ضمن محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان بر مسئولیت آمریکا در پیامد‌های آتش‌افروزی رژیم اشغالگر تاکید کرد.

ایران جنایات صهیونیست ها در لبنان را به شدت محکوم کرد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه، عملیات‌های تجاوزکارانه و تروریستی رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف لبنان را که منجر به شهید و مجروح شدن ده‌ها لبنانی و تخریب منازل مردم و زیرساخت‌های این کشور شده است، به شدت محکوم کرد و نسبت به تبعات جدی و فوری ادامه  جنگ‌افروزی رژیم اشغالگر و نسل‌کش صهیونیستی بر صلح و امنیت منطقه هشدار داد.
سخنگوی وزارت امور خارجه، مسئولیت مستقیم آمریکا در این وضع را مفروض دانست و با اشاره به بند ۱ یادداشت تفاهم خاتمه جنگ مورخ ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ که صراحتا توقف جنگ در لبنان را جزء لاینفک توافق خاتمه جنگ در همه جبه‌ها دانسته است، تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران کلیه تدابیر لازم را برای صیانت از منافع، امنیت و حقوق خود و متحدانش اتخاذ می‌کند.

نشست امروز جمعه در سوئیس، به روز دیگری موکول شد
 
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگو با خبرنگاران، درباره مرحله بعدی مذاکرات برای تدوین توافق نهایی گفت: رایزنی‌های لازم از طریق میانجی‌گرها برای این منظور در حال انجام است و در صورت فراهم‌شدن شرایط لازم برای شروع مذاکرات، اطلاع‌رسانی خواهد شد. 
 
بقائی یادآوری کرد: طبق متن یادداشت تفاهم، آغاز مذاکرات توافق نهایی منوط به شروع اجرای مفاد بندهای ۱، ۴، ۵، ۱۰ و ۱۱ یادداشت تفاهم و ادامه اجرای آنها است.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی راجع به نشست سوئیس که پیش‌تر گفته شده بود در روز جمعه برگزار خواهد شد، گفت: یکی از اهداف اصلی نشست سوئیس در روز جمعه، امضای متن تفاهم خاتمه جنگ تحمیلی بود و قرار بود در حاشیه مراسم امضاء راجع به ترتیبات مربوط به مذاکرات توافق نهایی هم تبادل نظر شود؛ با توجه به اینکه امضای متن یادداشت تفاهم، در بامداد ۲۸ خرداد به صورت دیجیتالی انجام شد، برگزاری نشست مزبور در سوئیس فوریت ندارد اما در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری یک نشست طی روزهای آینده هستیم.
 
تکذیب ادعای گزارش‌های رسانه‌ای مبنی بر بسته‌شدن تنگه هرمز
 
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر بسته‌شدن تنگه هرمز را بی‌اساس دانست.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران وفق يادداشت تفاهم خاتمه جنگ مورخ ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ تدابیر لازم را برای اطمینان از تردد ایمن کشتی‌های تجاری از تنگه هرمز اتخاذ نموده‌اند و کشتیرانی در این مسیر در حال انجام است.
 
 
 
سخنگوی وزارت امور خارجه، برخی ادعاها را درباره دعوت ایران از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای بازرسی از تأسیسات هسته‌ای کشورمان تکذیب کرد.
استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا در غرب آسیا، در نشستی محرمانه با قانونگذاران آمریکایی مدعی شده ایران از بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای بازرسی از تأسیسات هسته‌ای خود دعوت خواهد کرد.اما اقای بقائی در گفت‌وگو با خبرنگاران تاکید کرد: هیچ دعوتی از آژانس برای بازرسی‌های جدید، نشده و برخی اخبار منتشر شده در این‌باره صحت ندارد. آنطور که آسوشیتدپرس گزارش کرده ویتکاف مدعی شده نامه‌ای الحاقی میان تهران و آژانس تنظیم شده که به مدیرکل این سازمان این امکان را می‌دهد تا زمینه حضور بازرسان هسته‌ای آمریکا را در ایران فراهم کند. همچنین بر این اساس روند شناسایی محل‌ نگهداری مواد غنی‌شده ایران آغاز خواهد شد.
 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یک کشته در پی حادثه سقوط قطار از پلی در مونیخ
گزارش عملکرد سال ۱۴۰۴ کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور
نقشه برداری تخصصی از غارهای استان سمنان
متلاشی شدن باند سرقت ۹.۵ تن سیم و کابل مسی در تاکستان
دعوت از تشکل‌های مد و لباس استانی برای اجرای «سرو ایران»
کشف و ضبط بیش از ۲۰ هزار لیتر نفت‌گاز قاچاق در اهواز
۷ کشته بر اثر انفجار تروریستی در شمال‌غرب پاکستان
۴ شانس طلا برای ایران در مرحله نهایی کاراته قهرمانی آسیا
واگذاری ۱۵ نوزاد شیرخوارگاه اهواز به سرپرستی خانواده‌های دارای صلاحیت
قالیباف و عراقچی عازم سوئیس شدند
روایتی از پیوند صبر زینبی با رسالت بانوان در دنیای امروز
جانفدایان گلستانی در خدمت تولید و امنیت غذایی کشور
بیش از ۴۵ هزار نفر نیازمند دریافت بیمه بیکاری در استان
اجرای عملیات مبارزه با آفت سن مضر غلات در کردستان
نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد
مختومه شدن بیش از ۸۵۰ هزار پرونده در مازندران
برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی در گیلان
حماسه سازی مردم استان در خیمه های محرم
۴ طلا، ۲ نقره و ۲ برنز ایران در روز دوم رقابت‌های جوجیتسو برزیلی
نتانیاهو و کاتز به آتش‌بس تن دادند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پرواز پراید بر فراز بام یک منزل مسکونی
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم
سپاه پاسداران: عهدشکنی دشمن با پاسخ محکم مواجه می‌شود
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد
جریمه میلیاردی کابینت ساز متخلف در رشت
واریز حقوق خرداد بازنشستگان کشوری آغاز شد
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز بسته خواهد شد
جام جهانی ۲۰۲۶، ترکیه حذف شد
یارانه خرداد ماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
توضیح بانک مرکزی درخصوص اختلال در عملیات چهار بانک کشور
واکنش بقایی به نفاق و ریاکاری وزیر خارجه فرانسه
واکنش فدراسیون فوتبال به انتشار تصویر جعلی از محبی
استرداد ۵۸۰ هزار میلیارد تومان به بیت المال
مراسم شیرخوارگان حسینی (ع) ماه محرم ۱۴۰۵ _ استان‌ها
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم  (۱۱ نظر)
پرواز پراید بر فراز بام یک منزل مسکونی  (۴ نظر)
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد  (۲ نظر)
واریز حقوق خرداد بازنشستگان کشوری آغاز شد  (۲ نظر)
پزشکیان یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را امضا کرد  (۱ نظر)
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود  (۱ نظر)
کاهش اندک قیمت ۳ محصول ایران‌خودرو با اصلاحات وزارت صمت  (۱ نظر)
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز بسته خواهد شد  (۱ نظر)
سناتورهای دموکرات: ایران پیروز شد  (۱ نظر)
مذاکرات آینده به معنای پذیرش نظر دشمن نخواهد بود  (۱ نظر)
برتری سه شیرها برابر کرواسی در دیداری پُرگل  (۱ نظر)
سخنگوی حماس: غزه در خون است و جهان نظاره‌گر  (۱ نظر)
دیدار مردمی دادستان تهران با ۶۳ نفر از شهروندان  (۱ نظر)
ابوترابی‌فرد: هیئت حاکمه آمریکا به هیچ‌وجه قابل اعتماد نیست  (۱ نظر)
داسیلوا: ترامپ زیاد حرف می‌زند  (۱ نظر)