• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۹۷۰۷
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۶
بین الملل » آمریکا
نگرانی سازمان جهانی بهداشت از کووید ۱۹

هفته ای یک میلیون نفر مبتلای جدید به کرونا در جهان

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: تا هفته آینده آمار مبتلایان به کرونا به ۱۰ میلیون خواهد رسد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما، تدروس آدانوم گبریسوس، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت در کنفرانسی خبری گفت: در نخستین ماه شیوع این بیماری همه گیر کمتر از ۱۰ هزار مورد ابتلا به سازمان جهانی بهداشت گزارش شد، اما در ماه گذشته، تقریباً ۴ میلیون مورد ابتلا گزارش شد. انتظار داریم تا هفته آینده این رقم به ۱۰ میلیون مورد ابتلا برسد. این افزایش شدید ابتلا به ما یادآور می‌شود در کنار تحقیقات برای ساخت واکسن، مسئولیتی فوری داریم که هر چه در توان داریم برای مهار کردن شیوع این بیماری به کار ببندیم و جان انسان‌ها را نجات دهیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دکتر میکل رایان مدیر اجرایی برنامه مدیریت اضطراری سازمان بهداشت جهانی در ادامه این کنفرانس خبری گفت: اوضاع را در امریکا و آمریکای لاتین همچنان در حال افزایش می‌بینم و شیوع در این منطقه هنوز به اوج خود نرسیده است. در نتیجه انتظار می‌رود افراد آسیب پذیر مبتلا شوند و در هفته‌های آینده همچنان شاهد مرگ و میر افراد بیشتری باشیم. فکر نمی‌کنم کسی دوست داشته باشد به دوره تعطیلی‌های گسترده اجتماعی بازگردد، اما تنها راه برای جلوگیری از بازگشت این محدودیت‌ها سرمایه گذاری بسیار زیاد برای افزایش ظرفیت شناسایی و قرنطینه و اعتماد کردن به پیام‌های روشنی است که دولت‌ها ارائه می‌کنند.
هفته ای یک میلیون نفر مبتلای جدید به کرونا در جهان
تدروس در ادامه این کنفرانس خبری گفت: سازمان جهانی بهداشت پیش بینی می‌کند با توجه به نرخ ابتلای یک میلیون تن در هفته، دنیا به ۶۲۰ هزار متر مکعب اکسیژن در روز نیاز دارد که معادل ۸۸ هزار سیلندر بزرگ اکسیژن است. در حال حاضر، تعداد زیادی از کشور‌ها در تأمین اکسیژن با مشکل مواجه اند. بخش اعظمی از بازار در اختیار تعداد اندکی از شرکت‌ها قرار دارد و در حال حاضر نیز میزان تقاضا از عرضه بیشتر است. سازمان جهانی بهداشت و شرکایش در سازمان ملل با کارخانه‌ها در سراسر دنیا و از طریق بخش‌های مختلف خصوصی همکاری می‌کنند تا دستگاه‌های اکسیژن را برای کشور‌هایی که به شدت به آن نیاز دارند، خریداری کنند.
دکتر مایکل رایان افزود: این که میزان مرگ و میر بیمارانی که به دستگاه اکسیژن وصل شده اند، تا یک پنجم کاهش می‌یابد، اتفاق خوبی است، اما این به خودیِ خود یک راه حلِ کافی نیست و من معتقدم که ما می‌توانیم کار‌های به مراتب بیشتری در این حوزه انجام دهیم.
شمار مبتلایان به کرونا از ۹ میلیون و ۵۳۵ هزار نفر گذشت
هفته ای یک میلیون نفر مبتلای جدید به کرونا در جهان
به گزارش پایگاه اینترنتی ورلد میترز اینفو که لحظه به لحظه شمار قربانیان و مبتلایان به کرونا را به صورت جهانی منتشر و به روز رسانی می‌کند، شمار مبتلایان ویروس کرونا در جهان به ۹ میلیون و ۵۳۵ هزار و ۲۱۹ نفر و شمار جانباختگان به ۴۸۵ هزار و ۱۸۷ تن افزایش یافته است.
براساس این آمار، پنج میلیون و ۱۸۰ هزار و ۲۸۷ نفر در جهان از این بیماری بهبود یافته اند.
آمریکا، برزیل، روسیه، هند، انگلیس، اسپانیا، پرو، شیلی، ایتالیا و ایران به ترتیب جزء ۱۰ کشور اول از نظر بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا در جهان هستند.
آمریکا در بین کشور‌های جهان هم از نظر تعداد مبتلایان به ویروس کرونا و هم تعداد قربانیان، در رتبه اول و برزیل نیز در رتبه دوم قرار دارد.
روسیه از نظر تعداد مبتلایان در رتبه سوم و انگلیس از نظر تعداد قربانیان در رتبه سوم قرار دارد.
براساس این آمار، تاکنون دو میلیون و ۴۶۲ هزار و ۷۰۸ نفر در آمریکا به این ویروس مبتلا شده اند و ۱۲۴ هزار و ۲۸۲ نفر مرده اند.
در برزیل نیز یک میلیون و ۱۹۲ هزار و ۴۷۴ نفر به این بیماری مبتلا شده اند و از این تعداد، ۵۳ هزار و ۸۷۴ تن جان خود را از دست داده اند.
در روسیه نیز ۶۰۶ هزار و ۸۸۱ مورد ابتلا و هشت هزار و ۵۱۳ فوتی ثبت شده است.
همچنین در هند ۴۷۳ هزار و ۷۱۹ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند و ۱۴ هزار و ۹۰۷ نفر جان خود را از دست داده اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح خانه موسیقی تهران
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
رزمایش اقتدار ورزش ایران
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)