• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۶۷۶۲
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۴
بین الملل » غرب آسیا
هشدار یحیی سریع به ادامه تجاوزات سعودی ها به خاک یمن؛

حملات دردناکی دیگری علیه عربستان در راه است

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن تاکید کرد، یگان پهپادی نیرو‌های مسلح این کشور حملات جدیدی را در عمق خاک سعودی اجرا کرده و حملات دردناک دیگری در راه است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره؛ "یحیی سریع"، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن روز شنبه تاکید کرد، در صورت ادامه تجاوزات ائتلاف سعودی-آمریکایی حملات به عمق خاک عربستان افزایش خواهد یافت و این نیرو‌ها بنابر توصیه‌های رهبر جنبش مردمی انصارالله یمن، برای پاسخ دردناک به تجاوزات سعودی‌ها آمادگی کامل دارند و بانک اهدف خود را به روز رسانی می‌کنند.  
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن همچنین از اجرای عملیات نظامی گسترده با استفاده از پهپاد‌های قاصف ۲ k در عمق خاک سعودی خبر داد.
یحیی سریع افزود، در این هجوم اتاق عملیات و کنترل فرودگاه نجران و انبار‌های سلاح و آشیانه هواپیما‌ها در پایگاه ملک خالد در خمیس مشیط هدف قرار گرفت؛ این حملات در واقع تاکیدی بر راهبرد دفاعی نیرو‌های یمنی بود. هدف از اجرای این عملیات از کار انداختن ماشین جنگی دشمن بود که برای خون مردم بیگناه یمن ارزشی قائل نیست.
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد فرودگاه نجران از جمله پایگاه‌هایی است که دشمن از آن برای حمله به یمن استفاده می‌کند.
شبکه تلویزیونی المسیره در ادامه تاکید کرد که عربستان روز به روز به علت هدف قرار دادن ملت یمن در حال از دست دادن آرامش و ثبات است و در حالتی قرار گرفته است که چاره‌ای جز توقف حملات به یمن نخواهد داشت.
عربستان با همراهی امارات متحده عربی، بحرین، سودان و آمریکا در ششم فروردین سال ۱۳۹۴ با تشکیل به اصطلاح ائتلاف عربی- آمریکایی، تجاوز خود به کشور یمن را آغاز کرد، اما ظرف تقریباً پنج سال گذشته به استثنای امارات و آمریکا، سایر همپیمانان سعودی از این ائتلاف خارج شدند و ابوظبی نیز هم‌اکنون از یک همپیمان قدیمی به یک رقیب رو در روی ریاض در جنوب یمن تبدیل شده است.
بر اثر تجاوز عربستان به یمن، تاکنون هزاران یمنی به شهادت رسیده‌اند و بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، قحطی در این کشور به بزرگ‌ترین فاجعه انسانی در جهان تبدیل شده است.  
عربستان پس از شش سال از آغاز جنگی همه جانبه که علیه مردم یمن به راه انداخت، نه‌تن‌ها به اهداف خود دست نیافته، بلکه هزینه‌های زیادی را به اقتصادش تحمیل کرده است.
انصارالله پس از آن که عربستان توافق آتش‌بسی را که خود اعلام کرده بود، نقض کرد، حملاتش به مراکز حساس نظامی سعودی را از سر گرفته است.
از دو سال گذشته یمن توانسته در زمینه تولید سلاح‌های هوایی به پیشرفت قابل توجهی برسد که پیروزی‌های ارتش یمن و درماندگی دفاع هوایی عربستان را به دنبال داشته است.
نگاهی به قسمتی از افزایش توان موشکی و پهپادی یمن، نشان میدهد که یمنی‌ها از حدود سه سال پیش به تولید موشک‌های پیشرفته و نیز هواپیما‌های بدون سرنشین (پهپاد)  پرداخته‌اند اقدامی که موجب برتری نظامی در مقابله با تجاوز سعودی‌ها شده است.
 
 
راهبرد صنعا در برابر تجاوزات ریاض جواب داده است
طالب الحسنی گزارشگر شبکه تلویزیونی المسیره گفت, با اجرای راهبرد نیرو‌های یمنی مبنی بر حملات گسترده به عمق خاک عربستان در ازای هرگونه حمله به یمن، مسئولان سعودی به تکاپو افتاده اند. زمان زیادی از حمله به مراکز مهم عربستان در ریاض نمی‌گذرد - حملاتی که در دل ریاض صورت گرفت و در تاریخ عربستان بی سابقه بود - که نیرو‌های یمنی حملات جدیدی را به اجرا گذاشتند.
ناظران، این پرسش را مطرح می‌کنند که یمنی‌ها چگونه بدون داشتن متحدان منطقه‌ای و بین المللی و در شرایط محاصره موفق شده اند در برابر عربستان که از حمایت آمریکا و اسرائیل و اروپایی‌ها برخوردار است بایستند؟ یمنی‌ها نه تنها در برابر تجاوزگران ایستادند بلکه نیروی نظامی خود را تقویت کردند و این در حالی است که یمن از سوی جامعه بین الملل تحت تحریم تسلیحاتی قرار دارد.
اکنون این یمن است که راهبرد خود را بر سیاست تجاوز عربستان برتری داده است.
سازمان ملل هم در همکاری آشکار با متجاوزان چشمان خود را بر محاصره اقتصادی یمن بسته است. این سازمان فقط به ارائه آمار‌های غم انگیز از یمن بسنده می‌کند و هیچگاه به سراغ علل و اسباب واقعی نمی‌رود. اما سیاست تحریم و محاصره اقتصادی هم کاربرد خود را از دست داده و بحران اقتصادی از داخل در حال خوردن عربستان است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعمال قانون خودروهای آلاینده نیازمند سامانه های هوشمند است
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
برگزاری جشنواره سرود و تئاتر دانش آموزی در کیش
جلوگیری از پسماندسوزی در شهرستان اشنویه
تسهیل فرایند‌های تجاری و خدماتی در مناطق آزاد
وصول یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال مالیات در بوکان
گشایش جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز
تکریم و معارفه سرپرست جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌شرقی
قاچاقچی سابقه‌دار چوب در جنگل‌های بابل دستگیر شد
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
استقبال از قهرمان کشتی فرنگی المپیک ناشنوایان در کوهدشت
شعله‌ور شدن دوباره یک نقطه از جنگل‌های نمنق در اثر باد
درگذشت مادر شهید سید موسی سید آموزنده در فومن
بسیج، ستون فقرات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
کشف بیش از ۳ تن گوشت فاسد در نقده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
آتش سوزی در یک واحد مسکونی یک مصدوم بر جای گذاشت
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)