• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۲۹۷۸
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۴
بین الملل » غرب آسیا
گزارش اختصاصي؛

پیدا شدن جنازه نظامی صهیونیست؛ ابزار تبلیغاتی نتانیاهو

جنازه نظامی صهیونیست، تهدید منابع نفت و گاز و تجاوز به مرز‌های لبنان، ابزار تبلیغاتی نتانیاهو در آستانه انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، پیدا شدن جنازه نظامی صهیونیست بعد از ۳۸ سال به ابزار تبلیغاتی نتانیاهو بدل شد.
رسانه‌های لبنانی پیدا شدن جسد یکی از نظامی صهیونیست بعد از ۳۸ سال را بخشی از طرح تبیلغاتی بنیامین نتانیاهو برای انتخابات پارلمانی ۲۰۱۹ این رژیم عنوان کردند.
بنیامین نتانیاهو که در سال‌های اخیر با اتهام فساد مالی خود و همسرش مواجه است برای انحراف افکار عمومی به طور همزمان چندین طرح تبیلغاتی با محوریت لبنان و حزب الله را دنبال می‌کند، تهدید تصاحب منابع نفت و گاز در منطقه نفتی بلوک شماره نه لبنان یکی از این طرح هاست، ادعای واهی وجود تونل‌های منتسب به حزب الله در مرز لبنان و فلسطین اشغالی نیز دیگر طرح تبیلغی نتانیاهو برای انتخابات بود.
امضای سند غیر قانونی توسط رییس جمهور امریکا و به رسمیت شناختن الحاق جولان اشغالی سوریه و مزارع شبعا و منطقه غجر لبنان به عنوان بخشی از رژیم صهیونیستی، هم در فاصله یک ماه مانده به انتخابات پارلمانی این رژیم صورت گرفت.
محمد طی کارشناس سیاسی در این زمینه به خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: تهدید مرز‌های آبی لبنان به ویژه در منطقه بلوک نفتی شماره نه، در یکسال اخیر شدت بیشتری گرفته است و در کنار آن تجاوزات مرزی با ادعای واهی تونل‌های حزب الله در مرز‌های جنوبی لبنان با فلسطین هم یک موج پر سر و صدای رسانه‌ای بود، اما موضع مقامات لبنانی و اعلام آمادگی قاطع حزب الله، این تهدید‌ها را در حد حرف باقی گذاشته، و این نشان دهنده‌ی استفاده تبلیغاتی از این حرفهاست.
به نوشته رسانه‌های لبنانی؛ پیدا شدن جسد نظامی صهیونیست بعد از سی و هشت سال توسط تروریست‌های مورد حمایت امریکا و رژیم صهیونیستی در سوریه نیز در این مقطع زمانی جزیی از سناریو تبلیغاتی نخست وزیر رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود.
سهیل ناطور تحلیل گر سیاسی هم درباره پیدا شدن جسد این نظامی به خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: بازگشت جسد نظامی صهیونیست که توسط تروریست‌های امریکایی – صهیونیستی در سوریه پیدا شد، ابزاری تبلیغی برای نتانیاهو است تا ذهن‌ها را از مسئله فساد مالی خود و همسرش در آستانه انتخابات این رژیم منحرف کند البته صهیونیست‌ها انهدام ۸۰ تانک و هلاکت ۳۰ نظامی خودشان را در سال ۱۹۸۲ در لبنان باز به خاطر آوردند. نظامیان صهیونیست در سال ۱۹۸۲ پس از حمله به سایت پدافند سوریه که در خاک لبنان و منطقه بقاع مستقر بود، تجاوز زمینی به این منطقه را آغاز کردند، اما با مقاومت نیرو‌های سوریه ۸۰ تانک منهدم شد و ۳۰ نظامی صهیونیست به هلاکت رسیدند.
زخاریا (زکریا) باومل یکی از نظامیانی بود که در جریان این تجاوز ناپدید شد.
رهبران احزاب مختلف صهیونیستی پارلمان رژیم صهیونیستی در بیست و چهارم دسامبر ۲۰۱۸ (سوم دی ماه ۱۳۹۷) موافقت کردند که پارلمان این رژیم منحل و انتخابات پارلمانی پیش از موعد هفت ماه زودتر، نهم آوریل ۲۰۱۹ (بیستم فروردین ماه ۱۳۹۸) برگزار شود.
علت این تصمیم اختلافات شدید احزاب متحد با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم اعلام شد.
بنیامین نتانیاهو که چهارمین دوره نخست‌وزیری خود را سپری می‌کند، اکثریت شکننده‌ای را در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) در اختیار دارد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مصاحبه ها:
۱- سهیل ناطور – تحلیل گر مسایل بین الملل
۲- محمد طی - کارشناس سیاسی
۳- شهروند لبنانی از اهالی شبعا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی کتاب‌هایی برای کودک و نوجوان درباره امام زمان (عج)
آغاز مرحله اول المپیاد‌های علمی دانش آموزی
عملیات مرمت کارخانه تاریخی ریسباف اصفهان تمدید شد
رادیو صبا با «هنرستان» در قلب جشنواره فیلم فجر
تداوم بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
صدور مجوز احداث ۴۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در نیشابور
اسامی داوران ۳ بازی از هفته بیستم لیگ برتر فوتبال
اجرای موفق طرح کالابرگ الکترونیکی در بوشهر/ آغاز مرحله دوم از ۱۵ بهمن
لیگ برتر والیبال مردان؛ برنامه هفته‌های پانزدهم تا هفدهم
پایان هفته چهاردهم لیگ برتر والیبال با برتری مدعیان
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
جان باختن یک شهروند تربت جامی بر اثر نشت اسید در شهرک صنعتی
مساجد کیش، پایگاه هویت دینی و مشارکت اجتماعی در جامعه
توسعه فضای سبز اهواز با کاشت گل‌های کاغذی
غبارروبی حرم مطهر سبزقبا (ع) به مناسبت نیمه شعبان
تحقق ۱۰۰ درصدی و افزایش سهم درآمد خوزستان
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ختم پرونده اختلافی ۸ ساله در دزفول به صلح و سازش
سازش ۷۴۰ پرونده در شورای حل اختلاف حمیدیه
حضرت امام مهدی (عج) امید زنده بشریت برای رسیدن به عدالت، امنیت و آینده‌ای روشن هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رزمایش اقتدار ورزش ایران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)