• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۳۹۱۷۴
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۰
همدان » علمی و فرهنگی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

تدوین سند کاربران هوش مصنوعی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تهیه سند کاربران هوش مصنوعی خبر داد و گفت: فراخوان جذب سرمایه گذار بخش خصوصی آغاز شده است.

تدوین سند کاربران هوش مصنوعی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان همدان، سیدستار هاشمی در نشست با فعالان و نخبگان، کسب و کار‌ها و شرکت‌های دانش بنیان حوزه فاوا در استان همدان با اشاره به جایگاه ویژه استان در زمینه سرمایه انسانی و وجود معادن سیلیس، گفت: با وزیر صنعت، معدن و تجارت، برای ایجاد کارخانه فیبر نوری در همدان همکاری و تعامل خواهیم داشت.

وی همچنین سرمایه‌گذاری و بهره وری را دو مسیر دسترسی به رشد اقتصادی برشمرد و افزود: قانون گذار ۳۵ درصد رشد اقتصادی ۸ درصدی برنامه هفتم توسعه را از مسیر بهره وری پیش بینی کرده که ابزار بهره وری هم فناوری است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به ظرفیت بالای استان همدان، برای صادرات محصولات حوزه اقتصاد دیجیتال به اقلیم کردستان عراق، گفت: از محل درآمد‌های مالیاتی استان، هر مبلغی برای توسعه اقتصاد دیجیتال اختصاص یابد، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هم همان مبلغ را برای این کار اختصاص خواهد داد.

وی از افتتاح یکصد و یک طرح با یک هزار و یکصد میلیارد تومان سرمایه‌گذاری امروز در استان همدان نیز  خبر داد.

سیدستار هاشمی با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذاری در مناطقی اتفاق می‌افتد که زیرساخت‌ها فراهم باشد، ابراز امیدواری کرد: با آغاز فعالیت مرکز رشد و توسعه محتوا در همدان، این استان پیشرو تولید بازی و محتوا در کشور شود.

وی  همچنین با اشاره به اینکه در برنامه هفتم توسعه حمایت از کاربران حوزه امنیت در دستور کار قرار دارد، گفت: همدان می‌تواند در این زمینه پیشرو استان‌های کشور باشد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: تدوین سند کاربران هوش مصنوعی بیش از یک سال زمان برد و سرانجام این سند در هیات دولت به تصویب رسید تا زمینه بهره‌گیری هرچه بیشتر از ظرفیت بخش خصوصی در توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی فراهم شود همچنین فراخوان این طرح با هدف تشویق سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در این حوزه هم در حال انجام است.

سید ستار هاشمی با اشاره به اینکه با اختراع هوش مصنوعی رویکرد محتوا از دانلود به آپلود تبدیل شده است، افزود: به زودی چهارچوب کلی ایجاد شهر‌های هوشمند، در کشور ابلاغ و اواخر تیر امسال این طرح از اصفهان آغاز خواهد شد.

استاندار همدان هم با اشاره به ظرفیت‌های علمی و نیروی انسانی استان در حوزه فناوری‌های نوین و دانش بنیان، گفت: در کنار شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، یک نشست هم در حوزه فناوری‌های نوین و دانش بنیان شکل گرفت.

حمید ملانوری شمسی، دانش آموختگان را بیشترین درصد بیکاران جویای کار در استان اعلام کرد و افزود: باید زمینه اشتغال این افراد مستعد با کمک فناوری‌های نوین ایجاد شود.

وی همچنین با اشاره به وجود معادن سیلیس در استان، گفت: برای ایجاد کارخانه فیبرنوری در همدان اقدام شده است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به اینکه در ۲ حوزه زیرساخت‌ها و اقتصاد دیجیتال نیاز به تقویت داریم، گفت: سهم استان در بخش اقتصاد دیجیتال کشور کم است که باید افزایش یابد.

عباس صوفی، به تاکیدات رهبر شهید انقلاب برای توسعه هوش مصنوعی و تخصص وزیر ارتباطات در این زمینه، اشاره و تاکید کرد: با توجه به ظرفیت نخبگانی همدان، این استان به یکی از مراکز توسعه هوش مصنوعی در کشور تبدیل شود.

وی همچنین از آمادگی مجلس شورای اسلامی برای همکاری در زمینه توسعه اقتصاد دیجیتال در حوزه هوش مصنوعی خبر و پیشنهاد داد: تسهیلات ویژه به شرکت‌های دانش بنیان ارائه شود.

فعالان و نخبگان حوزه کسب و کار‌های دانش بنیان هم پیشنهاد دادند: مرکز اقتصاد دیجیتال، مرکز صادرات خدمات دیجیتال غرب کشور، مرکز گردشگری هوشمند، برج نوآوری و کارخانه فناوری، شهر هوشمند و پارک هوشمند کودکان و نوجوانان در همدان ایجاد شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف ۵۰۰ کيلوگرم داروي گیاهی غير مجاز در خمینی شهر
گل‌مالی و ساز عزای مردم لرستان در سوگ امام شهید
عزاداری جاماندگان مراسم قائد شهید امت در بوشهر
عرضه رایگان CNG در ۱۱ جایگاه قم برای مراسم تشییع رهبر شهید
میزبانیِ عاشقانه در جاده‌های قزوین؛ موکب‌های استان میزبان زائران آقای شهید ایران
حرکت جهادی مردم مشهد در میزبانی از زائران تشییع رهبر شهید
تشییع میلیونی رهبر شهید، سه پیام راهبردی برای جهان داشت
دختران دهگلانی قهرمان فوتبال زیر ۱۷ سال کردستان
بدرقه‌ای از جنس ادای دین به رهبرشهید ایران
دعوت به آیین تشییع و بدرقه پیکر مطهر قائد شهید امت اسلام در شهر مقدس قم
اجتماع امشب مردم بندرعباس؛ ۱۵ تیر ۱۴۰۵
حماسه ۷۷ هزار نفری جانفدایان استان مرکزی با حضور در مراسم بدرقه رهبر شهید در تهران
خروش جاماندگان از قافله تشییع رهبر شهید در جای‌جای ایران
از جاده تا مصلی ؛ آغاز آخرین وداع
پیوند ناگسستنی عشایر و اقوام خوزستان با رهبر شهید ایران+فیلم
گام‌های وفاداری مردم قزوین در سوگ رهبر مجاهد شهید
روایت جاماندگان مراسم وداع با رهبر شهید
حادثه آتش سوزی در خیابان سعدی تهران ؛ آتش مهار شد
پذیرایی از زائران وداع با رهبر شهید در مسیر‌های ارتباطی شهرستان زرندیه استان مرکزی
برداشت خوشه‌های طلایی گندم در زرقان در ایستگاه پایانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مسیر تشییع رهبر شهید از خیابان دماوند تا بزرگراه لشکری
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران
ایران برای پدر به قامت ایستاد
اشک و دلدادگی در آیین اقامه نماز بر پیکر امام مجاهد شهید
انتصاب مجدد حجت‌الاسلام اژه‌ای به ریاست قوه‌ قضائیه
جاده بالادست آمل در آستانه افتتاح
اعلام مسیرها؛ محدودیت‌های ترافیکی و تمهیدات حمل‌ونقل عمومی مراسم تشییع امام شهید
اعلام سامانه‌های بانکی فعال در روز دوشنبه
تمهیدات حداکثری حمل و نقل عمومی برای تشییع پیکر امام مجاهد
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران
قالیباف: شرط مذاکره قوی، آمادگی کامل برای جنگ است
مراسم اقامه نماز بر پیکر «آقای شهید ایران» - ۲
تعطیلی روز سه شنبه ١۶ تیر در خوزستان
توضیح باشگاه پرسپولیس درباره انتخاب سرمربی جدید
۹ استان عراق برای مراسم تشییع رهبر شهید تعطیل شدند
تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن  (۱۶ نظر)
ادای احترام سران قوا و مسئولان ارشد کشور به پیکر امام شهید  (۲ نظر)
لفاظی‌های سخیف رئیس جمهور آرژانتین علیه ایران نشانه ورشکستگی اخلاقی  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)  (۲ نظر)
توصیه‌های تغذیه‌ای برای زائران مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب  (۲ نظر)
فردا یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد  (۱ نظر)
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران  (۱ نظر)
زمان اقامه نماز بر پیکر مطهر آقای شهید ایران مشخص شد  (۱ نظر)
شعار‌های انقلابی و دلنوشته‌های عاشقانه عزاداران بر دیوار‌های مصلی  (۱ نظر)
وداع فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح با فرمانده شهید کل قوا  (۱ نظر)
مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلای تهران _ ۳  (۱ نظر)
پویش «باید برخاست»، با موضوع بدرقه آقای شهید ایران  (۱ نظر)
توزیع بیش از یک تن حلیم نذری در وزوان اصفهان  (۱ نظر)
ثبت‌نام برای اسکان زائران تا یکشنبه ادامه دارد  (۱ نظر)