• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۶۸۹۳۸
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۹
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
دکتر مصطفی قانعی خبر داد:

تولید واکسن آنفولانزا تا آخر آذر ماه

دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا : در برنامه ستاد مقابله با کرونا تولید داخلی ۱۲ واکسن برنامه‌ریزی شده است و تا آذر امسال بخشی از واکسن آنفولانزا در کشور تولید می‌شود.

تحول در صنعت واکسن؛ ۱۲ طرح اجرایی می‌شودبه گزارش خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه علمی فرهنگی و هنری خبرگزاری صدا و سیما، آقای دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: تا آذر امسال بخشی از واکسن آنفولانزا در کشور تولید می‌شود. این تولیدات هم به نحوی است که سال آینده هیچ مشکلی برای تأمین این واکسن نداریم.
 
دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: دانش‌بنیان‌های ایرانی توان بالایی در تولید واکسن دارند و باید از این فرصت استفاده کنیم.
وی خاطرنشان کرد: ستاد همیشه یکی از اولویت‌های کاری خود را تولید و بومی‌سازی انواع واکسن‌های کاربردی در نظام سلامت قرار داده است و صنعت واکسن را رگ حیات نظام سلامت می‌دانند.
 
دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه اگر صنعت واکسن سازی نبود همچنان بیماری‌هایی مانند فلج اطفال، دیفتری، کزاز و ... نفس بشر را بریده بودند، خاطرنشان کرد: بیماری‌هایی که در طی تاریخ به یکی از کشنده‌ترین قاتلان بین‌المللی تبدیل شدند.
 

واکسن ، منجی بشریت 

 
دکتر قانعی تصریح کرد: اهمیت استفاده از واکسن برای کنترل برخی بیماری‌های همه‌گیر دانشمندان را به تکاپوی ساخت ماده‌ای انداخت که بتواند منجی بشر شود و عوارض بروز بیماری‌ها و مرگ‌ومیر انسان و حیوانات را کاهش دهد.
 
دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: امروز هم با شیوع بیماری ناشناخته کرونا، باز ضرورت دستیابی به این ماده حیات‌بخش صدچندان شده است.
 
دکتر قانعی افزود: درمانی قطعی که نجات‌دهنده جان تعداد قابل توجهی از انسان‌ها است.واکسیناسیون باعث می‌شود سیستم ایمنی بدن، پادتن‌هایی را تولید کند که بدن را در برابر میکروب‌های بیماری‌زا محافظت می‌کنند. به همین دلیل این طرح، به یکی از برنامه‌های ملی و جهانی در تمام کشور‌ها بدل شده است.
 

سابقه دیرین واکسیناسیون در ایران 

 
دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: ایران هم از سال‌ها پیش با انواع بیماری‌ها دست به گریبان بوده و در طول تاریخ بیماری‌هایی بودند که مردم زیادی را به کام مرگ کشانده‌اند. به همین دلیل ایران یکی از کشور‌های پیشرو در حوزه طرح‌های جهانی و ملی واکسیناسیون است.
 
وی افزود: بیماری‌های واگیر قدمتی به‌اندازه تاریخ بشر دارند و در ایران نیز قرن‌ها شیوع داشته‌اند. در مقابل سابقه ریشه‌کنی آن‌ها به ۵۰ سال هم نمی‌رسد. در ایران برنامه رسمی برای واکسیناسیون سراسری از سال ۵۳ آغاز شد و همچنان ادامه داد.
 

توسعه صنعت واکسن سازی در دستور کار 

 
به گفته آقای قانعی، ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم از ابتدای شکل‌گیری خود به دنبال توسعه صنعت واکسن در کشور است. برنامه‌ای برای تولید بومی انواع واکسن‌های حیوانی و انسانی.
 
دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: به طور مثال خط تولید واکسن سرطان دهانه رحم یکی از این واکسن‌های بومی است که چند هفته پیش با تلاش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و توسط شرکتی دانش‌بنیان، با حضور رییس جمهوری افتتاح شد. در این مراسم اعلام شد که ۵ واکسن انسانی دیگر تا پایان دولت توسط شرکت‌های خصوصی تولید می‌شود.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۸ دی ۱۴۰۴
همزیستی بین ادیان در ایران سند افتخار و الگویی جهانی است
خبر‌هایی از جلسات هماهنگی برگزاری آیین اعتکاف
ثبت ۳۵ میلی‌متر بارش در بافت
شهید سلیمانی، الگوی جاودانه خادمان نظم و امنیت
کشف انواع لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در صومعه سرا
نارضایتی کاسبان از نوسان شدید نرخ ارز و قیمت اجناس
دانش هسته‌ای نجات بخش جان بیماران سرطانی
پرورش استعداد‌های ورزشی بم ؛الگویی از امید و استقامت
ارزیابی منازل خسارت دیده بر اثر سیلاب در خوزستان
پیروزی تیم بسکتبال پالایش نفت آبادان مقابل استقلال تهران
اعتمادسازی، اساس مشارکت مردم در انتخابات است
مسدود شدن۴ جاده اصلی جنوب آذربایجان غربی به علت کولاک
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
بازدید از شرکت صنایع فولاد مشیز بردسیر
برف؛ عروس زاگرس را سفیدپوش کرد
سفر استانی معاون اجرایی رئیس جمهور
برگزاری رزمایش دریایی چین
درگیری پلیس ترکیه با اعضای گروه تروریستی داعش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد
پیش بینی سه روز سرد و پربارش برای ایران
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
پیدا شدن جسد دو نفر از سه جوان غرق‌شده در سد و رودخانه سرپری
آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور؛ ۸ دی
جهرم در صدر بارش‌های اخیر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۸ دی
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند
بیانیه سپاه پاسداران: مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم
ناپدید شدن ۳ نفر در بارندگی‌های کهگیلویه
تعطیلی ادارات و مدارس برخی از شهرستان‌های آذربایجان‌غربی در روز سه‌شنبه ۹ دی ماه
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت آیت‌الله میرشفیعی
ممنوعیت و محدودیت‌های ترددی حماسه ۹ دی اعلام شد
تاسیس مدرسه عالی مهارتی فوتبال با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی
بازدید معاون اجرایی رییس‌جمهور از مراحل بازسازی ورزشگاه آزادی
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
پیش‌بینی هواشناسی تا سه‌شنبه، برف و باران و وزش باد  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پویش «مامان بابام، نور چشام»، در شبکه نهال  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)