• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۵۱۵۰
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی

سخنگوی ارتش: تنگه هرمز تا پذیرش نظم ایرانی بسته است

امیر سرتیپ اکرمی‌نیا با بیان اینکه آمریکا، نظام قانونمند ایران در تنگه هرمز را نپذیرد، بسته می‌ماند، گفت: کنترل راهبردی تنگه هرمز برای ایران به یک خواسته عمومی و ملی تبدیل شده و نیروی های مسلح نیز از اصول حقه مردم عقب‌نشینی نخواهند کرد.

سخنگوی ارتش: تنگه هرمز تا پذیرش قطعی نظم ایرانی بسته است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما سخنگوی ارتش در آئین گرامیداشت شهادت قائد شهید امت در مصلای قدس آمل اظهار داشت: رئیس جمهور آمریکا، نخست اینکه باید بفهمد و نسبت به اصول و قواعد بین‌المللی که تنگه هرمز جزء جدایی ناپذیر جغرافیایی ایران پهناور است و مردم با تاریخ کهن ایران سکونت دارند،‌ احترام بگذارد تا احترام ببیند.

وی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران تحت هر شرایطی کنترل و مدیریت تنگه هرمز را در دست خواهد گرفت، گفت: اینکه رییس جمهور آمریکا در ادامه لفاظی‌های خود اعلام می‌کند ما کنترل تنگه به دست‌ خواهیم گرفت و ۲۰ درصد ارزش هر کشتی باری را نیز برداشت خواهیم کرد، نشان می‌دهد که سیاست اول و آخر رئیس جمهور آمریکا به دنبال تجارت در تنگه هرمز بوده است.

سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که کنترل راهبردی تنگه هرمز برای جمهوری اسلامی ایران به یک خواسته عمومی و ملی تبدیل شده و نیروی های مسلح نیز از اصول حقه مردم عقب‌نشینی نخواهد کرد.

سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه اعلام نقض تفاهم‌نامه اسلام آباد از سوی آمریکا و ایجاد مسیر غیرقانونی در جنوب تنگه هرمز نشان از خوی استکباری ترامپ برای ایجاد ناامنی در خاورمیانه است، ادامه داد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، مقتدرانه مقابل این تجاوز وارد شدند و کشتی‌های متخلف را مورد هدف قرار دادند و تا زمانی که آمریکا نظام قانون‌مند ایرانی را نپذیرد و ساز و کار مبتنی بر اراده ایرانی بر تنگه هرمز حاکم نشود این تنگه بسته‌ خواهد ماند.

امیر سرتیپ اکرمی نیا تصریح کرد: تجاوزات ننگین و شرارت آمریکایی ها نمی‌تواند تنگه هرمز را باز کند و تنها تمکین آمریکا به مفاد تفاهم نامه امضا شده در نشست اسلام آباد و دست برداشتن از شرارت‌ها و دشمن ستیزی و حاکم شدن قوانین ایرانی، راهکار بازگشایی تنگه هرمز خواهد بود.

وی با هشدار به رئیس جمهور آمریکا گفت: دولت آمریکا با هدف قرار دادن پایگاه های دفاعی وامنیتی ایران در داخل خاک سرزمینی جمهوری اسلامی ایران نمی‌تواند به هدف خود برسد، اما این را بداند که نیروهای مسلح ایران، از هر نقطه‌ای خاک این کشور این قدرت و توانمندی را دارد تا از تنگه هرمز حراست و کنترل کنند.

وی اضافه کرد: به مردم عزیز کشورمان قول خواهیم داد که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی بر سر این راهبرد ایستاده‌اند و تحت هیچ شرایطی اجازه کوچکترین دخالتی را به آمریکا نخواهند داد.

سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران همچنین به هشدار به کشورهای همسایه نیز گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچ گاه با کشورهای همسایه سر جنگ نداشته و ندارد، اما همسایگان ما نیز باید بدانند که در اختیار قرار دادن پایگاه به آمریکایی‌ها و اجازه شلیک به خاک ایران، پذیرفتنی نیست و بی‌پاسخ نخواهد ماند.

امیر سرتیپ اکرمی نیا ادامه داد: کشورهای همسایه با خرید تسلیحات آمریکایی وقرار دادن خاک سرزمینی خود برای پایگاه های آمریکایی درمنطقه قطعا باعث ایجاد امنیت برای این کشورها نخواهد شد و بدانند که امنیت وارداتی از سوی آمریکا برای این کشورها داومی نخواهد داشت.

سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران همچنین به دو راهبرد اساسی که از سوی رهبر شهید انقلاب برای نیروهای مسلح تبیین کرده بودند، اشاره و خاطرنشان کرد: رهبر شهید انقلاب بر قوی‌تر شدن توان رزمی و نظامی بالا تاکید زیادی داشتند و معتقد بودند که فرزندان ایران در نیروهای مسلح تاکنون توانستند با ایستادگی کامل در مقابل دو ارتش جنایتکار و تمام مسلح دنیا آنها را به عجز بکشانند که دستاورد بسیار بزرگ است.

سرتیپ اکرمی‌نیا با بیان اینکه هیچ کشوری در این سال‌ها حتی جرات شلیک یک تیر به سمت آمریکا را نداشته اما نیروهای مسلح ایران در جنگ تحمیلی سوم تمام پایگاه‌های ۱۷ گانه آمریکا در منطقه را منهدم ‌و به شدت تخریب کرد گفت: به واسطه تدابیر حکیمانه امام شهیدمان دشمن به استیصال کشیده شد و آمریکای مهاجم امروز با مقاومت فرزندان این مملکت تمام راهبردش نقش بر آب شده و به ناامیدی واستیصال رسیده است.

وی با اعلام اینکه آمریکا برای ورود و خروج از جنگ راهبردی ندارد، تصریح کرد: ترامپ هر روز یک حرف می زند، که نشان‌دهنده نداشتن هیچ راهبرد در جنگ برای پیشبرد و غافلگیری بزرگ است.

سخنگوی ارتش، با بیان اینکه بعثت مردم باعث غافلگیری بزرگ دشمن شد، افزود: آنها می‌خواستند با شهادت رهبر انقلاب، بزرگان نظام و بمباران نقاط مختلف کشور مردم را به خیابان بکشانند ولی هم‌اکنون بیش از ۱۳۵ شب است که مردم ضربه اساسی به دشمن وارد کردند.

سرتیپ اکرمی‌نیا خاطرنشان کرد: حضور حماسی مردم در میادین و خیابان‌های کشور در حمایت بی‌امان از نظام اسلامی، امام شهید، رهبر انقلاب و نیروهای مسلح، دشمنان را کاملا غافلگیر و سردرگم کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امروز آخرین مهلت بهره مندی از بخشودگی جرائم مالیاتی
والیبال لیگ ملت‌ها؛ نتایج روز چهارم هفته سوم، برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
صدور بیش از یازده هزار کارت سوخت درکرمان
هشدار دامپزشکی اردبیل درباره شیوع مجدد تب برفکی
هم‌افزایی رسانه ملی و عتبات عالیات هرمزگان برای پوشش مراسم اربعین حسینی
سامانه روایت‌ها، فرصتی برای ثبت پیشتازی خراسان جنوبی در عرصه تولید محتوا
شیر‌های کارخانه‌ای بدون استفاده از مواد نگهدارنده تولید می‌شوند
افزایش دمای هوا و ماندگاری هوای گرم در چهارمحال و بختیاری
اجرای عملیات آبخیزداری در ۱۰ درصد از اراضی بالادست تالاب‌ها
حمله موشکی دشمن آمریکایی به یک نقطه در شادگان
دستگیری شکارچیان غیر مجاز در مهدیشهر
حفظ اتحاد ملی و تکریم مردم مهمترین رویکرد بسیج ادارات در مراغه
آغاز پیوستگی مزارع الگویی بشرویه به شبکه ملی کشاورزی هوشمند
اعزام تیم‌های ارزیاب به مناطق زلزله‌زده سالند دزفول
مالزی گسترش شهرک‌سازی در اراضی اشغالی را به شدت محکوم کرد
دعوت ۱۱ بازیکن به اردوی تیم ملی بسکتبال سه نفره
تشخیص باکتری‌ها با لمس رباتیک
دشان: نیمه نخست فاجعه‌باری مقابل انگلیس داشتیم
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۸ تیر
اعزام بوکسور‌های ایران به اردوی مشترک ازبکستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نتایج آزمون سمپاد بزودی
ادامه روند صعودی قیمت طلا و سکه در بازار رشت، ۲۷ تیر ۱۴۰۵
فواد حسین: عراق برای ورود به جنگ تحت فشار است
به روزرسانی آمار تلفات آمریکایی‌ها در جنگ علیه ایران
راهنمای تصحیح آزمون‌های تیر و مرداد ماه ۱۴۰۵
حمله دشمن آمریکایی به مناطقی از هرمزگان
غریب‌آبادی: آمریکا راهکار دیگری را غیر از جنگ انتخاب کند
ملت ایران دشمن وحشی را از تجاوز پشیمان می کند
انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز
حمله دوباره دشمن متجاوز به زیرساخت‌های هرمزگان
فرماندهی ندسا:در ساعات گذشته ۴ کشتی متخلف متوقف شدند
حمله کوبنده سپاه به پایگاه آمریکا در الازرق اردن
مازندران قهرمان کشتی پیشکسوتان کشور
رهبر انقلاب: امضای رئیس‌جمهور آمریکا بی‌ارزش و نامعتبر است
کشور‌های میزبان متجاوزان آمریکایی آماده پاسخ متناظر باشند
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان  (۹ نظر)
به روزرسانی آمار تلفات آمریکایی‌ها در جنگ علیه ایران  (۳ نظر)
فواد حسین: عراق برای ورود به جنگ تحت فشار است  (۲ نظر)
با ادامه حملات آمریکا، تهاجم سنگین ایران آغاز خواهد شد  (۲ نظر)
ملت ایران دشمن وحشی را از تجاوز پشیمان می کند  (۲ نظر)
کشور‌های میزبان متجاوزان آمریکایی آماده پاسخ متناظر باشند  (۲ نظر)
افشاگری معاون رئیس جمهور آمریکا درباره اپستین  (۱ نظر)
حمایت قاطع ارتش از سپاه دربرابر اقدام خباثت‌آمیز انگلیس  (۱ نظر)
زیرساخت بزنید همه زیرساخت‌های باقی مانده منطقه را می‌زنیم  (۱ نظر)
حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری  (۱ نظر)
جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۲۶ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکایی‌ها هر لحظه خود را به ساعت صفر نزدیک‌تر می‌کنند  (۱ نظر)
حمله غافلگیرانه سپاه به مرکز فرماندهی عملیات دشمن در سوریه  (۱ نظر)
محل تجمع سربازان ارتش تروریستی آمریکا زیر حملات سپاه  (۱ نظر)
آتش‌سوزی ده‌ها هزار هکتار از جنگل‌های فرانسه  (۱ نظر)