• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۴۳۸۶
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۴
فارس » سیاسی

افزایش مجدد نرخ رشد ابتلا به کرونا در ایران

در دهه سوم اردیبهشت ماه میزان رشد متوسط روزانه مبتلایان ویروس کرونا در ایران از ۱.۴ درصد به ۱.۴۸ درصد افزایش یافته است.

افزایش مجدد نرخ رشد ابتلا به کرونا در ایرانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز فارس سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) از انتشار آخرین گزارش تحلیلی سامانه نماگر کووید ۱۹ در دنیا و ایران در این پایگاه خبر داد و میزان رشد متوسط روزانه مبتلایان به این ویروس طی دهه دوم اردیبهشت در دنیا را کاهشی اعلام کرد.

 محمدجواد دهقانی گفت: برابر آمارها، میزان رشد متوسط روزانه مبتلایان به کووید۱۹ طی دهه دوم اردیبهشت در جهان از ۲.۶۵ درصد در دهه دوم اردیبهشت به ۱.۷۸ درصد در دهه سوم اردیبهشت کاهش یافته، اما در ایران میزان رشد متوسط روزانه در همین بازه زمانی از ۱.۴ درصد به ۱.۴۸ درصد افزایش یافته است.

او افزود: متوسط نرخ رشد روزانه بیماری در کشور در دهه دوم فروردین ماه ۵.۳۷ درصد بود که در دهه سوم همین ماه به ۲.۴۵ و دردهه اول اردیبهشت به حداقل میزان خود در طول ۳ ماه گذشته یعنی ۱.۳۲درصد کاهش یافته بود. متاسفانه این میزان متوسط رشد روزانه در دهه دوم اردیبهشت به ۱.۴ افزایش و در دهه سوم مجددا به ۱.۴۸ درصد افزایش یافت و این در حالی است که روند رشد متوسط روزانه سایر کشور‌ها در همین بازه زمانی کاهشی بوده است

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) تاکید کرد : با توجه به اینکه روند رشد متوسط روزانه دنیا و نیز سایر کشور‌ها در طول یک ماه گذشته به طور مستمر کاهشی بوده است ادامه این روند برای کشور نگران کننده است.

  •  پایگاه استنادی علوم جهان اسلام برای تسریع فرایند اطلاع رسانی در زمینه یافته‌های جدید علمی در مورد ویروس کووید-۱۹ و کمک به پژوهشگران، سیاست‌گذاران حوزه سلامت و عموم مردم و نیز پاسخ دهی مطلوب به همه گیری جهانی، سامانه نماگرکووید-۱۹ (ISC COVID-۱۹ Visualizer) را از ابتدای بروز بیماری راه‌اندازی کرده است.

  • اطلاعات این پایگاه شامل جدیدترین مقالات علمی تمام متن منتشرشده و پیش چاپ و نیز آمار مربوط به وضعیت انتشار بیماری بر اساس نقشه جهانی از وضعیت همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ بوده و با جستجو در آن تازه‌ترین آمار مبتلایان، مرگ و میر، درمان‌شدگان و همچنین نسبت‌های ابتلا به جمعیت به تفکیک هر کشور و مقایسه بر اساس نمودار زمانی-مکانی قابل مشاهده است.

  •  این سامانه به درخواست سازمان همکاری‌های اقتصادی کشور‌های عضو دی هشت (D ۸) برای بهره برداری کشور‌های عضو، در ماه گذشته با حضور نمایندگان کشور‌های عضو این سازمان به دعوت مرکز بهداشت و حمایت اجتماعی سازمان D ۸ (D ۸-HSP) و نیز مرکز بهداشت جهانی (Chatham House) لندن به صورت ویدیو کنفرانس رونمایی و در وبگاه آن سازمان به آدرس (http://developing ۸.org/) قرار گرفت.

  • افزایش مجدد نرخ رشد ابتلا به کرونا در ایران در حال حاضر حدود ۱۸۰۰۹ مدرک از آخرین یافته‌های علمی در خصوص ویروس کووید-۱۹ در قالب مقاله تمام متن چاپ شده و پیش چاپ در این سامانه در دسترس محققان و پژوهشگران قرار دارد و البته این اطلاعات به طور روزانه به روز رسانی می‌شود. از این تعداد پژوهش، کشور‌های آمریکا، چین و انگلیس به ترتیب با ۲۸۱۲، ۲۴۰۶و ۱۲۲۴ مقاله بیشترین مشارکت علمی را در مقایسه با سایر کشور‌های دنیا در این حوزه داشته‌اند. سایر کشور‌ها از جمله ایتالیا (۱۱۷۹ مدرک)، فرانسه (۴۴۷ مدرک)، کانادا (۴۳۹ مدرک)، هند (۴۱۷ مدرک)، آلمان (۴۱۲ مدرک) و استرالیا (۳۳۵ مدرک) به ترتیب در جایگاه‌های چهارم تا نهم قرار دارند. کشور ایران با ۲۸۳ مقاله جایگاه دهم دنیا را در پژوهش و تحقیق و یافته‌های جدید در خصوص ویروس کووید-۱۹ دارد.

  •  در این سامانه همچنین مجموعه‌ای از دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های صادر شده توسط سازمان‌های معتبر دنیا از جمله سازمان بهداشت جهانی (WHO) در حوزه بهداشت، سلامت و مقابله با شیوع بیماری کووید –۱۹ قرار دارد که می‌تواند مورد استفاده عموم قرار گیرد.

         بیشتر بدانید :
    افزایش مجدد نرخ رشد ابتلا به کرونا در ایرانپایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) یک سامانه اطلاع رسانی علمی است که درصدد تجزیه و تحلیل مجلات علمی کشورهای اسلامی بر اساس معیارهای علم سنجی معتبر است .
    ایران بعد از ایالات متحده که 60 سال در مطالعات استنادی تجربه دارد و نیز بعد از کشور هلند ، سومین نظام استنادی جهان را بنیانگذاری کرده‌ است .
    دفتر اصلی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری خاورمیانه و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در شیراز است .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی کتاب‌هایی برای کودک و نوجوان درباره امام زمان (عج)
آغاز مرحله اول المپیاد‌های علمی دانش آموزی
عملیات مرمت کارخانه تاریخی ریسباف اصفهان تمدید شد
رادیو صبا با «هنرستان» در قلب جشنواره فیلم فجر
تداوم بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
صدور مجوز احداث ۴۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در نیشابور
اسامی داوران ۳ بازی از هفته بیستم لیگ برتر فوتبال
اجرای موفق طرح کالابرگ الکترونیکی در بوشهر/ آغاز مرحله دوم از ۱۵ بهمن
لیگ برتر والیبال مردان؛ برنامه هفته‌های پانزدهم تا هفدهم
پایان هفته چهاردهم لیگ برتر والیبال با برتری مدعیان
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
جان باختن یک شهروند تربت جامی بر اثر نشت اسید در شهرک صنعتی
مساجد کیش، پایگاه هویت دینی و مشارکت اجتماعی در جامعه
توسعه فضای سبز اهواز با کاشت گل‌های کاغذی
غبارروبی حرم مطهر سبزقبا (ع) به مناسبت نیمه شعبان
تحقق ۱۰۰ درصدی و افزایش سهم درآمد خوزستان
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ختم پرونده اختلافی ۸ ساله در دزفول به صلح و سازش
سازش ۷۴۰ پرونده در شورای حل اختلاف حمیدیه
حضرت امام مهدی (عج) امید زنده بشریت برای رسیدن به عدالت، امنیت و آینده‌ای روشن هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رزمایش اقتدار ورزش ایران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)