• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۰۱۲۸
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۰
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

نوسازی خوابگاه‌های فرسوده دانشگاه امیرکبیر تا مهر ۱۴۰۵

معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از آغاز اقدامات اولیه برای احداث دو مجتمع خوابگاهی جدید در محدوده اطراف دانشگاه خبر داد و گفت: این مجتمع‌ها با تجمیع چند ساختمان ایجاد خواهند شد؛ اقدامی که علاوه بر افزایش ظرفیت اسکان دانشجویان، به کاهش پراکندگی خوابگاه‌ها نیز کمک می‌کند.

نوسازی خوابگاه‌های فرسوده دانشگاه امیرکبیر تا مهر ۱۴۰۵به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سید ابوالفضل میردهقان با تشریح آخرین وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی این دانشگاه در پایان سال تحصیلی جاری و برنامه ریزی دانشگاه برای ترم آتی، گفت: خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مجموع از وضعیت نسبتاً مطلوبی برخوردار هستند و بخش عمده‌ای از زیرساخت‌ها و امکانات رفاهی آنها پاسخگوی نیاز دانشجویان است.

وی افزود: با این حال، یکی از چالش‌های مهم دانشگاه در حوزه اسکان، پراکندگی ساختمان‌های خوابگاهی در نقاط مختلف شهر است که مدیریت، نگهداری و ارائه خدمات رفاهی را با دشواری‌هایی همراه کرده است.

میردهقان گفت: بخشی از خوابگاه‌های دانشگاه به دلیل قدمت ساختمان و استهلاک تجهیزات، نیازمند بازسازی و بهسازی هستند. این خوابگاه‌ها در قالب طرح ارتقای سالانه خوابگاه‌های دانشجویی شناسایی شده‌اند و برنامه‌ریزی لازم برای اجرای عملیات نوسازی و بهسازی آنها در تابستان سال جاری انجام شده است. تلاش دانشگاه بر این است که پیش از آغاز سال تحصیلی، بخش عمده این اقدامات به پایان برسد تا دانشجویان بتوانند در فضایی ایمن‌تر، استانداردتر و با کیفیت رفاهی مناسب‌تر مستقر شوند.

معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به برنامه‌های دانشگاه برای افزایش ظرفیت خوابگاهی و کاهش فشار اسکان دانشجویان بیان کرد: توسعه زیرساخت‌های خوابگاهی از اولویت‌های حوزه معاونت دانشجویی است. در همین راستا، احداث دو مجتمع خوابگاهی در محدوده اطراف دانشگاه در دستور کار دانشگاه قرار گرفته و اقدامات اولیه این پروژه‌ها در حال انجام است.

میردهقان گفت: این مجتمع‌ها با تجمیع چند ساختمان مختلف ایجاد خواهند شد و علاوه بر افزایش قابل توجه ظرفیت اسکان، به کاهش پراکندگی خوابگاه‌ها نیز کمک خواهند کرد. در صورت به ثمر نشستن این پروژه‌ها، امکان مدیریت متمرکزتر خوابگاه‌ها، ارتقای کیفیت خدمات رفاهی و افزایش سطح رضایتمندی دانشجویان فراهم خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های تعمیر و نوسازی خوابگاه‌ها اظهار کرد: مطابق روال هر ساله، فصل تابستان بهترین فرصت برای انجام تعمیرات اساسی و رفع نواقص خوابگاه‌ها است. امسال نیز در قالب طرح ارتقای خوابگاه‌ها و با مشارکت صندوق رفاه دانشجویان، برنامه‌ی جامعی برای ارتقای کیفی خوابگاه‌ها در نظر گرفته شده که شامل تعمیر و بهسازی سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی، سرویس و بازسازی آسانسورها، نوسازی تأسیسات و سایر اقدامات فنی و عمرانی و تعمیرات اساسی مورد نیاز خواهد بود. اجرای این برنامه‌ها با هدف افزایش ایمنی، بهبود کیفیت خدمات رفاهی و فراهم کردن شرایط مناسب‌تر برای زندگی دانشجویان انجام می‌شود.

میردهقان در خصوص وضعیت خوابگاه‌های متأهلی نیز گفت: متأسفانه در این بخش با محدودیت ظرفیت مواجه هستیم و امکانات موجود پاسخگوی نیاز‌های متقاضیان نیست. هرچند در سال‌های اخیر روند تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان کاهش یافته است، اما ظرفیت فعلی نیز پاسخگوی همه درخواست‌ها نیست. با این وجود، دانشگاه توسعه ظرفیت خوابگاه‌های متأهلی را در برنامه‌های خود قرار داده و پیگیری‌های لازم برای بهبود وضعیت موجود و ایجاد ظرفیت‌های جدید در حال انجام است.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امیرکبیر در پایان با تأکید بر اهمیت ارتباط مستمر با دانشجویان و رسیدگی به مطالبات آنان خاطرنشان کرد: دانشگاه مسیر‌های متعددی را برای دریافت و پیگیری درخواست‌ها، پیشنهاد‌ها و شکایات دانشجویان پیش‌بینی کرده است.

میردهقان بیان کرد: دانشجویان می‌توانند ضمن ارتباط با مسئولین خوابگاه‌ها که همگی خود دانشجو هستند، از طریق ارسال ایمیل به مدیر امور دانشجویی و رئیس اداره امور خوابگاه‌ها، مراجعه به مسئولان خوابگاه‌ها، پیگیری مطالبات از طریق شورای صنفی رفاهی دانشجویان، ارتباط مستقیم با معاون فرهنگی و دانشجویی و همچنین مشارکت در نظرسنجی‌های موردی، مسائل خود را مطرح کنند.

وی اضافه کرد: سیاست دانشگاه بر این است که با تقویت این مسیر‌های ارتباطی، ضمن افزایش سرعت رسیدگی به مطالبات، از نظرات و بازخورد‌های دانشجویان برای ارتقای مستمر کیفیت خدمات رفاهی و بهبود شرایط خوابگاه‌ها بهره‌مند شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مبارزه با آفت کنه تارتن در باغات چهارمحال و بختیاری
مراسم تشییع رهبر شهید بزرگترین رویداد تاریخی جهان است
رهبر شهید انقلاب، «ابر معلمِ» ترازِ قرآن و ماندگار در تاریخ بشریت است
۱۰۰ اتاق خنک در مسیر مراسم تشییع به زائران خدمت رسانی می‌کنند
بازرسی از نهصد واحد عرضه کننده لوازم یدکی در هرمزگان
انس ویژه قائد امت به مردم سیستان و بلوچستان
بازداشت ۶ عنصر مرتبط با شبکه‌های معاند در شهرستان پردیس
بسیج ۵۰ هزار نفری شیرازی‌ها برای وداع با آقای شهید ایران
پیشرفت ۷۰ درصدی آب‌شیرین‌کن دیر
راه‌اندازی ۵۵ اکیپ واکنش سریع برای پایداری برق پایتخت
توصیه‌های استاندارد به موکب داران و زائران مراسم تشییع قائد شهید امت
دعوت ائمه جمعه و جماعت اهل سنت کردستان از مردم برای حضور در تشییع رهبر شهید
۴۰ درصد اختلافات کارگری و کارفرمایی خراسان شمالی با سازش حل شد
خدمت‌رسانی موکب شهید محمد پاکپور در برج میلاد تهران به زائران وداع با امام شهید
موکب‌های پذیرایی در سمیرم میزبان زائران رهبر شهید
۴۰۶ طرح صنعتی استان اردبیل در حال اجراست
تذکر به داروخانه‌های متخلف کردستان
همان مردی که روی قلّه‌ها کوبید، پرچم را ...
هیچ حادثه‌ای در مراسم وداع گزارش نشده است
آرامش و امنیت خاطر عزاداران، اولویت اصلی هلال احمر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادای احترام سران قوا و مسئولان ارشد کشور به پیکر امام شهید
تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن
جزییات اعمال محدودیت تردد در مناطق ۲۲گانه تهران در مراسم تشییع پیکر امام شهید
انتقاد وزیرخارجه سابق بوسنی از عملکرد دولت خود درقبال تشییع رهبری
ورود پیکر آقای شهید ایران به مصلی
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم
ورود پیکر رهبر شهید انقلاب به آیین وداع
پیکر داماد رهبر شهید انقلاب امروز تشییع می‌شود
سرویس دهی قطار شهری خط ۲ در کرج از ساعت ۶ صبح انجام می شود
زمان اقامه نماز بر پیکر مطهر آقای شهید ایران مشخص شد
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)
مراسم ادای احترام شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی کشور‌های جهان بر پیکر رهبر مجاهد شهید انقلاب
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۲)
وداع پرشور امت با پیکر «آقای شهید ایران»
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان  (۱۰ نظر)
تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن  (۶ نظر)
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد  (۴ نظر)
ادای احترام سران قوا و مسئولان ارشد کشور به پیکر امام شهید  (۲ نظر)
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)  (۲ نظر)
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم  (۲ نظر)
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است  (۲ نظر)
توصیه‌های تغذیه‌ای برای زائران مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب  (۲ نظر)
جزییات اعمال محدودیت تردد در مناطق ۲۲گانه تهران در مراسم تشییع پیکر امام شهید  (۱ نظر)
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری  (۱ نظر)
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها  (۱ نظر)
پیکر داماد رهبر شهید انقلاب امروز تشییع می‌شود  (۱ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)  (۱ نظر)