• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۱۸۶۰
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۱
مرکزی » علمی و فرهنگی

شرایط بازگشایی مدارس از 15 شهریور ماه

در نشست اعضای شورای آموزش و پرورش استان مرکزی، شرایط بازگشایی مدارس از 15 شهریور ماه تشریح شد.

تشریح شرایط  بازگشایی مدارس از 15 شهریور ماه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی در شورای آموزش و پرورش استان گفت: اساس کار مدارس در شهرهای قرمز تلویزیون و مکمل شبکه شاد خواهد بود و کار تحصیل کاملا غیر حضوری است.

فولادوند با بیان اینکه متاسفانه در بین دانش آموزان ۲۰ درصد از کل جمعیت از شبکه شاد نمی توانند استفاده کنند افزود: عمده دلیل آنها عدم تمکن مالی و ورود سایر معلمان به پیام رسان های دیگر است که باید در این خصوص برنامه ریزی هایی انجام داد.
او گفت: با توجه به شرایط فعلی کرونایی ارتقاء سامانه شاد در دستور کار قرار گرفته و همچنین برای ۲۰ درصد از دانش آموزانی که از شبکه شاد بهره مند نیستند تولیدات محتوایی در نظر گرفته شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به گسترگی سطح دروس بیان کرد: در این راستا محتوای مورد نظر یک تقسیم بندی بین نواحی انجام شده و در این راستا از ظرفیت سایر استان ها نیز در نظر گرفته شده است.
فولادوند با بیان اینکه تاکنون بیش از ۹۲ درصد از دانش آموزان تحت هدف ثبت نام خود را برای سال تحصیلی جدید تکمیل کرده اند افزود: افراد باقی مانده هم عمدتا از استعدادهای درخشان هستند که به دلیل وجود مشکلات کشوری از آزمون های خود عقب ماندند و پیگیری مشکلات آنها در دستور کار است.
او با اشاره به اینکه سه سناریو برای شرایط کرونایی در نظر گرفته شده گفت: سناریوی اول اگر وضعیت سفید باشد که همه دانش آموزان حضوری در مدارس تحصیل می کنند، سناریو دوم مربوط به شرایط زرد است که در این صورت ۴ درس به شکل حضوری تدریس می شود و انتخاب دروس با شورای مدارس است و دانش آموزان هم به شکل نصف حضور پیدا می کنند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی افزود: سناریوی سوم مربوط به شرایط قرمز است که در این صورت اساس کار تلویزیون و مکمل شبکه شاد خواهد بود و کار تحصیل کاملا غیر حضور خواهد بود.

فولادوند در ادامه با اشاره به وضعیت نسبتا خوب سوادآموزی در استان افزود: مشارکت جمعی دستگاه های دیگر و همکاری با آموزش و پرورش برای تکمیل نهضت سوادآموزی یک ضرورت مهم است و اگر می خواهیم والدین دانش آموزان دیگر بی سواد نمانند قطعا نیازمند عزم همگانی و همه جانبه دستگاه ها هستیم.
او گفت: دستگاه ها اقدامات بسیار خوبی در راستای تقویت نهضت سوادآموزی انجام دادند اما کافی نیست بلکه نیازمند حضور جدی تر و عملیاتی تر هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با بیان اینکه شناخت نیازمندی ها در خصوص سواد آموزی یک ضرورت است که باید توسط کارشناسان و کار گروه های تخصصی احصاء شود افزود: شناسایی استعدادها و هدایت استعدادها دو مولفه مهم در خصوص تحصیل دانش آموزان است که باید با کار کارشناسی و برنامه وار پیش رود.
فولادوند بیان کرد: مشکلی که امروز در خصوص هدایت تحصیلی وجود دارد بحث وجود نگاه های مردم و به خصوص والدین در مورد انتخاب رشته های تحصیلی فرزندان است و لذا یاید به اقناع سازی مردم نیز توجه ویژه ای شود.
او با اشاره به وضعیت انتخاب رشته تحصیلی در بین دانش آموزان گفت: طبق قانون برنامه ششم توسعه هدایت ۵۰ درصدی دانش آموزان به رشته های فنی و مهندسی باید انجام شود اما متاسفانه امروز اولویت رشته های انتخابی توسط دانش آموزان به ترتیب تجربی، انسانی و در نهایت ریاضی است که باید کار کارشناسی در این خصوص انجام شود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی در ادامه با تأکید بر اینکه کنکور هدف آموزش و پرورش نیست بلکه سند تحول سند بالا دستی و هدف این دستگاه است افزود: کنکور علیرغم اینکه هدف نیست بلکه آسیب های جدی به اهداف اصلی این سازمان وارد کرده است.
فولادوند با اشاره به طرح تقویت ارتباط میان دانش آموز و دانشگاه بیان کرد: امروز با توجه به نظرات مدیران و کارشناسان نیازمند ارتباط موثرتر با سایر دستگاه ها هستیم تا آمار را یکسان سازی کنیم و این برای تصمیم گیری ها یک ضرورت محسوب می شود.
او افزود: هر طرحی که در آموزش و پرورش به مرحله عمل می رود یک کارشناسی ۸ ماهه قبل از آن انجام خواهد شد و در خصوص استفاده و تعامل دانش آموزان با دانشگاه برای شناخت استعدادها و در نهایت هدایت تحصیلی نیازمند کارشناسی است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی در این خصوص تأکید کرد: مهمترین مسئله ای که امروز برای هدایت تحصیلی دانش آموزان وجود دارد آگاه سازی و اقناع خانواده ها است که باید مورد توجه همگان قرار گیرد.
فولادوند با اشاره به پروژه مهر بیان کرد: در خصوص بازگشایی مدارس در مهرماه پروژه ملی مهر در دستور کار آموزش و پرورش قرار گرفته که تنها این دستگاه متولی نیست بلکه برای ایجاد نشاط تحصیلی و شروع خوب مدارس نیازمند پای کار آمدن همه دستگاه ها را داریم.
او افزود: پروژه مهر با دو هدف ارتقاء سطح بهداشت مدارس و توسعه آموزش های الکترونیک برنامه ریزی شده که در این راستا کار گروه های شش گانه فعال شده اند و یک کار گروه ویژه مختص به بهداشت و سلامت تشکیل شده که موضوعات مبارزه و پیشگیری با کرونا را به طور جدی دنبال می کند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی اظهار داشت: در بحث توسعه آموزش های الکترونیک دو هدف کلی افزایش مهارت معلمان و آموزش الکترونیک دانش آموزان در دستور کار است.
فولادوند در ادامه گفت: در خصوص افزایش سطح مهارت معلمان با مشکلاتی همچون کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم و مجبور به استفاده از نیروهای بازنشسته شده این و سایر معلمان هم تحت دوره های ضمن خدمت در سطوح ملی ، استانی و منطقه ای انجام خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۵ درصدی تردد‌ها در جاده‌های استان زنجان
بررسی وضعیت طرح ملی مسکن سنندج
برگزاری کلاس آموزشی و ترویجی بیماری‌های دامی و بهداشت جایگاه دام در کبودراهنگ 
کشف کوکتل مولوتوف از خودروی مشکوک در بجنورد
کسبه مقابل اغتشاشگران؛ پلیس در کنار مردم
دامداران گرفتار مافیای دام نشوند
کشف موتورسیکلت میلیاردی فاقد مجوز در جهرم
تبادل تجاری بین ایران و امارات در سال به ۵۰ میلیارد دلار رسید
توزیع ۱۴ تن روغن در شهرستان آباده
خانواده شهدا چشم و چراغ نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند
ساتبا اعلام کرد: ۴۰ درصد برق ادارات باید از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین شود
کشف بیش از ۵ هزار کیلوگرم برنج احتکار شده در وردنجان
دعوت از نخبگان برای نامزدی در انتخابات شورا‌ها
فعالیت بیش از ۹۰ هزار سفیر سلامت دانش آموز در سراسر گیلان
خیران مدرسه‌ساز  معماران آینده کشور هستند
ابلاغ بسته حمایتی دولت به دستگاههای اجرایی برای حمایت از واحدهای تولیدی
تشییع پیکر مطهر شهید انتظامی در زاهدان
رونمایی از سامانه شفافیت قوه قضائیه و آراء قضائی
گلباران قبور شهدای غریب اسارت استان فارس
پاکستان: با هرگونه مداخله خارجی در امور ایران مخالف هستیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
پیگیری حادثه بیمارستان ایلام براساس گزارش هیئت اعزامی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
خروج آمریکا از ۶۶ سازمان بین‌المللی  (۱ نظر)
درگذشت معاون سابق اجرایی نیروی زمینی ارتش در همدان  (۱ نظر)
۱۴۰۰ روستای سیستان و بلوچستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)
گلایه ساکنان مجتمع بام پونک از مشکلات این مجتمع  (۱ نظر)
تاکید وزیر آموزش و پرورش بر تقویت هویت ملی و دینی دانش آموزان  (۱ نظر)