• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۳۶۴۳
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۳
اجتماعی

تداوم توفان در تهران

سازمان هواشناسی کشور هشدار داد: امروز هم توفان گرد و خاک در بخش‌های جنوبی استان تهران و البرز ادامه دارد.

احد وظیفه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره توفان شب گذشته استان تهران و البرز و پیش‌بینی سازمان هواشناسی از وقوع آن گفت:  این توفان به سازمان‌ها و نهادهایی که در این رابطه اقداماتی را انجام می‌دهند گزارش شده بود و امروز نیز مرکز پیش‌بینی استان تهران اخطاریه‌ای را صادر کرده است.
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور پیش‌بینی توفان در تهران و البرز را مربوط به 2 روز گذشته دانست و افزود: دو روز قبل، توفان روز گذشته پیش‌بینی شده بود و دو اخطاریه نیز منتشر شد.
اقای وظیفه افزود : توفان روز گذشته تهران 2 ساعت قبل از آن که به تهران برسد رصد می‌شد و اخطاریه به تمامی سازمان‌ها و نهادهای مربوطه از جمله ستاد بحران وزارت کشور، شرکت فرودگاه‌ها، مرکز اطلاعات شهرداری تهران، مرکز اطلاعات پایگاه امداد و نجات و هلال‌احمر اطلاع‌رسانی شد که آمادگی لازم برای امداد و نجات احتمالی را داشته باشند.
وظیفه افزود: زمانیکه جبهه توفان در حال گذر بود کاهش دید به 50 متر رسید.
وی با اشاره به اینکه پایگاه داده‌ای برای گزارش خسارات در سازمان هواشناسی وجود ندارد، اعلام کرد: خسارتی به این سازمان گزارش نشد اما احتمالا در سطح شهر آسیب‌هایی به درختان وارد آمد.
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی، منشا توفان روز گذشته استان تهران و البرز را سیستم الگوی تابستانی در حال گذر بیان کرد و گفت: سیستم الگوی تابستانی در حال گذر با دریافت انرژی زیاد از خورشید و گرم‌شدن سطوح پایین جو و همچنین وجود رطوبت در تراز میانی جو، موج ناپایداری ایجاد کرد که با توجه به شرایط شهری در استان‌های تهران و البرز باعث توفان در این استان‌ها شد.
وضع شهری کلانشهرها به گونه‌ای است که به این قبیل توفان‌ها دامن می‌زند و اگر همین شدت باد در دشت گیلان اتفاق بیفتد تنها وزش باد روی می‌دهد در حالیکه در استان‌هایی مانند تهران و البرز وزش باد با گرد و خاک و احتمالا خسارت همراه است.
وی همچنین افزود: ترکیب باد گرم و وضعیت سطح زمین در جنوب و غرب استان تهران و استان البرز که به کانون گرد و خاک تبدیل شده‌ است باعث ایجاد این قبیل از توفان‌ها می‌شود.
وظیفه در تشریح وضعیت جوی کشور برای امروز و احتمال وقوع طوفان در استان‌های البرز و تهران گفت: امروز در استان تهران و البرز رشد ابرهای کومولوسی را که معرف توفان است به همراه افزایش ابر و وزش باد شدید در بعدازظهر و اوایل شب خواهیم داشت که در مناطق جنوبی استان‌های تهران و البرز که بارش‌ها اندک است با گرد و خاک همراه می شود و در مناطق شمالی استان‌های مذکور بارش باران مانع ایجاد گرد و خاک خواهد شد.  
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در پاسخ به شایعاتی که در شبکه‌های اجتماعی در ارتباط با وقوع همزمان توفان و زلزله مطرح شده است نیز گفت: با وقوع زلزله و ایجاد شکاف بر روی سطح زمین، رطوبت خاک انباشت می‌شود که می‌تواند در سطوح پایین جو، تولید ابر کند و این رخداد پس از وقوع زلزله شکل می‌گیرد. به نظر می‌رسد این مساله منشا علمی ندارد و در حد شایعه است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۸ دی ۱۴۰۴
همزیستی بین ادیان در ایران سند افتخار و الگویی جهانی است
خبر‌هایی از جلسات هماهنگی برگزاری آیین اعتکاف
ثبت ۳۵ میلی‌متر بارش در بافت
شهید سلیمانی، الگوی جاودانه خادمان نظم و امنیت
کشف انواع لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در صومعه سرا
نارضایتی کاسبان از نوسان شدید نرخ ارز و قیمت اجناس
دانش هسته‌ای نجات بخش جان بیماران سرطانی
پرورش استعداد‌های ورزشی بم ؛الگویی از امید و استقامت
ارزیابی منازل خسارت دیده بر اثر سیلاب در خوزستان
پیروزی تیم بسکتبال پالایش نفت آبادان مقابل استقلال تهران
اعتمادسازی، اساس مشارکت مردم در انتخابات است
مسدود شدن۴ جاده اصلی جنوب آذربایجان غربی به علت کولاک
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
بازدید از شرکت صنایع فولاد مشیز بردسیر
برف؛ عروس زاگرس را سفیدپوش کرد
سفر استانی معاون اجرایی رئیس جمهور
برگزاری رزمایش دریایی چین
درگیری پلیس ترکیه با اعضای گروه تروریستی داعش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واریز سود سهام عدالت در بیست و هفتم دی
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ
فریدونشهر برفی‌ترین منطقه نصف جهان
نمایش اقتدار پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در قاب تلویزیون
تعطیلی برخی مدارس آذربایجان غربی در ۸ دی ماه
درگذشت حضرت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری
رد درخواست سروش رفیعی در کمیته استیناف
پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا
واریز سود سهام عدالت همزمان با عید مبعث
افزایش ۲۰درصدی حقوق‌کارمندان درلایحه بودجه اصلاح شود
پخش زنده پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در کانون پرورش فکری اهواز
مشکلات ساختاری اقتصاد؛ علت التهابات ارزی
ایران در جمع ۱۰ کشور برتر جهان در چرخه کامل فناوری فضایی
ارومیه با افزایش ۳ منطقه و ۱۴ ناحیه رسماً به جمع کلان‌شهر‌های کشور می‌پیوندد
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
پیش‌بینی هواشناسی تا سه‌شنبه، برف و باران و وزش باد  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پویش «مامان بابام، نور چشام»، در شبکه نهال  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)