• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۰۸۵۳
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۷
خوزستان » اقتصادی

بهره برداری ۵۳ هزار طرح صنعتی تا پنج سال آینده در کشور

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و معاون وزیر صمت گفت: ۵۳ هزار طرح صنعتی تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور طی پنج سال آینده تکمیل و بهره برداری می‌شود.

بهره برداری ۵۳ هزار طرح صنعتی تا پنج سال آینده در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، رضا انصاری روز پنجشنبه در نشست بررسی ظرفیت صنایع شوش بیان کرد: استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای توسعه شهرک‌های صنعتی در کشور در اولویت قرار دارد و ورود دولت برای احداث شهرک صنعتی تنها محدود به مناطق محروم و کم برخوردار است.

وی ادامه داد: ایجاد ۱۰ شهرک صنعتی دولتی و غیردولتی مصوب در کشور وجود دارد که عملیات اجرایی این شهرک‌ها تا سال آینده آغاز می‌شود.

معاون وزیر صمت گفت: هم اکنون ۸۷۰ شهرک صنعتی در سراسر کشور فعالیت دارد که از این تعداد ۷۰ شهرک متعلق به بخش خصوصی است.

وی افزود: بیش از ۵۳ هزار واحد صنعتی فعال در ۸۷۰ شهرک صنعتی کشورر وجود دارد و حدود ۵۳ هزار طرح صنعتی جدیدی نیز تا پایان برنامه پنج ساله هفتم توسعه به بهره برداری می‌رسند.

انصاری با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی و صنعتی شوش گفت: توسعه صنایع تبدیلی کشاورزی در این شهرستان نقش کلیدی در ایجاد اشتغال و ارزش افزوده در شهرستان دارد.

۵۰ هزار هکتار از زمین‌های حاصلخیز شوش بدون استفاده رها شده است

نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با تاکید بر اینکه جایگاه و ظرفیت‌های شوش مغفول مانده است، گفت: ظرفیت‌های تاریخی، گردشگری، کشاورزی و صنعتی شهره جهانی دارد ولی این ظرفیت‌ها به خوبی مورد استفاده قرار نگرفته است.

محمد کعب عمیر با بیان اینکه شوش با قابلیت‌ها و ظرفیت‌های موجود توان حل مشکل اشتغال خوزستان را دارد، افزود: ۵۰ هزار هکتار از زمین‌های حاصلخیز این شهرستان از زمین‌های منابع طبیعی بوده که بدون استفاده رها شده است.

وی فعال سازی ظرفیت‌های شوش در بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی و گردشگری را عامل موثر در حل مشکل بیکاری در خوزستان دانست و بیان کرد: ایجاد شهرک‌های تخصصی در بخش صنایع غذایی و تبدیلی و همچنین فرآوری محصول‌های کشاورزی در شوش ضروری است.

زنجیره صنایع تولیدی شوش تکمیل نشده است

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متاسفانه برخی از ظرفیت‌های مهم شوش از جمله جایگاه این شهرستان در تولید کاغذ در کشور به دلیل نگاه نادرست مدیریتی و واگذاری‌های غیرکارشناسی به بخش خصوصی ناکارآمد طی سال‌های اخیر از بین رفت.

وی با بیان اینکه زنجیره صنایع تولیدی شهرستان تکمیل نشده است، گفت: شرکت شیر خوزستان مستقر در شوش ظرفیت صادرات محصول لبنی مرتبط با شیر گاومیش را به کل منطقه دارد که به خوبی این ظرفیت مورد استفاده قرار نگرفته است.

کعب عمیر ادامه داد: ۳۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبار‌های وزارت نفت سال گذشته برای آسفالت، زیرساخت و روشنایی شهرک صنعتی شوش هزینه شد که این اقدام بخش زیادی از مسایل این شهرک را برطرف کرد و انتظار این است مسایل باقی مانده این شهرک صنعتی نیز به سرعت برطرف شود.

شوش نیازمند ابجاد شهرک گیاهان دارویی است

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی تبدیل ناحیه صنعتی شاوور شهرستان کرخه به شهرک صنعتی را از جمله مطالبه‌های مهم دانست و گفت: زمین‌هایی زیادی به افراد برای ایجاد صنایع مختلف به افراد مختلف واگذار شده که بدون فعالیت باقی مانده و انتظار از شرکت شهرک‌های صنعتی بازپس گیری این زمین‌ها و تحویل به سایر سرمایه گذاران دارای اهلیت است.

وی شهرک گیاهان دارویی را یکی از نیاز‌های مهم دانست و افزود: بسیاری از گیاهان دارویی و خودروی شوش بدون ارزش افزوده برای شهرستان از بین می‌رود.

شوش ذخیره غلات خوزستان است

سرپرست فرمانداری شوش با بیان اینکه خوزستان ذخیره غلات ایران و شوش ذخیره غلات خوزستان است، گفت: شوش یکی از شهرستان‌های سرآمد صنعتی خوزستان است که از نظر ظرفیت، توان و امکان و میراث جایگاه جهانی دارد.

امید صبری پور افزود: اقدام‌های گسترده‌ای در سال‌های اخیر برای حل مسایل شوش انجام شده است ولی این شهرستان با وجود ظرفیت‌های موجود باید پیشرفتی قوی تر، بهتر، پایدارتر و با سرعت بیشتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه شوش توان حل مشکل‌های استان و کشور را دارد، گفت: ایجاد اشتغال و صنعت در شوش، نقش مستقیمی در حل مسایل کلان اشتغال استان دارد.

عملیات اجرایی گام نخست شهرک صنعتی فتح المبین شوش در مساحت ۷۱ هکتار روز پنجشنبه با حضور معاون وزیر صمت آغاز شد.

این شهرک صنعتی به دلیل موقعیت خاص محل احداث می‌تواند نقش کلیدی در تولید و صادرات محصولات صنایع تبدیلی کشاورزی به کشور عراق داشته باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال روزانه حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور
اجرای پویش «سلام محله» در استان همدان
پنجاه و سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین
بررسی یکی از شاخص‌ترین نسخه‌های خطی در کاخ گلستان
بارش برف و باران در محور‌های مواصلاتی استان البرز
جام اتحادیه انگلیس، آرسنال اولین فینالیست شد
 پیام رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عج)
هوای برفی شهرکرد
بسته شدن راه ارتباطی همه روستاهای الیگودرز بر اثر بارش برف
اعلام نتایج سه آزمون استخدامی
لایحه بودجه ۱۴۰۵ از هفته آینده در جلسات علنی بررسی می‌شود
پیام تسلیت نماینده مردم یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
آغاز و افتتاح طرح‌های عمرانی در سفر استاندار به دره‌شهر
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان ۱۵ بهمن
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
فراخوان جشنواره رسانه ای مساجد استان اردبیل منتشر شد
آغاز پویش سلام محله در لنجان اصفهان
رقابت ۱۷۴ شرکت‌کننده در جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان
کشف ۴ قلم کوزه سفالی در تپه انذر طارم زنجان
جشن مردمی نیمه شعبان در ساری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
رزمایش اقتدار ورزش ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)