همايش بين المللي حمايت از مردم و دولت سوريه در رم
همايش بين المللي حمايت از مردم و دولت سوريه با حضور جمعي از شخصيت ها و فعالان سياسي و فرهنگي کشورهاي مختلف جهان در رم پايتخت ايتاليا برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاري صدا و سيما ، شرکت کنندگان در اين همايش با تاکيد بر اين که بحران سوريه بايد به دست مردم اين کشور حل وفصل شود، اين بحران را ناشي از کمک هاي غرب به تروريست ها در سوريه و عراق دانستند. يک کارشناس سياسي ايتاليايي گفت: « دولت هاي اروپايي در بحران سوريه سهم بسزايي داشته اند و به قصد دشمني با بشار اسد به گروه هاي تروريستي در اين کشور کمک کرده اند.وي افزود: اروپا هم اکنون مدعي يافتن راه حلي براي بحران سوريه است که خود مولد ان بوده است».
در اين همايش بر ضرورت گسترش تلاش هاي بين المللي براي کمک به ملت سوريه تاکيد شد. خانم « ادا اپديزانو » رئيس انجمن بشردوستانه « هويت و همبستگي » گفت: « در سفري که اخيرا به سوريه داشتيم از نزديک شاهد اقدامات تروريسم بين المللي عليه ملت سوريه بوديم. گروه هاي تروريستي از جمله داعش از حدود 5 سال گذشته علاوه بر به خاک و خون کشيدن مردم سوريه، بسياري از اماکن مقدس مسيحيان، مسلمانان و همچنين اثار باستاني اين کشور تاريخي را نابود کرده است ».در اين نشست اعلام شد بحران سوريه فقط از طريق گفتگوهاي سياسي قابل حل است.