• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۸۴۸۰
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۹
کیش » اجتماعی

اجرای طرح های گردشگری خاص با استانداردهای بین المللی در کیش

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از اولویت اجرای طرح‌های گردشگری ویژه با استاندارد‌های ملی و بین المللی در جزیره خبر داد.

اجرای طرح های گردشگری خاص با استانداردهای بین المللی در کیشبه گزارش خبرگزاري صداوسيما مركز كيش، غلامحسين مظفری در دیدار با سرمایه گذار و مجریان طرح گردشگری"ونیز کیش"با اشاره به جایگاه جزیره کیش به عنوان مقصد مطلوب گردشگری درکشور و منطقه گفت: باتوجه به سطح توقع ملی از جزیره کیش و انتظار هموطنان برای وقوع رویدادهای بسیار خوب در حوزه گردشگری این منطقه، اجرای طرح های خاص و فعالیت هایی با کیفیت بالا و استانداردهای ملی و بین المللی از اولویت های سازمان منطقه آزاد کیش است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، با بیان اینکه معیار و شاخص های ما برای انتخاب طرح های گردشگری و عمرانی تعریف شده و مشخص است افزود: از سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی نیز انتظار می رود در مقوله تامین منابع مالی مشخص و شفاف بوده و با نگاهی ملی طرح های منحصر بفرد و خاص با استانداردهای بالا را در جزیره کیش اجرا کنند.
وی طرح گردشگری "ونیز کیش"را طرحی جذاب برای این جزیره برشمرد و افزود: افراد زیادی متقاضی اجرای طرح های خاص نظیر این طرح در جزیره زیبای کیش هستند و اولویت با سرمایه گذارانی است که در مقوله تامین اعتبارو اجرای استاندارد های ملی و بین المللی جدیت و توان تخصصی لازم را داشته باشند.
مظفری با اشاره به منابع مالی، سرمایه های انسانی خوب و متخصص و ظرفیت های ارزشمند جزیره کیش برای توسعه صنعت گردشگری و جذب سرمایه گذاری های کلان داخلی و خارجی گفت: ما آماده حمایت همه جانبه از فعالان اقتصادی جزیره کیش هستیم و در جهت تسهیل شرایط فعالیت سرمایه گذاران و رفع مشکلات احتمالی آنها در چار چوب قوانین و مقرارت، تمام توان خود را بکارمی گیریم.
یعقوبی مدیر عامل شرکت مهان ساحل سازه کیش و سرمایه گذار طرح پیشنهادی ونیز کیش در این نشست با اشاره به ضرورت اجرای طرح های خاص در جزیره کیش برای افزایش ورود گردشگران گفت: طرح هایی چون"ونیز کیش"می تواند به عنوان یک جاذبه نوین گردشگری تمایل گردشگران بین المللی را برای سفر به این منطقه و مدت اقامت آنها را افزایش دهد.
به گفته وی طرح "ونیز کیش " یک مجموعه بزرگ گردشگری تجاری شامل بخش های جاذبه های گردشگری، مراکز خرید، هتل و اماکن اقامتی و پذیرایی و ویلاهای شخصی است که با معماری زیبا در بخش غربی جزیره کیش ساخته می شود. در این طرح که اجرای آن در مجاورت ساحل موجب توسعه بخش غربی جزیره کیش می شود آب دریا از طریق کانال هایی در سطح مجموعه به گردش درآمده و با حفاظت کامل از اکوسیستم ساحلی فضای زیبایی را برای گردشگران ایجاد می کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح خانه موسیقی تهران
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
رزمایش اقتدار ورزش ایران
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)