• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۷۳۷۷۲
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۴
بین الملل » غرب آسیا
همزمان با ضربات سنگین مقاومت بر پیکر تروریست ها؛

نعیم قاسم: هرگز اجازه نخواهیم داد سوریه تجزیه شود

معاون دبیر کل حزب الله لبنان با تاکید بر ادامه نبرد نیروهای مقاومت در حلب گفت: نشانه های پیروزی بر تکفیری ها به روشنی دیده می شود

نعیم قاسم: هرگز اجازه نخواهیم داد سوریه تجزیه شودبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما معاون دبیر کل حزب الله لبنان با تاکید بر ادامه نبرد نیروهای مقاومت در حلب گفت: نشانه های پیروزی بر تکفیری ها به روشنی دیده می شود. 
شیخ نعیم قاسم در گفتگوی ویژه با پایگاه خبری «العهد» لبنان تاکید کرد: با فداکاری به نبرد در سوریه ادامه خواهیم داد. ما می خواهیم طرح تکفیری ها را شکست دهیم و نشانه های پیروزی به روشنی نمایان شده است. 
وی گفت: نشانه های پیروزی ما در سوریه آشکار شده است و به نظر ما این جنگ تنها جنگ سوریه نیست بلکه جنگ لبنان، فلسطین و منطقه است. این جنگ، جنگ حاکمیت، استقلال و آزادسازی است و به زودی ما به پایان خوش و پیروزی نهایی خواهیم رسید. وی خاطر نشان کرد: گروههای فعلی در پی مواضع حمایت گرانه آمریکا و اسرائیل همچنان به این نبرد ادامه می دهند.
نعیم قاسم با تاکید بر اینکه ما هرگز به تکفیری ها و غربی ها اجازه تجزیه سوریه را نخواهیم داد گفت: مقاومت، ارتش سوریه و همپیمانان آن توانستند شکست سنگینی به آنها وارد کنند و با محاصره آنها در شرق حلب همه راههای کمک رسانی به تکفیری ها را مسدود کردند. 
وی افزود: ما معتقدیم راهی برای بازگشت وجود ندارد و تلفات پیاپی و سنگینی به آنها وارد خواهد شد. بهترین نشانه این مسئله حملات مایوسانه تکفیری ها با هزاران تن از نیروهایشان است که نتیجه آن کشته یا زخمی شدن صدها تن از آنهاست.  
معاون دبیر کل حزب الله لبنان افزود: علت کمک ما به برادرانمان در سوریه این عقیده بود که این جنگ، جنگ یک امت است. ما معتقدیم هر سرزمینی فقط به دست مردمش آزاد خواهد شد و این چیزی است که اکنون در سوریه در حال اتفاق است. 
وی گفت: هنگامی که رئیس جمهور جدید آمریکا در 2017 رسما آغاز به کار کند، دولت جدید آمریکا محاسبات دیگری درباره سوریه خواهد داشت و مدت زمان ادامه جنگ را تعیین خواهد کرد. با این حال ما تا طولانی ترین زمان ممکن به جنگ ادامه خواهیم داد و تا زمان براندازی این طرح عقب نخواهیم نشست. 
شیخ قاسم خاطر نشان کرد: گروه داعش برای آمریکایی ها خطرساز شده است. آنها برای نابودی طرح مقاومت این گروه را ایجاد کردند و پس از توسعه آن تصمیم گرفتند از دستش راحت شوند. حمایت آنها از نبرد موصل بهترین نشانه این مسئله است.
شیخ قاسم درباره مسئله لبنان تاکید کرد: حزب الله از دو سال و نیم پیش بر نامزدی میشل عون اصرار داشت و همین برای ما پیروزی بود. 
ما برای تشکیل نهادها و بهبود اوضاع معیشتی با رئیس جمهور میشل عون به طور کامل همکاری می کنیم. 
شیخ قاسم درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت: برای حزب الله مهم نیست نامزد پیروز انتخابات آمریکا هیلاری کلینتون دموکرات باشد یا دونالد ترامپ جمهوری خواه. سیاست آمریکا ثابت کرده است که برای ما یکسان است و اگر هم روش سیاست آمریکا تغییر کند اما هدفش یکی است که همان حمایت از رژیم اسرائیل و نابودی محور مقاومت است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال روزانه حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور
اجرای پویش «سلام محله» در استان همدان
پنجاه و سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین
بررسی یکی از شاخص‌ترین نسخه‌های خطی در کاخ گلستان
بارش برف و باران در محور‌های مواصلاتی استان البرز
جام اتحادیه انگلیس، آرسنال اولین فینالیست شد
 پیام رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عج)
هوای برفی شهرکرد
بسته شدن راه ارتباطی همه روستاهای الیگودرز بر اثر بارش برف
اعلام نتایج سه آزمون استخدامی
لایحه بودجه ۱۴۰۵ از هفته آینده در جلسات علنی بررسی می‌شود
پیام تسلیت نماینده مردم یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
آغاز و افتتاح طرح‌های عمرانی در سفر استاندار به دره‌شهر
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان ۱۵ بهمن
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
فراخوان جشنواره رسانه ای مساجد استان اردبیل منتشر شد
آغاز پویش سلام محله در لنجان اصفهان
رقابت ۱۷۴ شرکت‌کننده در جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان
کشف ۴ قلم کوزه سفالی در تپه انذر طارم زنجان
جشن مردمی نیمه شعبان در ساری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
رزمایش اقتدار ورزش ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)