۷۰ درصد کارآموزان فنی و حرفهای دانشگاهی هستند
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر گفت: ۷۰ درصد کارآموزان فنی و حرفهای دانشگاهی هستند که حدود دو سوم آنها مدارک عالی تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری دارند.
به گزارش
خبرگزاری صداسیما مرکز بوشهر، عبدالمجید دراهکی در جلسه شورای اداری آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر با بیان اینکه مهارت برای امرار معاش بیشتر از مدرک گرایی سودمند است، بیان کرد: حدود دو سوم مهارت آموزان مراکز فنی و حرفهای را افرادی با مدارک عالی تحصیلی تشکیل میدهند.
وی افزود: ۴۰ درصد بیکاران کشور را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل میدهند، به همین دلیل ۷۰ درصد کارآموزان فنی و حرفهای دانشگاهی هستند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر عنوان کرد: افرادی که مهارت دارند بهتر میتوانند شغل پیدا کنند، اما باید آموزشهای مهارتی متناسب با تقاضای بازار کار باشد که برای تحقق این امر لازم است پیوند بین صنعت و مراکز آموزش فنی و حرفهای بیشتر شود.
وی با بیان اینکه تاکنون ۴۲ تفاهمنامه با دستگاههای اجرایی مختلف در زمینه مهارت آموزی امضا شدهاست، ادامه داد: براساس برنامهریزی صورت گرفته با فرمانداران و روسای مراکز آموزش فنی و حرفهای آموزشهای مهارتی بر اساس نیاز مناطق و ظرفیتهای اشتغالزایی ارائه خواهد شد.
دراهکی عنوان کرد: امسال بیش از ۲۱ هزار نفر در بخش دولتی و ۲۰ هزار نفر در بخش خصوصی فنی و حرفهای، دانش و مهارت فنی را فرا خواهند گرفت.
وی با اشاره به ارائه بیش از ۲۰۰ حرفه مهارتی در حوزه صنایع دریایی در این استان، بیان کرد: تلاش میشود با افزایش مهارت جوانان جویای کار، زمینه اشتغال در حوزه دریا تقویت شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر با بیان اینکه آموزش و مهارت زمینه ساز توسعه بهره وری در صنایع است، تاکید کرد: جنوب استان بوشهر باید به مرکز کار و مهارت تبدیل شود و بهگونهای باشد که مقامهای ملی کشور نگاه توسعهای در زمینه مهارت را به راحتی در این منطقه ببینند.
وی خاطرنشان کرد: بیش از ۱۵ هزار نفر در استان بوشهر در اجرای تفاهمنامه همکاری با سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در سالهای گذشته مهارتهای مورد نیاز این منطقه را فرا گرفتهاند.