پخش زنده
امروز: -
مدیرکل مدیریت بحران مازندران نسبت به آبگرفتگی معابر عمومی، بالا آمدن آب رودخانهها و ریزش سنگ در جادههای استان هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، علی اصغر احمدی گفت: بر اساس پیش بینی اداره کل هواشناسی مازندران، با شکل گیری و تقویت جریانهای سرد و مرطوب شمالی و نیز عبور امواج در تراز میانی جو از امروز سه شنبه تا فردا چهارشنبه ۵آبان شاهد بارش باران (گاهی رگباری)، وزش باد شدید موقّتی، کاهش محسوس دمای ۶تا۱۲ درجه ای، رعد و برق و نیز بارش مخلوط باران و برف در مناطق مرتفع بیش از ۲هزار متر استان هستیم.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران افزود: آبگرفتگی معابر عمومی به ویژه مناطق ساحلی و جلگه ای، بالا آمدن آب رودخانه ها، مه آلودگی و کاهش دید و همچنین ریزش سنگ در مناطق و جادههای کوهستانی استان، پدیدههای غالب در این مدت است.
احمدی، با توجه شرایط آب و هوایی و هشدار سطح نارنجی اداره کل هواشناسی مازندران، از هم استانیها و مسافران خواست به نکات زیر توجه کنند:
بیشتر بخوانید: رخ نمایی سرمای پاییزی در دشت و کوه مازندران
_ به دلیل سرمای هوا و افزایش میزان مصرف گاز، نسبت به صرفه جویی مصرف در این زمینه اقدام شود.
_ رانندگان برای عبور از مناطق مرتفع و کوهستانی، علاوه بر کسب اطلاع از وضعیت جادههای مازندران، خودروی خود را به لوازم ایمنی و زمستانی مانند زنجیرچرخ و ضدیخ مجهز کنند.
_ رانندگان هنگام مه آلودگی و بارش باران و برف در جادههای استان، با سرعت مطمئنه و احتیاط کامل حرکت کنند.
_ با توجه به لغزندگی سطح جاده ها، هنگام تردد در جادههای مواصلاتی اصلی و فرعی مازندران به ویژه شب، نکان ایمنی رعایت شود.
_ شهرداران نسبت به پاکسازی کانالهای هدایت آبهای سطحی، بازدید، مقاوم سازی و ایمن سازی سازهها و بیلبوردهای تبلیغاتی سطح شهرستانهای استان اقدامات لازم را انجام دهند.
_ واحدهای مرغداری و گلخانه داران، مقاوم سازی پوشش واحدها، آماده سازی سیستم گرمایشی و تنظیم هوای سالنها را در نظر داشته و باغداران مازندرانی هم تمهیدات لازم را معمول دارند.
_ دامدارن و ساکنان بومی مناطق ییلاقی و مرتفع استان، دامهای خود را در مناطق امن نگهداری و نسبت به ذخیره سازی کافی علوفه و خوراک دام اقدام نمایند.
_ فرمانداران شهرستانها با همکاری بخشداران و دهیاران روستاهای مناطق ییلاقی و کوهستانی، از ورود کوهنوردان و گردشگران و نیز صعود آنها به مناطق بالادست جلوگیری به عمل آورند.
_ کشاورزان نسبت برداشت شالی رسیده کشت دوم اقدام کرده و همچنین از ماهیگیری و و انجام هر گونه فعالیتهای دریایی هنگام موّاج بودن دریا به طور جدّی خودداری شود.
_ همه دستگاههای امدادی و خدماتی علاوه بر آماده سازی تجهیزات و ماشن آلات، برای هر گونه عملیات امداد و نجات و خدمات رسانی آمادگی داشته باشند.