• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۹۹۰۷۱
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
در گفتگوی ویژه بیان شد؛

نیازمند 115 هزارتخت بیمارستانی هستیم

قائم مقام وزیر بهداشت گفت: 57 درصد تخت های بیمارستانی کشور فرسوده است و نیاز به یکصد و 15 هزار تخت جدید داریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر ایرج حریرچی در  برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: بر اساس محاسبات با نرخ کنونی ایجاد این تخت ها نیازمند 86 هزار و 200 میلیارد تومان اعتبار است. 
وی گفت: این در حالیست که متوسط اعتبارات عمرانی وزارت بهداشت و درمان در سال های گذشته، سالانه یک هزار و میلیارد تومان بود.
قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در پنج دهه اخیر نگاه خاصی به حوزه سلامت در دولت ها وجود نداشت افزود: کمبودهای چند دهه ای با اقدامات یکی دو ساله جبران نمی شود.
حریرچی گفت: با وجود اقدامات مثبت دو سال گذشته به ویژه در اجرای طرح تحول سلامت همچنان شاهد کمبودهایی در زیرساخت ها، درمان، آموزش و پژوهش، پایگاههای بهداشتی و مراکز بهداشتی ـ درمانی شهری و روستایی وجود دارد.
وی گفت: برای رفع این کمبودها علاوه بر سرمایه گذاران داخلی به سرمایه گذاری خارجی هم نیازمندیم تا از فضای بسیار مناسب و امن سرمایه گذاری در حوزه سلامت در کشور استقبال کنند. 
قائم مقام وزیر بهداشت با بیان اینکه در یک ماه اخیر وزارت بهداشت میزبان 10 هیات خارجی بوده است افزود: روش ما در سرمایه گذاری در حوزه سلامت سرمایه گذاری و بهره برداری است.
قائم مقام وزیر بهداشت افزود: تمایل داریم تا سرمایه گذاران داخلی و خارجی پس از ساخت بیمارستان ها خودشان از آنها بهره برداری کنند و وزارت بهداشت از آنها خرید خدمات داشته باشد. 
حریرچی با اشاره به برگزاری همایش ملی فرصت های سرمایه گذاری در حوزه سلامت در روز سه شنبه در تهران گفت: در این همایش طرح هایی برای ایجاد 40 هزار و 500 تخت، در 24 بیمارستان با سرمایه گذاری 21 میلیارد تومان  رونمایی می شود. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: پزشکان سرمایه گذار در بیمارستان های خصوصی در تهران و در دیگر استان ها به صف ایستاده اند تا برای افزایش تعداد 10 تا 12 هزار تختی کنونی بیمارستان های خصوصی مجوز جدید دریافت کنند. 
قائم مقام وزیر بهداشت با بیان اینکه در کشورهای توسعه یافته علاوه بر پزشکان، سرمایه گذاران دیگری هم در بخش سلامت وارد می شوند؛ افزود: در بیمارستان های خصوصی کشورمان میزان پرداختی ها به غیر از پزشکان 60 درصد بالاتر از بخش دولتی است. 
وی گفت: باید افراد اقتصاددان که مدیریت اقتصادی بهتری دارند در حوزه سلامت و ایجاد بیمارستان های خصوصی وارد شوند. 
حریرچی افزود: با توجه به افزایش جمعیت و ترکیب بیماری ها گزینه ای جز امکانات بهداشتی و درمانی کشور نداریم. 
قائم مقام وزیر بهداشت با اشاره به قرارداد یک هزار میلیارد تومانی با شرکت الغدیر وابسته به وزارت دفاع برای ایجاد سه مرکز جامع سرطان در مدت 18 ماه گفت: این سرمایه گذاری معادل کل بودجه عمرانی یک ساله وزارت بهداشت و درمان است. 
وی افزود: با یک شرکت از یکی از  کشورهای جنوب شرق آسیا قراردادی به ارزش پنج هزار میلیارد تومان در دست انعقاد داریم که تا یک ماه آینده نهایی خواهد شد.
مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم در این برنامه با رد برخی نظرها در خصوص سودده نبودن بیمارستان های خصوصی گفت: اگر شرایط سرمایه گذاری در بیمارستان های خصوصی بد بود این همه از آن استقبال نمی شد و مجوز بیمارستان های خصوصی خرید و فروش نمی شد.
دکتر داود دانش جعفری با بیان اینکه 20 تا 25 درصد سهم تخت های بیمارستانی در کشور در اختیار بخش خصوصی است افزود: همه این بیمارستان ها با ظرفیت خوبی در حال کار هستند. 
وی با بیان اینکه تاکنون پزشکان گارد را برای ورود غیرپزشکان در سرمایه گذاری در بیمارستان های خصوصی باز نکرده اند ؛افزود: در پی آنیم که شرایطی فراهم شود تا سرمایه گذاران غیرپزشک   هم در حوزه سلامت و ساخت بیمارستان ها ورود کنند. 
مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به سود بالای بیمارستان های خصوصی اشاره کرد و افزود: بیمارستان های خصوصی با 50 تا 60 درصد ظرفیتشان در حال کار هستند اما باز هم سودآورند. 
دانش جعفری با بیان اینکه بیمارستان های خصوصی به جای اینکه سهامی باشند تخت محور بوده اند ؛افزود: در بعضی مواقع تخت ها را به عنوان سهام می فروختند و پرداختی های بیماران به بیمارستان ها و پزشکان را از هم جدا می کردند که این روش ها باید اصلاح شود. 
وی با بیان اینکه سرمایه گذاری در هر بخشی باید بازده داشته باشد؛افزود: تعرفه های درمانی در بخش خصوصی در قدیم 10 برابر بخش دولتی بود که الآن 4 برابر شده است. 
مشاور عالی وزیر بهداشت و درمان با اشاره به اینکه امکان خرید خدمت در بخش خصوصی در حوزه سلامت با مصوبه ای در مهر 94 در دولت فراهم شده است گفت: بر اساس این مصوبه بیمارستان های خصوصی بر اساس تعرفه دولتی خدمات می دهند و مابه التفاوت را دولت پرداخت می کند و این بیمارستان ها موظفند همه بیمه ها از جمله تأمین اجتماعی و خدمات درمانی را پوشش دهند. 
مدیرعامل یک بیمارستان خصوصی در تهران هم در ارتباط تلفنی با این برنامه با بیان اینکه سرمایه گذاری در بخش بیمارستان های خصوصی سودآور نیست افزود: پزشکی و درمان تنها حرفه ای است که امور آن تابع دو وزارتخانه بهداشت و درمان و کار و امور اجتماعی است. 
دکتر وحید عابدین زاده افزود: این مسئله به هیچ وجه با هم سنخیت ندارد به طوری که پرداختی های پزشکان را وزارت کار و امور اجتماعی و تعرفه ها را وزارت بهداشت و درمان تعیین می کند. 
وی با بیان اینکه سرمایه گذاران در بخش خصوصی بیمارستانی در تهران صرفاً‌ پزشکان هستند افزود: 90 درصد بیمارستان های خصوصی تهران ضررده هستند و به جز دو سه بیمارستان در سال های گذشته هیچ بیمارستان خصوصی سود سهام پرداخت نکرد؛ چون سودی نداشتند. 
مدیرعامل این بیمارستان خصوصی در تهران با بیان اینکه تا چهل سال قبل سرمایه گذارانی غیر از پزشکان هم در حوزه سلامت سرمایه گذاری کرده بودند ؛ افزود: این افراد به خاطر اینکه سودی به دست نمی آوردند به تدریج از این کار خارج شدند. 
عابدین زاده افزود: اگر سرمایه گذاری در بخش خصوصی بیمارستانی سودآور بود افرادی که شم اقتصادی خوبی دارند در آن شریک می شدند یا سرمایه گذاری می کردند.
وی گفت: هیچ قانونی که مانع ورود افراد غیرپزشک در سرمایه گذاری در حوزه سلامت باشد وجود ندارد. 
 این سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه سلامت افزود: بیمارستان هایی که هزینه هایشان به صورت تصاعدی و آزاد پرداخت می شود و دولت هم به آنها هیچ کمکی نمی کند سودآور نخواهند بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقامه نماز باران در چهارمحال و بختیاری
برترین های جشنواره صنایع خلاق معرفی شدند
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ صعود ریحانه رضایی به یک چهارم نهایی شمشیربازی
چابهار قطب ورزش‌های آبی و ساحلی کشور
رفع موانع تولید اولویت مدیریت آذربایجان شرقی
هشدار نسبت به افزایش کشته‌های تصادفات محور‌های فرعی و روستایی خوزستان
آغاز به کار دومین دوره «جام رسانه امید»
معرفی برترین های پویش هواتو مثبت کن در شیراز
آغاز ساخت ۹ فضای آموزشی جایگزین مدارس سنگی در کرمان
بازگشایی محور خلیج‌فارس به دلیران و برقراری عبور و مرور
معاون باشگاه پرسپولیس: هواداران منتظر اتفاقات خوبی باشند
راهکار‌های علمی و عملی برای مدیریت چالش‌های کشاورزی در جنوب خوزستان
بحران کم‌سابقه خشکسالی و ضرورت مدیریت مصرف آب در هرمزگان
اقامه نماز باران در مسجد مقدس جمکران
استقبال اتاق بازرگانی اهواز از الحاق انجمن انبوه‌سازان
برگزاری یادواره شهدای جنگ ۱۲ روزه در خرم آباد
روابط ایران و عمان با قدرت، استحکام و آینده‌نگری تداوم خواهد یافت
دستگیری شکارچیان غیر مجاز قبل از شروع به شکار در شهرستان ارومیه
قیمت پایه هر لیتر بنزین سوپر، ۶۵ هزار و ۸۰۰ هزار تومان
برگزاری سومین سالگرد شهیدان دانیال رضا زاده و حسین زینال زاده در مشهد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه‌ای برای بارگذاری اسناد قولنامه‌ای راه اندازی می‌شود
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعتراف تاریخی ترامپ
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
واکنش‌ها به یک انتصاب
پیگیری یک وعده
آیین تکریم و معارفه مدیرکل استاندارد استان همدان
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)